Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 8:02 pm Заглавие: Календарна кампания 2005 |
|
|
Пуснах вече една подобна тема, ама не се радваше на особен интерес. Освен това днес избеснях и искам нагледно да покажа защо, ама това ще разберете, ако четете коментарите. Гответе се за интересна тема.......
И така
1. 12 листов календар на нашата печатница. Рамките, месеците и ореолите (контурите им) са златен бронз. Това жълтото по рамките е частичен перлен лак, годината също е покрита с лак. Аз лично исках и жълтите ореоли да са така, но щало да стане много скъпо. Исках и да направя рамката релефна, при това на 2 нива - с 2 клишета, но не позволиха. Идеята ми за сребърен обков въобще не се прие
2. Еднолистов на Роси Кирилова (много готин човек се оказа). Тук проблема беше да й се оправи лицето и бръчките но се справих мисля. Идеята за филмовата лента си е нейна.
3. 35x50 Снимките са правени с телефон, което го приех като лична обида и затова ги направих възможно най-малки, че качеството е мамата.... Имаха претенции че не се вижда мишената - не ги взех под внимание
Работни глави
1. Този изглежда както миналата година, както и по-миналата и още по-миналата. Само тортите са различни. Няма място за творчество, освен във фона, който искам да е като сметана с ягодов сироп и годината.
2. Още торти. Тези обаче нямат собствено производство и незнам защо изобщо правят календар. Това са го измислих аз както ми дойде. Съжалявам че не успях да се съобразя с някои от забележките на Morty.
3. Фирма за производство на врати. Фотографа го плюх достатъчно по един дръг форум, но тази снимка е интересна и затова я използвах. Надявам се че се е получило.
4. Фирма за изолирани тръби. Единственият, който не настояваше много да има на календара това, което произвежда, въпреки че много искаше и тръби да се мяркат. Направих това. Спорд мен е приятно
5. Много съжалявам че не пазя оригинала на това недоразумение. Тази бензиностанция аз я построих на практика, разкарах строежите отзад и пак не стана, много кофти снимка. Това можах, сори
6. Отново редовен клиент. Всяка година недно и също - детето на шефката седнало и се облизва пред пълна маса от СУРОВИ пилета и пилешки разфасовки. Понеже не успяха да си намерят снимките и им направих това:
7. Строителна фирма, която, обаче, не се занимава със строителство. Няма идея, няма лого, името на фирмата се появи впоследствие, защото собственика й го беше забравил. Ами от това обяснение се получи това:
8. И тоя пич си е снимал оборите. Беше тежък клиент. Тая "Ижица" му е запазен шрифт. Това му направих:
Той, обаче не харесва червено и накрая след 3 дни уточнение стигнахме дотук
9. Днешния конфликт. РДВР. Първия проект не е одобрен, защото искат да има и допълнително снимки на всеки от играещите в отбора, държащ купата поотделно - абе това са полицаи, не футболисти да ги.... Освен това снимката не е в средата. Показвам
Втория не е одобрен, защото няма снимката на футболния отбор. Това е първият клиент на който му отказваме поръчка откакто съм в тази фирма, но това не се търпи
10. Е те на тия да им............ Работен проект от мен, не казвам че е нещо особено
Обаче те искат да си сложат всички автобуси, които имат, защото иначе шофьорите ще се сърдят (детската градина). Ето засега какво стана (махнах над 30 снимки и се изгаврих. Вероятно ще го одобрят
Това не е всичко. Ще поствам и по-нататък но вече ме мързи да пиша :))
Средно време за изработката на всеки проект - 4часа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 9:29 pm Заглавие: |
|
|
Аз от предпечат не разбирам и не мога да изкажа мнение, но ...:
panagonov, прости ми ако нещо..:)) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 9:34 pm Заглавие: |
|
|
Напротив, мисля че е добър вариант |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 10:05 pm Заглавие: |
|
|
ba... az samo 1 glava na kalendar imam taz godina...
i to shtot niamashe kak da otkaja na poznat ot dobroto staro vreme... :(
eto (bez texta):
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 10:25 pm Заглавие: |
|
|
emi mai ot stroitelnata firma polstar e mojelo da stane chovek...ne znam tochno kakuv, ama po stoinosten ot tiya deto trepat jivotni (o:
ama az se ucha ot vas taka che tva mnenie mojeshe i da si go zapazq (o: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 10:36 pm Заглавие: |
|
|
mmmmm, mnogo priyatna kolekciya ot slougani :))))) _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 10:51 pm Заглавие: |
|
|
Много съм невежа и винаги си го признавам. Та какво значи слоугън? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 11:00 pm Заглавие: |
|
|
Reklamno poslanie ili deviz.
Favorit mi e "More ot markuchi" za sega.
Postvaite, postvaite :))))
O, izlugah - malko se kolebaya - i "Maluk flag - golyama partiya" e super nahodka! ;) _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 11:03 pm Заглавие: |
|
|
Sami написа: | Reklamno poslanie ili deviz.
Favorit mi e "More ot markuchi" za sega.
Postvaite, postvaite :))))
O, izlugah - malko se kolebaya - i "Maluk flag - golyama partiya" e super nahodka! ;) |
Е, значи има и българска дума...
Толко може човека, строител е все пак. Аз.. такова... слоугъни не измислям ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2004 11:10 pm Заглавие: |
|
|
Izvinyavam se za chujdicata :)
Az ne kum teb, no moje bi kum tyah. V BG ima More ot znae6ti ;) _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 4:08 pm Заглавие: |
|
|
panagonov, ti nali nqmashe veche da se zanimavash s dizajn. To biva to moje, ama tiq kalendari nai-malkoto ne sa za graphilla.
i kato slagash obekti, zadaljitelno slagai sqnki za da stavat po realni
neshto takova
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evil_kornholio

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 158 Местожителство: earth-Sofia
|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 5:02 pm Заглавие: |
|
|
DOBRE DOSHLI V TURBO LIGATA UAAAAAAAAAAAA MUHAHAHAAA _________________ site komputEri na sapun |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 7:02 pm Заглавие: |
|
|
Човече, не искам да те обиждам, обаче са много зле. Всичко, с изключение на първия със светеца. Ама той светията го е казал "BACI" - разбирай "БАСИ". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 7:38 pm Заглавие: |
|
|
Това със сянката е много добра идея. Ама лошо ми се пише ако трябва на всички тези автобуси са слагам сянка ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 8:23 pm Заглавие: |
|
|
tova ti e rabotata, da slagash sqnki, da slagash kvoto trqbva dokato stane. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 8:32 pm Заглавие: |
|
|
to kakwo izliza che na duzina klienti samo edin dwama ne ti kysat nerwite i ne ti obqsnqwat kak da si wyrshish twoqta |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Venny

|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2004 9:52 am Заглавие: |
|
|
Това е малко извън темата, но на ловния календар заека е питомен:)))
ето ти див заек.
Те са с по големи уши и козината им е друга и т.н.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2004 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Че така като гледаш ловците, смяташ ли че мога да уловят нещо ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Venny

|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2004 1:06 pm Заглавие: |
|
|
:))))Ако си тръгнал да бъзикаш ловците на мястото на елена сложи кон.
Така когато държах изпита за ловец един го направиха да си говори сам.Бяха направили колаж на елен и кошута, но на мястото на кошутата сложили кон.Та той много упорито твърдеше , че е кошута. Та мисълта ми е че има и ловци които няма да разберат разликата каквото и дзверче да сложиш, но пък някой може и да се засегне!
"Разни хора разни идеали" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|