Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:27 pm Заглавие: Не ща охрана!!! |
|
|
Не искам да ме пазят от Колин Пауел... не ща да ме пазят и от министрите на Европейските държави! Нема нужда!! Знам че са гъзове пълни, ама не са чак толкова опасни.
3 дни не мога да си стигна до вкъщи или офиса /две различни места са :-)/ без някое от стоящите през 20 метра ченге да ме попита къде отивам аз така посред бял ден! "Що бре" питам аз "заради Вашата собствена безопасност" ми отговарят хората в сиво.
Ма днеска ми кипна! Колин Пауел щял да открива грозната кръстоска между мавзолей и бункер дето те си го наричат "посолство", та по случая ченгетата на улицата пред офиса са на 10 метра /без абсолютно никакво преувеличение/! От 3 до 6 не можело било нито да влезем, нито да излезем от тук! ВЪТРЕ в къщата дори щяло да има охрана! Колите ни ги преместили с паяк на долната пряка /free of charge/ че да не са паркирани подозрително на паркинга!
Ай сиктир бе, заради един негър къв спек. Не съм расист, ама ще стана! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:38 pm Заглавие: :-))) |
|
|
n1x0n написа: | "Що бре" питам аз "заради Вашата собствена безопасност" ми отговарят хората в сиво. |
Верно си е - пазят те от орлетата по покривите!
:-)
П. П.
Аз за тва отидох на село! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Много ни стана сигурно тук в центъра, верно. Направо съм доволен. В неделя пристигнах от планината с един куп багаж, който трябваше да оставя в офиса и не ме притесни изобщо фактът, че бях оставил два куфара, усилвател, две колони, компютър и монитор на тротоара пред офиса докато ги внасях, тъй като двама мили служители на реда стояха на по 1 метър (и аз не преувеличавам) от багажа и ми даваха темпо да го прибирам по-бързо. Ред и сигурност - кеф на буци. Не се ядосвай, никсън, така трябва. Няма ги и автокрадците, щото нема кво да откраднат, булевардите широки с по 5-6 ленти са станали. A dream come true! Дори в момента, в който пиша един хеликоптер ми напомня колко е безопасен нашият град днес.
Иначе то онова, дето му викат новото посолство си е аслъ бункер, за мавзолей не знам. То под земята има повече отколкото отгоре. _________________ Водка белая, но красит нос и чернит репутацию... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:46 pm Заглавие: Re: :-))) |
|
|
RG® написа: |
Верно си е - пазят те от орлетата по покривите! |
Ма нямаме орлета тука... все къщи на по 3 етажа с висока гора наоколо, няма какво да видят от нашите покриви, пък и едни керемиди, едни скосени покриви - само ще се изпотрепат :-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:55 pm Заглавие: |
|
|
che kvo tolkova bre-neka se poradvat i te momchetata na slujba-predi malko pred baseina spartak edna provincialna kuka samo cakashe s usta kam minavashtite koli kolko bilo iako v sofia:))))) a pa v ednata kola imalo i gotina jena!!!! kakvo znaeme nie.. dobrata novina za posolstvoto e che veroiatno shte vzemat merki da go paziat i saotvetno moje i da zatvoriat ulicata pred nego-taka pone niama seki put kato minavam po neia taksito mi da izliza s 2 lv poveche shtoto ei taka sa ia zatvorili prosto shtoto im hrumnalo na chicho samovcite. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:58 pm Заглавие: Re: :-))) |
|
|
n1x0n написа: | Ма нямаме орлета тука... все къщи на по 3 етажа с висока гора наоколо, няма какво да видят от нашите покриви, пък и едни керемиди, едни скосени покриви - само ще се изпотрепат :-) |
я пак провери, може и да не ги виждаш, но те те виждат:)
Горките ченгета, да не мислите че им е лесно, като ги видях какви кордони са направили по цяла софия, жал ми стана. но утре пак ще си е по старому и крадците ще си наваксат, споко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 3:34 pm Заглавие: |
|
|
E nyama nachin, nali shte stawame European durzhawa :))))
Kato minawa Kralitsata da otkriwa neshto i gledash SAS Snipers po pokriwite na sgradite i razni bratya-bliznatsi na Darth Vader w cherni uniformi s cherni ogledalni shlemowe i poweche oruzhia i ammo po wseki edin ot tyah, otkolkoto tsyalata Gornobanska brigada i pochwash da swikwash na tezi neshta :) Nyama nachin, towa e Civilizatsiyata :))))
A, i Powel ne e negur :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 3:46 pm Заглавие: |
|
|
Това, дето мен ме дразни е че ако ще става гюрултията, ще стане независимо колко куки има наоколо. За 15 години Не съм ги видел един път да хванат убиец. _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 4:25 pm Заглавие: :-) |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2004 7:37 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: |
...A, i Powel ne e negur :)))) |
Prilicha na Nelson Pandela, nachi e negar. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Дек 11, 2004 7:05 pm Заглавие: |
|
|
Powel e negar sys sigurnost. Ma nadali zatva go paziat tolkova _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|