Graphilla.com :: Преглед на тема - Не ща охрана!!!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Не ща охрана!!!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:27 pm    Заглавие: Не ща охрана!!! Отговорете с цитат

Не искам да ме пазят от Колин Пауел... не ща да ме пазят и от министрите на Европейските държави! Нема нужда!! Знам че са гъзове пълни, ама не са чак толкова опасни.
3 дни не мога да си стигна до вкъщи или офиса /две различни места са :-)/ без някое от стоящите през 20 метра ченге да ме попита къде отивам аз така посред бял ден! "Що бре" питам аз "заради Вашата собствена безопасност" ми отговарят хората в сиво.
Ма днеска ми кипна! Колин Пауел щял да открива грозната кръстоска между мавзолей и бункер дето те си го наричат "посолство", та по случая ченгетата на улицата пред офиса са на 10 метра /без абсолютно никакво преувеличение/! От 3 до 6 не можело било нито да влезем, нито да излезем от тук! ВЪТРЕ в къщата дори щяло да има охрана! Колите ни ги преместили с паяк на долната пряка /free of charge/ че да не са паркирани подозрително на паркинга!
Ай сиктир бе, заради един негър къв спек. Не съм расист, ама ще стана!
RG®

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:38 pm    Заглавие: :-))) Отговорете с цитат

n1x0n написа:
"Що бре" питам аз "заради Вашата собствена безопасност" ми отговарят хората в сиво.

Верно си е - пазят те от орлетата по покривите!

:-)

П. П.

Аз за тва отидох на село!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
the jester

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много ни стана сигурно тук в центъра, верно. Направо съм доволен. В неделя пристигнах от планината с един куп багаж, който трябваше да оставя в офиса и не ме притесни изобщо фактът, че бях оставил два куфара, усилвател, две колони, компютър и монитор на тротоара пред офиса докато ги внасях, тъй като двама мили служители на реда стояха на по 1 метър (и аз не преувеличавам) от багажа и ми даваха темпо да го прибирам по-бързо. Ред и сигурност - кеф на буци. Не се ядосвай, никсън, така трябва. Няма ги и автокрадците, щото нема кво да откраднат, булевардите широки с по 5-6 ленти са станали. A dream come true! Дори в момента, в който пиша един хеликоптер ми напомня колко е безопасен нашият град днес.

Иначе то онова, дето му викат новото посолство си е аслъ бункер, за мавзолей не знам. То под земята има повече отколкото отгоре.
n1x0n

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:46 pm    Заглавие: Re: :-))) Отговорете с цитат

RG® написа:

Верно си е - пазят те от орлетата по покривите!

Ма нямаме орлета тука... все къщи на по 3 етажа с висока гора наоколо, няма какво да видят от нашите покриви, пък и едни керемиди, едни скосени покриви - само ще се изпотрепат :-)
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

che kvo tolkova bre-neka se poradvat i te momchetata na slujba-predi malko pred baseina spartak edna provincialna kuka samo cakashe s usta kam minavashtite koli kolko bilo iako v sofia:))))) a pa v ednata kola imalo i gotina jena!!!! kakvo znaeme nie.. dobrata novina za posolstvoto e che veroiatno shte vzemat merki da go paziat i saotvetno moje i da zatvoriat ulicata pred nego-taka pone niama seki put kato minavam po neia taksito mi da izliza s 2 lv poveche shtoto ei taka sa ia zatvorili prosto shtoto im hrumnalo na chicho samovcite.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vrabchev

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 2:58 pm    Заглавие: Re: :-))) Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Ма нямаме орлета тука... все къщи на по 3 етажа с висока гора наоколо, няма какво да видят от нашите покриви, пък и едни керемиди, едни скосени покриви - само ще се изпотрепат :-)

я пак провери, може и да не ги виждаш, но те те виждат:)
Горките ченгета, да не мислите че им е лесно, като ги видях какви кордони са направили по цяла софия, жал ми стана. но утре пак ще си е по старому и крадците ще си наваксат, споко.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 3:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

E nyama nachin, nali shte stawame European durzhawa :))))

Kato minawa Kralitsata da otkriwa neshto i gledash SAS Snipers po pokriwite na sgradite i razni bratya-bliznatsi na Darth Vader w cherni uniformi s cherni ogledalni shlemowe i poweche oruzhia i ammo po wseki edin ot tyah, otkolkoto tsyalata Gornobanska brigada i pochwash da swikwash na tezi neshta :) Nyama nachin, towa e Civilizatsiyata :))))

A, i Powel ne e negur :))))

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Гарван

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 3:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това, дето мен ме дразни е че ако ще става гюрултията, ще стане независимо колко куки има наоколо. За 15 години Не съм ги видел един път да хванат убиец.
RG®

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 4:25 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Върнете се в началото
Alex

МнениеПуснато на: Вто Дек 07, 2004 7:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone написа:

...A, i Powel ne e negur :))))

Prilicha na Nelson Pandela, nachi e negar.
Bio

МнениеПуснато на: Съб Дек 11, 2004 7:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Powel e negar sys sigurnost. Ma nadali zatva go paziat tolkova
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети