Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ben

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 10:38 am Заглавие: Към запознатите със sony f717 въпрос? |
|
|
А именно как аджеба се изключва неговата свекавица, за да се снима с външна такава...
Ръгам чехълче-то /май така се казва/ и като щракна светва и чадъра и светкавицата на сонито
И може ли да се направи неговата се светкавица да светва само веднъж /сега проблясва 2 пъти/ - в менютата не видях нищо....
не съм фотограф /едва ли и ще стана :)/ - обещах на един приятел да помогна, реших че като разгледам какво пише из менютата ще се справя, ама тц... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 11:27 am Заглавие: |
|
|
aim za svetkaneto dva pyti moga da ti kaja 4e e svetkavica s vklu4ena finkciq protiv 4erveni o4i.. bi trqbvalo da se izklu4va ot menu vytre v fotoaprata.. za vynshnata neka nqkoi pro da ti kaje ;), porovi iz nastroikite .. a i moje da ima manual toq aparat ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 11:56 am Заглавие: |
|
|
бе не видях да може да се изключва от менюто - само флаш левъл имаше
а за мануал - сигурно има нейде из нета, само дето няма да е на любимия ми език... ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zorn
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 2:49 pm Заглавие: |
|
|
На кръглия бутон над дисплея има една светкавичка нарисувана.
Натискаш и се включва, натискаш пак - изключва се. Индикацията се появява на самия дисплей.
Не съм ползвала допълнителна светкавица досега, дано така да се получи. В лошия вариант ще спреш и двете.
Двойното присветване изключваш от режим setup->camera1->red eye reductin:off като пак си служиш с бутона джойстик. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 3:03 pm Заглавие: |
|
|
spirat i dvete
10x za red eyes :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
llex

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 3:27 pm Заглавие: |
|
|
Купи си едно шоколадче...изяж съдържанието и опаковай с фолиото светкавицата /препречи пътя на светлината/ като оставяш разстояние между фолиото и самата нея за да не се грее.
класика:D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zorn
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 3:39 pm Заглавие: |
|
|
обърни се към Сони България. телефонният номер на магазина им в цум 9260451 мисля беше.
или бъди изобретателен като llex =]] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 3:44 pm Заглавие: |
|
|
hyhy
lol