Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 2:43 am Заглавие: |
|
|
abe naistina na vtorata malko na karatist zaprili4a tipa, ma zaradi kimonoto a i tva sa vse pak za polovin 4as neshta... prosto kato se kaje anime/manga az nai-si predstavqm takviz raboti ;))) ma ne sym mnogo siguren i zatva pitam .. dali si go predstavqt logoto kato neshto takova ili iskat da e 4isto grafi4en znak / korporativen tip :) v smisyl da se igrae s bukvi i s yeroglifa... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ColdFusion
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 3:12 am Заглавие: |
|
|
Имате пълна свобода. Единственното нещо е логото да бъде в аниме/манга стил или да напомня за него. И йероглифа не е 100% задължително да присъства. А може ако искате и да не ползвате точно тази картинка, която сме дали а да направите ваша интерпретация.
Накрая логото ще бъде избрано демократично от всички членове.
ColdFusion |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ColdFusion
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 3:43 am Заглавие: |
|
|
Ако искате допълнителни идеи, ето какво означава Фумецу:
Думата Фумецу е японска и означава безсмъртие, нещо вечно, нещо което продължава завинаги, нещо което не може да падне, да изчезне, да бъде съборено или да отмре.
или да хванете друга посока - че клубът е място където феновете могат да си прекарат весело и намерят нови приятели.
Може да ползвате и особенностите на аниме/манга стила, като силно стилизираните образи, големите очи или несъразмерностите в пропорциите като при рисуването на чибитата (като тези например http://images.google.com/images?q=chibi&hl=en&btnG=Google+Search )
ColdFusion |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 9:29 am Заглавие: |
|
|
malko off: mnogo se seradwam ako nekoi mi hwrli powe4e info za glawnia animator i kolegite mu det sa zdelali gosta /idg produktions/ mersi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 10:49 am Заглавие: |
|
|
според мен логото трябва да съдържа повече от естетиката на анимето отколкото от неговите сюжети. аз не мога много да рисувам ама бих подходил цветово в 2/3 цвята, като линии - силно изразени почти орнаментни ( леко сецесион ) мисля че логото трябва да изразява не толкова посланието фумицо, а да олицетворява това заради което феновете са всъщност фенове. няква естетика и изчистеност _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 12:37 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ColdFusion
|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 2:40 am Заглавие: |
|
|
Това последното не го схванах, но другите са много хубави. Продължавайте в същия дух! :)
ColdFusion |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 5:43 am Заглавие: |
|
|
Аз лично пък харесах точно последното: Може би щото
направих тази асоциация:
....С извинения към двамата за бруталното непризнаване на личното им пространство :-))))) _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Пон Дек 20, 2004 2:52 pm Заглавие: |
|
|
imenno:
no tova ne e logo, po-skoro suvet da se misli po-razchupeno ot tova koeto beshe postnato dosega. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Дек 20, 2004 3:18 pm Заглавие: |
|
|
red e na kvadrata _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Пон Дек 20, 2004 3:25 pm Заглавие: |
|
|
Hackum написа: |
no tova ne e logo, po-skoro suvet da se misli po-razchupeno ot tova koeto beshe postnato dosega. |
разбирам. но според мен е нужно посланието на логото да е лесно идентифицитуемо. изписването на името с йероглифи все още предполага достатъчна оригиналност и познаваемост. не да хосиш 3 години на сбирки на клуба и накрая да питаш абе кво значи тоа триъгълник? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Дек 20, 2004 3:28 pm Заглавие: |
|
|
TIFF написа: | ...... не да хосиш 3 години на сбирки на клуба и накрая да питаш абе кво значи тоа триъгълник? |
А тфа е лесно, казваш "EFK е виновен" и после се нарежда една дъъълга опашка да ме буха:)))))))) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ColdFusion
|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 1:04 pm Заглавие: |
|
|
TIFF написа: | Hackum написа: |
разбирам. но според мен е нужно посланието на логото да е лесно идентифицитуемо. изписването на името с йероглифи все още предполага достатъчна оригиналност и познаваемост. не да хосиш 3 години на сбирки на клуба и накрая да питаш абе кво значи тоа триъгълник? |
Да точно, трябва веднага да ти стане ясно, че става въпрос за аниме/манга. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 4:29 pm Заглавие: |
|
|
мисля си да ви дам един хинт за логото (с който не държа да се съобразявате) според мен една от най-отличителните черти на анимето е начина по който се рисува и особено ОЧИТЕ на героите... аз бих започнал от там... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 5:06 pm Заглавие: |
|
|
ColdFusion написа: |
Може да ползвате и особенностите на аниме/манга стила, като силно стилизираните образи, големите очи или несъразмерностите в пропорциите като при рисуването на чибитата
|
implant написа: |
мисля си да ви дам един хинт за логото (с който не държа да се съобразявате) според мен една от най-отличителните черти на анимето е начина по който се рисува и особено ОЧИТЕ на героите... аз бих започнал от там...
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 5:11 pm Заглавие: |
|
|
май без да искам съм дублирал поста :)) сори за което.... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DemoniO

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 9:51 pm Заглавие: |
|
|
tova edva li e podhodq6to ama go postvam 6toto sym samovliuben ;]
 _________________ A shadow as dark... as a soul could be! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2004 10:00 pm Заглавие: |
|
|
edinstvenoto po-neumestno ne6to tuk e razmera na avatatara ti _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|