Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Venny

|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2004 10:02 am Заглавие: Machine head - зала Фестивална - бяхте ли там!!!??? |
|
|
Беше нещо невероятно !!!
Обаче след като свърши концерта и всички излизахме от вън от кръчмата на зала Фестивална се вихреше люта чалга.
100 метра посока х.Плиска друго заведение - същото.
Сега си представете колко псувни отнесоха хорицата вътре в тия кръчми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sonel

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 1:15 am Заглавие: |
|
|
...Samo taka za chalgarite... :) Ne uspyah inache da mashin'na head'a..., a mi se iskashe dosta... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2004 3:09 am Заглавие: |
|
|
Sonel написа: | ...Samo taka za chalgarite... :) Ne uspyah inache da mashin'na head'a..., a mi se iskashe dosta... |
mi ludo beshe no li4no na men mnogo pove4e mi haresa 2riq Soulfy... pak i na machine heada tiq bulgarskite organizatori bqha naduli kolonite do dupka i si4ko prashteshe... ujas :/ mnogo izlagaciq... ina4e machine head si bqha perfect osobeno na bavnite i po starite par4eta ... :D _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2004 7:39 am Заглавие: |
|
|
mda wapros na wolia e, tre gi prewazpitawame, w benzinostanciata do men
sled edin mesec terorizam ot moia strana / prez nosta hoda da pia kafe/ i sled scenata w koiato gi zawarih po masite da wrtat giubeci i spreh muzikata i im pusnah malko swestna / razbirai : mashine head, sepulturka, dedo merilin i kompania trent reznor/ se nabliudawa smiana w soundtracka na shem gaz
sa sa na 4erno ot wreme na wreme tihi4ko si puskat planeta, ma nee kat predi. a we4e kat ma widat sa puska moi podbor:)))
saseda mu prowedoh klasi4eska terapie deto rabotese oste na moite sasedi w montana / wremeto na hita kamanite opadat i udri muio/ toi pusne 4algia na max az maham kapacite na pianoto puskam uredbata i po4wam da imrowiziram. te ot raionnoto doidoha u4tiwo da ma pomolat ako moze po tiho sled 10 4asa:))) no saseda ot togawa ne e barnal da usili na max
Terorizam trebe muzikalen na bg mladesta da se organizira masowo:
i se ima rezultat:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|