Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
designbox

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 12:38 pm Заглавие: |
|
|
Лично мнение:
Логата и банера не мога да коментирам
За сайта мога само да кажа, че не ми харесва менюто - и шрифта и това че е на английски.
Незнам за другите, но в първият момент се чудих защо не работят разделите, а то долу имало ентер...
и тоя флаш горе-ляво...
и таз червена лента с нечетими черни надписи...
За надписа върху логото дет изобщо не се чете - това сигурно не е твое дело? Или греша? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
designbox

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 12:45 pm Заглавие: |
|
|
i logoto e moe delo. niama6e nachin menuto da e na bg poneje shrifta e samo na angliiski. tozi site e ot minalata godina. sega sam nadobrial obache niama kakvo da pokaja. blagodaria za mnenieto. ochakvam novi :) _________________ Borislav Ivanov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Ами по-добре покажи нещо по-ново, каквото и да е... защото тези... _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
designbox

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 1:26 pm Заглавие: |
|
|
az obshto vzeto ne sam se nasochil kum web-design no pravia ot vreme na vreme niakakvi neshtica. nikoi ne se izkazva za logotata. po-novite neshta sa na edno drugo pc poneje do skoro niamah sobstveno i niama kak da gi pokaja _________________ Borislav Ivanov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 2:30 pm Заглавие: |
|
|
designbox написа: | az obshto vzeto ne sam se nasochil kum web-design no pravia ot vreme na vreme niakakvi neshtica.... |
Ами реши какво ще правиш и към него се насочи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 3:13 pm Заглавие: |
|
|
webeca ne mi haresva ... mnogo mi e nqkak nepodreden .. i pone edin Anti-alising davai na textovete che taka sa napravo drazneshti nai -malko .. toq banner gore izobshto .. naistina da neshto po-novo .. i zashto ot kade reshi che si "ponadobrql" kato ne pokazvash nishto ... _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|