Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
koceto

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 2:32 pm Заглавие: poster |
|
|
nikoi nishto ne slaga tuka ta vikam da sloja edino poster4e det she visi v metro hipermarketite
 _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 2:37 pm Заглавие: |
|
|
mnogo priaten i nezen poster. samo, spored men, efekta na padashtoto pero neshto ...... gubi mi se _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 2:43 pm Заглавие: |
|
|
mi tva prost ne e padashto pero ;)))
tva e simvola na produktite za spalniata _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Koce samo taka
dnes kato go gledam po hubavo e stanalo
BTW Abe vse se pitam - vie matracite s gajeta li gi davate ili to samo demo;-))) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 2:47 pm Заглавие: |
|
|
приятен нежен постер... ако ще седи на равно боядисана контрастна стена...
ама кат знам в метро къв разгул на цветовете е... ше потъне... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 4:03 pm Заглавие: |
|
|
koceto написа: | mi tva prost ne e padashto pero ;)))
tva e simvola na produktite za spalniata |
iavno az neshto sum se prehlasnal, ma mi e prosteno, nali zenata she razda. :)))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 4:13 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | iavno az neshto sum se prehlasnal, ma mi e prosteno, nali zenata she razda. :)))))) |
ne ve NP, ama sq kat mi kaza malko me fana qd 4e ne go napraih taka dea... :P _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 4:13 pm Заглавие: |
|
|
koce nachi malko color nuansa na madamata malko mi teji tumno e...moje po finno i izgorialo da e da priadava nejnost ...ala bala..:)) inache dobre.. _________________ asenpetrov.com
Последната промяна е направена от P E T R O V на Сря Мар 12, 2003 4:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 4:33 pm Заглавие: |
|
|
neee, batka, tvoito cyanenoto ne stafa:)
Men ako me pitash na tva poster mu trebva prosto silen eye catching moment i zalpiva za prez noshta:) Sia stoi malko monotonen.
btw... tava izvan designa, ma az ne obicham mnogo slogani deto se zakachat s cultovi lica ot nedalechnoto minalo:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Aaaa setih sa ko mu trebva siakash... ostavi cveta ot rozi v estestvenia mu cviat, cherveno, rozovo, tam kvoto e, i moje bi da napravish kontura na TED s chervenata gama, em shte se otkroi, em shte balansira cvetovo s gornata chast. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 4:43 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | koce nachi malko color nuansa na madamata malko mi teji tumno e...moje po finno i izgorialo da e da priadava nejnost ...ala bala..:)) inache dobre.. |
na4i triaa si priznaia 4e za parvi pat ne sam saglasen s tebe.
Po tozi na4in cvetovete v compozita stavat 3, koeto da kajem 4e niakak si moje da se podmine oba4e, logoto dolu stooi mnoo kak da kaja... kato izturseno. ako shte e taka predlagam da e rizovo... Cveta mnoo cyan dea... ne si hodi s rozovoto
moito edno takova tamno, roze-lila malko magliavo i se seshtam za... ama ai :)))) tva sigurno e "ZASHTOTO SA UDOBNI" hihii
aaaa... pak i mnoo svetlo i nadpisa ne se 4ete dea _________________ jiv i div
Последната промяна е направена от koceto на Сря Мар 12, 2003 5:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 4:47 pm Заглавие: |
|
|
abe kolkoto poveche go gledam tolkova po ne mi dopada..mmm...mai taia dnevna snimka ne moa da ia vurja s nejna e noshta.... trebe si mai noshtna finna sexy fotografia.... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Перата според мен не са много добре, с този дебел и тежък блърнат аутлайн, синьото е със същите стойности долу горе като фона и разчита само на аутлайна да го отдели. Пробвай да го засветлиш например, да стане по-бяло от фона отзад... Също много гадно и грубо изрязано такова, седи като нарязана хартия, или това си е фирмена история и нямаш право да пипаш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 4:53 pm Заглавие: |
|
|
mne...ne stava ve koce ....snimkata e problema oshte poveche se ubejdavam...ae kfot si napravil tfae...svaliam moia post! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hozievich

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 5:34 pm Заглавие: |
|
|
Абе "НОЩА" не се ли пише бе "Т" - то и аз не съм добре хич с граматиката ама да не стане излагация ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 5:35 pm Заглавие: |
|
|
С "т" си се пише :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hozievich

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 5:38 pm Заглавие: |
|
|
:) ОК ... аз щото се стреснах да не стане сакатлък ... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
graphic
|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2003 6:37 pm Заглавие: |
|
|
Koce - тъй като и аз копам на тази тема сега да си кажа мнението за плаката
1. Марката е огромна - смазващо тежка и заема полензо поле
2. За цветовете - след като цяла година вървяхте с duoton синьо, сега каква е причината да се променят нещата - матраци "ТЕД" си бяха в червено, напънатата отзад мадама синьо - ами това се наби г лавите на хората!
3. Един пъп ми се централизира в тази композиция на мен - да ти кажа ми къса нещата!
Иначе ама въобще не ме дразни тази монохромност - даже е got!
А за осталото - тъй като сте конкуренциа - ще си замълча! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2003 9:48 pm Заглавие: |
|
|
graphic написа: | Koce - тъй като и аз копам на тази тема сега да си кажа мнението за плаката
2. За цветовете - след като цяла година вървяхте с duoton синьо, сега каква е причината да се променят нещата - матраци "ТЕД" си бяха в червено, напънатата отзад мадама синьо - ами това се наби г лавите на хората!
3. Един пъп ми се централизира в тази композиция на мен - да ти кажа ми къса нещата!
Аре сега График да си покаже нещата по темата, че да стане ясно за кво иде реч ;-) щото аз не видях тез матраци Тед и нежна ли е ноща
Не се зарежда бе! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Вто Мар 18, 2003 10:19 am Заглавие: |
|
|
graphic написа: | Koce - тъй като и аз копам на тази тема сега да си кажа мнението за плаката
Konkurentno neobektivno mnenie no... 1. - tvoe vijdane, za 2. ne si podgotvena po temata zashtoto qvno si vidqla samo edin recl. material za da goworish 4e wsi4ko e samo v sinio :)) (a cveta dori ne e vaobshte sinio). za 3. - ne go razbiram
Na SIMPLI shte kaja 4e neshtata sa mi na Hit.bg i veroiatno zatova ne gi vijda eventualno moga da ti gi pratq na mail-a za da gi vidish pri eventualen interes _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|