Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 7:52 pm Заглавие: меню - хей тъй, коментиране да има |
|
|
понеже всички тука сме изявени проект-воайори
Тези дни направих моделче за странички на меню(страниците се повтарят навсякъде с малки разлики).
А5 - корица и една вътрешна. Текста не е доработен.
приятен коментинннннг ;) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 7:55 pm Заглавие: |
|
|
Става, ама малко не ми се връзва т'ва червеното с тоя шрифт на целия този син surround-инг (йе!). А и много трудно се ориентирам кое колко струва. Всички цени и напитки ми се сливат... а сега съм трезвен. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 8:19 pm Заглавие: |
|
|
Ники малко масиив ми седи шрифта на напитките и цените... тежичък такъв няма въздух...
и в ляво кафе донис... предполагам, че не можеш да подравниш червения елемент заради надписа донис... но с този триъгълник отзад седи някак на криво всичко... фончето е много свежо и на мен ми харесва... успех! _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 9:32 pm Заглавие: |
|
|
10x niki :)
saglasen s lupi, shrifta mn tejak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 9:39 pm Заглавие: |
|
|
Вярно е - дай повече въздух и четимост, а и сега твърде тежък изглед има с тези цветове и тази елементи накачулени тук там. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
photonik
|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 10:03 am Заглавие: |
|
|
Само няколко допълнения:
- числата за грамажа и цената са доста близки и донякъде се сливат;
- съкращенията за мерни единици по SI са без точка - г, кг и т.н.;
- ЧАЙ стои малко забито - може би е добре отделните групи напитки да имат малко въздух помежду си (а и може би подобен надпис за КАФЕ?);
- у нас обикновените скоби са по-популярни от слешовете (тях доста ги използваха при пишещите машини). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 11:40 am Заглавие: |
|
|
ми ади да коментираме кат си рекъл - определено ги поотдалечи малко отделните напитки - много сбити стоят, ако ползваш по-малък шрифт май редовете ще се объркат още повече, така че пробвай с друг (пък и честно този май на всички менюта на квартални кафета го слагат...)
и това ЧАЙ... тц-тц какво е - заглавие на отделна група? (щото като гледам има само 2 вида чай)... а и билковия чай не е ли "топла напитка"?
фончето става, свежо е, остави комбинацията между синьо и червено, нищо че е по принцип тея два цвята нямат работа един до друг :) като се загледам се сещам за Супермен
а да и логото... ма май не е темата това (само да си кажа - не става ясно кафето Donni's или Donni's & Love се казва) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 11:59 am Заглавие: |
|
|
Смесил си нещо принт и уеб дизайн според мен.
Пробвай да махнеш този триъгълник и оставиш чист фона. Точката на i в Donnis бяга нанякъде. MENU стои много чуждо - може би друг цвят и фонт.
Течните напитки не се ли мерят в милилитри?!
:) _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Discocane

|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Niki...logoto ti ne e centrirano....i probwaj fona da ti e kafqw....ili ohra.....or something...ama sinio ...please.....don't do that _________________ this is what i feel, i believe that...thousand of straight fells...in the sound |
|
Върнете се в началото |
|
 |
t®op4o

|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Za osnovniq cvqt - siniq, ako interiora na kafeto e re6en v sinio to i menuto bi trqbvalo da e takova... taka de da se vryzva s interiora... i da se postavim na mqstoto na potrebitelq - nego nai-ve4e go interesuva kolko mu struva napitkata, resp kakuv gramaj e. Spored men trebva da se promeni ne6to v 6rifta 6toto - 4ovek trudno se oriantira. _________________ Никога не казвай "Никога!". Да казваш "Никoга!" означава да се ограничаваш в мисленето. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|