Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне :)

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Anub1s

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2005 1:06 am    Заглавие: Представяне :) Отговорете с цитат

Здравейте.
Казвам се Мартин. Почнах да се занимавам с дизайн преди няколко месеца( май :) ). 1-во исках да си направя банер за един форум на една онлайн игра и реших да пробвам с фотошоп ... мъчех се и накрая направих това:

след това последваха още ама не помня не помня точно в какъв ред(правих банери и за други) :)

Та така ... правих и един банер за галактика в играта ама така и не го довърших над буквите :)
http://planetia.hit.bg/html/new.jpg

А това ми е 1вия опит преди няколко седмици да направя "лого" за расата UEDF(United Earth Defence Fleets) или аджиба Terran/Human.Ама нещо не ми хареса как стана :)
http://planetia.hit.bg/uedf2.jpg

И за последно, 1-вия ми опит за уеб дизайн, който обаче не е довършен ... примерно ония белия надпис "catch JUPITER" е много гаден; трябва да го смена ама нещо ме налегна мързела напоследак :) :
http://planetia.hit.bg/jup.jpg

Ами за тези се сещам засега. Има и още неща който съм правил ама не са качени в интернет и не са ми на компютъра в момента.
Чао за сега.

П.С.
Казва се че хубавите неща стават бавно. Ама аз имам един голям недостатък в тази насока - не мога да се застоя да правя нещо и да го ръчкам повече от 1 час. Нямам търпение да стане нещо хубаво и кат се ядосвам го завършвам на бързо да заприлича на "нещо" поне и дотам ;([/url]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
headshot

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2005 1:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

za tova za 1nia chas - probvai da gi pravish na parcheta:
1 chas obshta kompozicia
1 chas detail
1 chas drug detail
i t.n.
i ne v edin den, moje i ne v tazi posledovatelnost...
kato pravish neshto 1 chas, pochvash savsem drugo, pak 1 chas i taka - do 8-10 :))
priatno kopane
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
AngeloFF

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2005 8:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Vseki e tragna ot nqkade tam :)) keep it real ... vajnoto e merak da ima drugoto se uchi :)
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети