Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Chef

|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2005 11:30 pm Заглавие: :: Недовършен уеб ... няма и да се бара никогаш :: |
|
|
Хостинг.
Не е довършено, няма и да бъде.
"order" i "more" бутоните не са мислени въобще. Частта под "пакетите" също.
Знам чветничко е :)) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 12:02 am Заглавие: |
|
|
Много шарено, даже ми се зави свят (сериозно!). Не можах да гледам.... само видях, че текста не е подреден хубаво и като че ли има много, ама много дребни елементи, които те затрупват и се почувствах в опасност и избягах, това е... _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 12:11 am Заглавие: |
|
|
... и съвсем правилно и аз да бях и аз щях да се чупа. Просто показвам преди да потъне в безкрая, да не е съвсем нахалост работата. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 12:28 am Заглавие: |
|
|
oho написа: | Много шарено, даже ми се зави свят (сериозно!) |
..стани, разходи се, пий една вода .. ще ти мине :))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 1:29 am Заглавие: |
|
|
Не минава дееба, и сок пих, нещо ме повреди, ще се наспя и ще пробвам утре сутринта.
По-сериозно - не ми подхожда за хостинг сайт. Ако беше на някой друг ОК, но твоите сайтове ми харесват много, само този не. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 12:11 pm Заглавие: |
|
|
Ами
1. Само в текста вляво преброих 5 или 6 различни цвята. Да не говорим, че на места има огромни разстояния между думите.
2. Логото е толкова мъничко, че дори иконката под него е по-голяма. Не трябва ли логото да е най-забележимо?
3. Навигацията малко ме обърка с тези големи и малки бутони. Също така всеки от малките има различен фон. Сигурно са части от една шарка, но създава голямо объркване за окото ми. :)
4. Тези 45 градуса линии са твърде ярки, а и двете не са еднакво високи.
5. Фона на пакетите е излишно ярък, особено при толкова много линиики около описанията на всеки пакет става още по-тежко.
6. Твърде много звезди.
Както казват "добре е - сега започвай да махаш". :) Разбира се, ако ти се довършва, но май не е така. Иначе е свеж сайта, но толкова много детайли има, че главата заболява, а сега не мога да ти кажа дали имаше цени на хостинг плановете. :( А, да, намерих ги. :P
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 4:20 pm Заглавие: |
|
|
що няма да го бъде? Клиента не го хареса, ти не го хареса или има нещо по-добро. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 4:56 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | що няма да го бъде? Клиента не го хареса, ти не го хареса или има нещо по-добро. |
.. дълга е историята. Просто няма да бъде продаден, иначе имам идея да се довърши някои ден, защото лично аз смятам че ако се пооправи цветово, попреправи се малко подредбата на контента и се поизчисти ще стане не лошо сите. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 5:05 pm Заглавие: |
|
|
Да иначе ако намалиш броя на цветовете или поне наситеността им смятам, че бива. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 8:07 pm Заглавие: |
|
|
харесва ми много, но има доста работа по него; не мисля, че е подходящо за краен вариант, но има силни идеи и попадения, признавам! имам въпрос, сам си реши да правиш този дизайн или ти го възложиха и се отказаха? откога се занимаваш с дизайн? _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 9:51 pm Заглавие: |
|
|
от около 1 година _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 11:00 pm Заглавие: |
|
|
знам, че не става за сайт :)), но ми хареса като картинка.
ПС: тоя пост да не се възприема на сериозно:)))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 11:07 am Заглавие: |
|
|
Е, ама ти вече съвсем... :) Пак са доста линииките, но определено такъв сив не ми харесва повече. Това е някакъв психологически трик, за да харесаме горното!? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 2:42 pm Заглавие: |
|
|
PREDLOJENIE: moje da ne e savsem sivo ...vkarai niakakv cviat... vav sivoto
 _________________ * |
|