Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 11:22 am Заглавие: . . Dental Herbal . . |
|
|
една реклама за паста за зъби, може да сте я виждали по ТВ.
ето: herbal _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 12:53 pm Заглавие: |
|
|
браво! браво!
Добре, че тия от dental си смениха рекламната стратегия, защото онази реклама с натупорчените граждани пред недъгави снимки на сгради направо ме уплаши. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oza

|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 1:02 pm Заглавие: |
|
|
strahotno izglejda!:)
dai info...
koe e CG koe e snimano (i ima li vuobshte snimano v enviromentite)
kolko vreme se borihte
s Vray li e rendeno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oza

|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 1:12 pm Заглавие: |
|
|
zabravih neshto :)
ne mi stoiat slanchevi personajite i enviromenta? po skoro sa diffuzni pri oblachno vreme s razseiana svetlina? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 3:49 pm Заглавие: |
|
|
interesna reklamka , no ima6e i pred6estvenik , koito mai pak ti si go pravil , tam robot4eto sede6e v banqta i vleznaha myj i jena i to pak im dade pasta za zabi . I predi6nata versiq e super :)) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Съб Яну 08, 2005 3:54 pm Заглавие: |
|
|
Значи пиша това, само защото от вас се очава перфектно качество. А мисля, че от композитинга на мацката и анимацията на робота има какво още да се иска.
Иначе както винаги добра работа :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 2:09 am Заглавие: |
|
|
всичко освен жената е 3Д, всичките тревички и дреболийки. За светлината - така я искаха, да не е слънчево осветена, не знам защо. Естествено трябваше и 3Дто да е дифузирано. Другата реклама с банята е всъщност втората от двете. На мен лично ми се искаше да мога да отделя повече време на първия кадър като композитинг, малко ми изкуственее, нямам оправдание :) . Времето за рендер беше нечовешко за анимация - около 40 мин на фрейм при дуал XEON 3 Гхц.
Сами си изчислете колко фрейма има.
За анимацията.. също можеше да стане по-добре но изискванията бяха да не е прекалено анимационно а в същото време героя като визия е доста картуун и вероятно малко съм ни тук ни там.
пичове кажете къде точно ви дразни анимацията и композита, ще ми е полезно _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 3:35 am Заглавие: |
|
|
Ок, за композитинга: най-не ми седи на двата крупни плана, стои залепена, вярно че с тези коси е смърт за кийъра, ама е прекалено обрано мате-то. И сякаш като цветна корекция не е съвсем наред - прекалено е топла тя на фона на фона ;)))) (опитвам се да избегна термини написани на кирилица и ето какво излиза).
а това за анимацията е с кадрите на роботчето, прекалено плавно е, джиженията са точно едно след друго, анимацията ми е слаба страна но сякаш няма достатъчно задръжки и движението не е достатъчно живо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 3:38 am Заглавие: |
|
|
10x _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 3:55 am Заглавие: |
|
|
До сега го разглеждах във фюжъна. Има голяма разлика в цвета на мацката в първи и втори кадър. За това ми е и направило впечатление. Да си призная не успях да намеря начин хем да вкарам синьо в цвета на кожата, хем да не заприлича на някоя немъртва снимана от пиян оператор в телевизия скат примерно. Това, че го искат дифузно определено пречи много :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 4:04 am Заглавие: |
|
|
да, за съжаление и аз не можах да избягна ефекта на мъртвата кожа _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 6:23 am Заглавие: |
|
|
az ne obicham da komentiram no poneje ne moga da spja
pyk i Bio sam e pomolil ste wmetna 2-3 nesta
w kadyr 1 pricheskata tochno nad cheloto e mnogo razlichna ot tazi w kadyr 2
w kadyr 1 ustata e zatworena a w kadyr 2 nenadejno weche se e ozybila
w kadyr 1 nisto ne pomrydwa a w kadyr 2 ima soliden polyh na wjatyr
w kadyr 2 cweta na nebeto e razlichen kakto i ima oblaci koito gi njama w kadyr 1
dwata golemi hrasta w kadyr 1 nesto mnogo izkustweni mi izglejdat no towa moje i da e ot resoluciata
mislja che ako imashe njakolko strykcheta powjawasti se w kadyr 1 biha mnogo pomognali (rendnati na otdelen layer za da ne habish 40 min/frame)
predpolagam che ne ti e ostanalo wreme
animaciata na izlizastite ot tubata cwetja mi hareswa mnogo :)
dobra rabota Bio .. pozdravlenia :) _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 11:35 am Заглавие: |
|
|
прав си за всичките неща. в нещата които са снимани и монтажа им ( мацката )нямам пръст. двата тъпи храста ги поискаха супер изневиделица, щях да ги направя съвсем друго яче ако можех да погледна от дистанцията на времето, ама не :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 1:55 pm Заглавие: |
|
|
Първо искам да кажа едно голямо БРАВО...!
'щото гледайки всичките тези тревички и цветенца си обяснявам
40мин. РЕНДЕР на фрейм....
Гледах го над 20 пъти и единственото нещо, което ми направи
впечатление (в смисъл, че не ми стои ОК) е:
на 4 секунда, когато роботчето посяга да откъсне маргаритката, то
посяга на негово ЛЯВО, където всъщност от предната секунда, т.е. (по-високата камера)
не се виждат никакви маргаритки, а точно обратното - те са на негово ДЯСНО....
и в момента на откъсването пък ръчичката му идва (разгъната пак ОТДЯСНО)....
мисълта ми е, че това ЗАХОЖДАНЕ наляво, не ми се връзва... това е!
Иначе БАНЯТА е фамозна...! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2005 2:43 pm Заглавие: |
|
|
Абе като знам с колко компромиси се примирява човек докато прави подобни реклами, не искам да критикувам тази, защото съм сигурен че повечето проблеми Bio си ги знае.
А банята наистина ли е 3D? Ако е такава, направо шапки долу:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 2:11 am Заглавие: |
|
|
благодарско както за критиките, така и за добрите думи.
в случая не се водя режисьор на рекламите и за това с цветенцата от къде идат и къде са били и на мен ми е малко кофти.
Банята сиреч втория клип "тотал" го пускам ей сега в отделна тема. Иначе си е 3Д _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|