Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 2:44 am Заглавие: Maya U: Space-Planet 6turmovak:)) |
|
|
eto o6te edna ma6inariq!!! 6turmovi ( silno kazano Space ship :) s low range na deistvie, ideqta e 4e moje da deistva i na samata povurhnost na dadena planeta.
PS. tva trqbva6e da mi e za Konkursa!!! ama mi se stori mnogo obiknoven i re6ih nanovo da po4na :)) puk kakvoto stane.
http://www.geocities.com/sandosbg/al007.html |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 3:49 am Заглавие: |
|
|
:) haresva mi no mnogo mi prilicha na modificiran APACHE HELICOPTER!!!
uspeh v konkursa! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 5:11 am Заглавие: |
|
|
Wsushtnost, oshte po-tochno, myaza dosta na AH-1H/J "Cobra" -- ne che e losho towa :-))))
Ako malko go porazkrasish i go "porazperish" (nyakakwi krila da otworyat ideyata, koyato si zapochnal sus opashkata) mozhe da stane mnogo got.
Uspeh!
Drone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 3:48 pm Заглавие: |
|
|
A wsushtnost,oshte oshte po-tochno, prilicha na UD-4L "Cheyenne" Dropship - liubimiq mi model na dropship:)
 _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 7:12 pm Заглавие: |
|
|
A-a super lubim film! I kato sme na tazi vulna ne moje da ne spomenem bash maistora :
http://www.giger.com/mainflash.htm
Gledash mu neshtata i vduhnovenieto po temata ti e garantirano ;)
Pozdravi : north |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 7:52 pm Заглавие: DETEKTIVI:))))))) |
|
|
DAAAAAA !!!! prili4a na 6turmovi helikopter! da ima malko ob6to s AH1 Cobra i to dori na posledniq variqnt Super Cobra!!! no ako 6te sme tolkova nabliudatelni , napravo moje da se kaje 4e ima i element ot nebezizvestinqt ruski 6turmovi helikopter MI28 HAVOC !!! i o boje o6te dokato go praveh nai malko 10000 du6i mi kazaha 4e im prili4al na proslovutiq drop6ip ot pri6aleca!!! A i Jovi , ne se sumnqvai 4e prava4ite na proslovutiq drop6ip sa hvurlqli po edno oko na nqkoi 6turmovak za spravka:)))) A! i nakraq eeeh toz RH Giger 4udq se na konkursa kolko li hora 6te gledat da si nabru4kat korabite do Gigeropodobni formi!!!!
PS. Prosto iskah modela mi da pridobie formite na delfin!!!
Vsqka prilika s deistvitelni lica e slu4aina , osven s gazoturbinniq dvigatel na Mi28 Havoc:)))))))
Ina4e naistina blagodarq za napisanoto ve4e sum gord pritejatel na paranoq ;)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 8:06 pm Заглавие: Re: DETEKTIVI:))))))) |
|
|
Boteff написа: | DAAAAAA !!!! prili4a na 6turmovi helikopter! da ima malko ob6to s AH1 Cobra i to dori na posledniq variqnt Super Cobra!!! no ako 6te sme tolkova nabliudatelni , napravo moje da se kaje 4e ima i element ot nebezizvestinqt ruski 6turmovi helikopter MI28 HAVOC !!! i o boje o6te dokato go praveh nai malko 10000 du6i mi kazaha 4e im prili4al na proslovutiq drop6ip ot pri6aleca!!! A i Jovi , ne se sumnqvai 4e prava4ite na proslovutiq drop6ip sa hvurlqli po edno oko na nqkoi 6turmovak za spravka:)))) A! i nakraq eeeh toz RH Giger 4udq se na konkursa kolko li hora 6te gledat da si nabru4kat korabite do Gigeropodobni formi!!!!
PS. Prosto iskah modela mi da pridobie formite na delfin!!!
Vsqka prilika s deistvitelni lica e slu4aina , osven s gazoturbinniq dvigatel na Mi28 Havoc:)))))))
Ina4e naistina blagodarq za napisanoto ve4e sum gord pritejatel na paranoq ;)))))) |
Ko ti stana pa na tebe, bre? Ne widqh nqkoi a e kazal neshto losho za modelcheto. I to si e got. Twa che eventualno ima reference si e dazhe dobre. Pokazwa modeling skills nqkakwi i t.n. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Мар 12, 2003 10:17 pm Заглавие: Iavno ne me razbrahte!!! |
|
|
:))) qvno pak nerazbran ostanah:(( ne mi be6e ideqta da opi6tq ortaluka za gluposti!!! prosto iskah da kaja 4e mi se 6te6e da mi kajete ne6to strogo po modela !!! ne bih imal NI6TO ama nii6to protiv da kaje nqkoi " toz moedel e 6it i eto za6to....i da poso4i !!! az za tva gi postvam ne6tata tuk . taka 4e Izvinqnaite oficiqlno !!! ama vse pak se po4ustvah kato dolen plagiqt :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2003 11:05 am Заглавие: Re: Iavno ne me razbrahte!!! |
|
|
Boteff написа: | :))) qvno pak nerazbran ostanah:(( ne mi be6e ideqta da opi6tq ortaluka za gluposti!!! prosto iskah da kaja 4e mi se 6te6e da mi kajete ne6to strogo po modela !!! ne bih imal NI6TO ama nii6to protiv da kaje nqkoi " toz moedel e 6it i eto za6to....i da poso4i !!! az za tva gi postvam ne6tata tuk . taka 4e Izvinqnaite oficiqlno !!! ama vse pak se po4ustvah kato dolen plagiqt :( |
Ama ne e shit modela, bee! Gotin si e! I dumata plagiatstwo ne e spomenata nikyde.
Az lichno te pozdrawqwam za modelcheto....
---
Sa da se izqsnq. Hwanal sym se tuka da te uspokoqwam i da ti obqsnqwam i da ti kazwam da ne se qdoswash. Po princip ne bih si prawil truda, ama sym si nabelqzal az edni hora, chiito raboti mi se shte da prodylzhawam da gi wizhdam tuka w kluba. I ponezhe usetih che stana nedorazumenie, usetih, che ti neshto se zasegna, ta zatwa se fanah da se obqsnqwam koi kwo iskal da kazhe, kwo kazal wsyshtnost i pr. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2003 2:15 pm Заглавие: |
|
|
Az sum napulno suglasen sus spacera - modela e mnogo gotin i ne moga da razbera zashto si go ostavil.A i za plagiatstvo naistina ne e stavalo duma.Btw designa na aliens dropshipa e na James Cameron i naistina e izpolzval za baza AH64:)Prosto ima neshto obshto mejdu tvoq model i tozi vuv filma,i poneje tva mi e liubimiq film i liubimiq dropship suotvetno, ne mojah da se sdurja da gi postna tia images:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2003 6:13 pm Заглавие: |
|
|
:)) sega ve4e mi stana neudobno:))) ok i 10X .
otnosno tva za6to ostavih tozi model !? prosto mi se struva6e prekaleno obiknoven za da subudi interes u nqkoi !! lo6oto e 4e ne znam tozi deto sum podhvanal sega na kakvo 6e mqza:)) no " nadejdata umira posledna " |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|