Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
System
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 2:58 pm Заглавие: Predstaviane |
|
|
Predvaritelno se izviniavam 4e pi6a na........ me6avitsa, ama mi se pree.. kirilitsata !:)
Zna4i ne mi e purvoto predstaviane de, ama minalia put ne be6e na nivo tova koeto postnah...... vsu6tnost i sega ne znam dali e na nivo, no se nadiavam da go otsenite dobre, priemam kritiki i to stabilni :)
6te vi pomolia da gledate kartinkata na 20-30% ot realnia i razmer!!!!!!
Vsi4ko e praveno iztsialo na PS:CS
eto linka
http://info.datacom.bg/Kasorazbiva4a/Planet7.jpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 3:47 pm Заглавие: |
|
|
Да я беше пуснал на 20 - 30 % тая картинка като искаш на толкова да я гледаме, тука при нас БТК още на са пуснали ADSL-а ;-)
Мисля че на голямата планета и липсва релеф на тия линии, които минават през нея, мисля че надписите повече дразнят отлколкото да ти опраявят композицията и мисля че в едно представяне трябва да се покажат поне няколко неща.
Ааа и звездите май идват в повечко, мъглявината обаче ме кефи. _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
System
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 3:59 pm Заглавие: |
|
|
Nadpisite e nalozitelno da gi ima zastoto tova e proekt za plakat na film, to tepurva 6e go razgroziavam s nadpisi de, ama tva e drugo...
Ena4i mersi za komentara, viarno 4e goliamata planeta e lekoploska, no mnogo kusno za beliazah 4e tekstura koito sum izpolzval e kiopav :))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
System
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 5:49 pm Заглавие: |
|
|
Purvo linka ne se otvaria, vtoro kakvo e tva po diavolite...!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
System
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 5:51 pm Заглавие: |
|
|
HAHAHA, e da zle sum :))))))))
Orientirah se :))))
Ami, ne znam zasto stava taka, kartinkata na men mi ia otvaria! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 7:07 pm Заглавие: |
|
|
То, че е модерно да се пише на английски - ОК... че ще за филм пак ОК
ама като не можеш да пишеш, 'що поне се излагаш....?
Цитат: | The begining of the fear start here.... |
Correction:
The beginning of the fear starts here... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
System
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 7:20 pm Заглавие: |
|
|
Candelero e dobre bratle, ne sum go postnal da mi pravi6 korektsii na pravopisa. Ako iskah tova nima6e da se oburna to4no kum toia forum, ako ima6 ne6to da kazes za kompozitsiata kazvai, v protiven slu4ai me ostavi da si bera plodovete na lo6ia pravopis!!! E mama mu stara imam 4uvstvoto 4e niakoi hora se 4uvstvat dluzni da kazat ne6to dori da ne e v konteksta na temata!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 7:25 pm Заглавие: Re: Predstaviane |
|
|
System написа: | priemam kritiki i to stabilni :) |
:) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
System
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 7:28 pm Заглавие: |
|
|
heh, kritiki za kompozitsiata kato takava, i za izrabotkata i - OK, no... drugoto e drebnavost |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Абе ти благодари на човека, че ти каза за грешките, че представям си ако го беше предал така къв смях щеше да настане... _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
System
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 7:47 pm Заглавие: |
|
|
e ima li smisel da sporia, 6te6e....... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 9:40 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Candelero e dobre bratle, ne sum go postnal da mi pravi6 korektsii na pravopisa. Ako iskah tova nima6e da se oburna to4no kum toia forum, ako ima6 ne6to da kazes za kompozitsiata kazvai, v protiven slu4ai me ostavi da si bera plodovete na lo6ia pravopis!!! E mama mu stara imam 4uvstvoto 4e niakoi hora se 4uvstvat dluzni da kazat ne6to dori da ne e v konteksta na temata!!! |
a za cvetovete priemash li kritika? ili parvo da poiskame razreshenie dali moje? a za detaila? A za smisala na tva da se puskat 5MB fileta? Pak razreshenie? Moje li? Bate molia te adi razreshi sega tuka na orata da kritikuvat neshta deto ne si izredil che moje...
Kat si pusnal za kritika - slushaj.
A ako ne te valnuva kuv ti e pravopisa i kolko tochno hora shte ti se smeiat na greshkite - mi ne obrashtaj vnimanie na kritikite.
Vmesto da kajesh edno MERSI na savsem smislen post - fasoni vartish. Tupo e dea. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
System
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 9:56 pm Заглавие: |
|
|
Ami, az si go prieh normalno, no interesnoto e 4e ot v tsialata tema samo edin 4ovek oburna vnimanie na osnovnoto - grafikata. Hvanahte se za toia pravopis i tva e. 4ovek da ne zgre6i dve dumi basi, a i kak da go razbiram tova, 4e to ako angliiskia mi pravopis e nai vazen za dadena kompozitsia OK, ama si mislia 4e osnovnoto e tova koeto e napraveno. Ne sum kazal da ne se kritikuva tova koeto sum postnal. To za tova sum go slozil tuk v krai na smetka - oba4e pak povtariam ne 4uh ni6to konkretno za samata kompozitsia!!!!!
Ako znaete kolko e iznervia6to, 6te zamul4ite, i sori 4e taka moze edna skapana gre6ka da vi iadosa, ama ne sum vidial nikade da ima uslovie da ti e perfect pravopisa 4e ena4i ne moze da postne6.... prosto pomolih za otsenka na grafikata i tova e....
aide vi e si znaete... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 11:29 pm Заглавие: |
|
|
Звездите и сиянието стоят много приятно, особенно като се погледне цялата картинка. Обаче тези едри четки, които си нашарил планетата, ми стоят страшно неубедително. Изглеждат като надраскано топче с четка, а останалата част от картинката е опит за реализъм. Не се вързват. Ако искаш да имитираш пукнатини, при този си размер, би трябвало да има и геометрия малко. Като цяло плаката е доста беден, трябва доста да се поработи още върху него.
Критиките за правописа са особенно важни. Това не е плакат който да покажеш на родителите си, а на публика. Ако текста е написан грешно, останалото не се коментира изобщо, а се пренебрегва, поради липса на основни познания по това, което третира.
Шрифта също нещо не ми харесва, но това би трябвало да коментират повече дизайнерите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
System
|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 12:16 am Заглавие: |
|
|
Mersi 4ovek - blagodarsko.
Za goliamata planeta sum izpolzval tri snimki na po4va i snimka na oblatsi, problema e 4e snimki s razmer na 1600X1200 ne moga da nameria i triabva da reza, vartia i pr. I nai- lo6oto be6e 4e napravih planetata v realnia razmer v koito 6te stoi i na plakata a triabva6e da ia napravia po-goliama.....
Vsu6tnost tova ne e izob6to fin. variant, v momenta plakata e posten naistina... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
System
|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Ok remontirah kompozitsiata...... OPRAVIH i pravopisa...basi....
Tova e po4ti fin versia, pls kazete kakvo i kutsa... ako ima takova ne6to.... a to sigorno ima :))
P.s - 140K golemina, nima gi ve4e 5-to MB :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
System
|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 4:21 pm Заглавие: |
|
|
A...i moliavi ne obru6taite vnimanie na aktiorite - amatiorisa i tova im e purvata glavna rolia ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
System
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 4:43 pm Заглавие: |
|
|
rabovete na planetite sa mn sharp ako imat pone min atmosfera (i prah v neia saotvetno) triabva da sa blurry - razgledai snimki
ne e iasno ot kade sa osveteni planetite. za momenta ako goliamata e osvetean izotzadze - otkade togava ima takava svetlina ot diasno i pri dvete? i malkata otpred triabva da e v sianka.
ako ima nablizo osvetiavashta blizka zvezda, to e pr. nevazmojno da vidish tolkova zvezdi iz nebeto...
tova po realizma, inache
tazi elipsa det si ia dobavil mai s nishto ne pomaga...
stanciata trebe da se vijda povechko, asteroida stoi sluchaino, shriftovete - :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|