Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 2:19 am Заглавие: . . Dental Total . . |
|
|
ето я и другата реклама:
total - 2.5 мб Хвид
3д е всичко без ръцете на мъжа и жената. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 10:55 pm Заглавие: |
|
|
ейййй, скъсахте се от коментари, въх ! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 11:16 pm Заглавие: |
|
|
А доколкото знам декора на банята е бил реално построен от Жоро Димитров, та не разбирам защо при готов декор не е бил използван в рекламата, поне в другата реклама, където мацката присъства доста повече в кадър... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 1:23 am Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | А доколкото знам декора на банята е бил реално построен от Жоро Димитров, та не разбирам защо при готов декор не е бил използван в рекламата, поне в другата реклама, където мацката присъства доста повече в кадър... |
Не разбрах какво имаш предвид.
Bio, клипчето е екстра :-)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 10:51 am Заглавие: |
|
|
бе и аз не разбрах, ама ето някои бележки.
банята където е с мацката е построен от него. в този клип мацка няма, банята е изцяло 3д създадено по истинската. що не е използвана истинската чак не знам дали да отговарям, ама айде :)
кво ще стане ако клиента каже при постпродукция " тука искаме друг ъгъл на камерата..." ? малко ще е кофти да ходиме за камера и пак да снимаме декора.
според мен тва не е обсъждане на клипа, но няма значение. хората са с настройка да коментират spaceships, мечуориърс, giger stuff и orcs. апатия братя :)))) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 11:59 am Заглавие: |
|
|
Не ме разбирайте погрешно. Сигурно си забелязал в предните ми постове, че винаги съм се изказвал положително за твоите работи. Този клип също е много готин, още когато видях рекламата по ТВ-то, предположих че вероятно е твое дело. Роботчето ме изкефи максимално. Просто не сметнах за необходимо отново да повтарям нещата казани за другия клип и добавих, това което ми бе направило впечатление впоследствие. а именно коментара ти че всичко включително и банята ти е 3D, а се оказа че не е така. Мисля че имаш прекалено много добри неща, за да се налага да казваш че и банята там е твое дело. Предполагам, че е станало недоразумение и си разбрал че коментираме банята в сцените с роботчето, където си е абсолютно задължително да е в 3D среда, а аз коментирах всички кадри, включително и тези където присъства мацката, а в този клип, съответно мацката и пича на финала. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evil_kornholio

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 158 Местожителство: earth-Sofia
|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 1:53 pm Заглавие: |
|
|
e ta kvo da komentrirame?!!?!? dzver i pet plocki, mi hubuu 8)))) _________________ site komputEri na sapun |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2005 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Предполагам, че е станало недоразумение и си разбрал че коментираме банята в сцените с роботчето, където си е абсолютно задължително да е в 3D среда, а аз коментирах всички кадри, включително и тези където присъства мацката, а в този клип, съответно мацката и пича на финала.[/quote]
ами знам че се отнасяш положително за моите неща за което ти благодаря, но все пак си яко разсеян и имай предвид че малко или много ме обвиняваш в лъжа което по принцип не ме кефи никак.
ти каза:
Цитат: | А банята наистина ли е 3D? Ако е такава, направо шапки долу:) |
аз казах:
Цитат: | Банята сиреч втория клип "тотал" го пускам ей сега в отделна тема. Иначе си е 3Д |
може би неразбирането идва от това че ти разбираш под "банята", декора баня и в двата клипа, за мен "банята" е просто втория клип "Дентал" където се развива действието. Там банята е 3Д пак казвам. не броя в това отношение снимката на двамата накрая при пакшота.
за ивъл курхулио :
кой пусна безработните ламери тука да плямпат бе _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2005 4:54 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: |
за ивъл курхулио :
кой пусна безработните ламери тука да плямпат бе |