Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
competition

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 12:17 pm Заглавие: arheologicheski muzei |
|
|
edin proekt koito pravih za uchilishte tazi sedmica... ne razbiram mnogo mnogo ot 3d... ama kolkoto za edna vizualizaciika
enjoy! _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragonfly^
|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 12:23 pm Заглавие: |
|
|
Ако това е правено от човек, който не разбира от 3Д представям си ако разбираше.... На мен лично много ми допада. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 12:48 pm Заглавие: Re: arheologicheski muzei |
|
|
competition написа: | ... ne razbiram mnogo mnogo ot 3d... ama kolkoto za edna vizualizaciika.... |
Това не прозвуча много любезно към хората, които правят визуализации:)
иначе карттинката много радва. Семпличка, има атмосфера и бих казал, че показва точно това, което трябва да се види.
Имам следните малки забележки:
Хората се сливат с фона и стоят малко като грешка. Ако влязат леко в сивата гама, ще са по-добре. Пода е прекалено отражателен и липсват фуги и структора. или махни изцяло отражението или го разработи, така не е нито реалистично, нито условно, а трябва да е едно от двете. Бижутата са ти преклаено плоскостмни. Можеби лек бъмп или дисплейсмант ще им е от полза. При тази контрастност на снимките, ще се получи добър релеф и отделянето им от плоскоста на която лежат, другия вариант за които се сещам е да ги направиш също условни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 3:48 pm Заглавие: |
|
|
10x vrabchev, ama az naistina ne razbiram mnogo...ne sam iskal da obidia nikoi:)
mersi i za savetite:) _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|