Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nrg333

|
Пуснато на: Съб Ное 13, 2004 9:11 pm Заглавие: |
|
|
spored men tova e dokazvane na vazmojnosti i umeniq. nai-veroqtno adobe porachvat da im se izrabotqt takiva realistichni vectori za da si demonstrirat softwera. vse pak tozi koito gi e pravil zaslujava pylen respect. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2004 3:54 pm Заглавие: |
|
|
Exa _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Ное 25, 2004 12:56 am Заглавие: |
|
|
ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ ! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Ное 25, 2004 2:55 am Заглавие: |
|
|
i'm shocked!
тези търпеливи гении на илюстратора, май са извънземните японци доколкото схващам... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 25, 2004 3:15 am Заглавие: |
|
|
:))samo drpnat moe da zacuka taka:))
a ina4e full bezmislica, twa go znam otdawna prwo sedzwerih i posle zacepih. tez pi4owe iskat da ba4kat 3d ma sigur w ba4kaneto im e zabraneno:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Ное 25, 2004 9:13 am Заглавие: |
|
|
be bezmislica ne znam dali e. smisala e v dokazvaneto na vazmojnostite.
Malko kato sporta. Ako pochnesh da razglejdash futbola kato tichane na 22 keleshi det ritat bezzashtitna topka ili kato onia det biagat po10 km bez nikoy da gi goni dokade shte stignem ? :)
A v sveta na 3d to ne e li palno s bezmislici ? naprimer kav e smisyla da sedish i za kef da modelirash kola, za kvo mu e na chovek ? ili pa onia 2d smeshnici " hudojnici " v CG Channel-a deto sa na nivo frenski romantizam ot 18 vek i samo shtoto e drasnato s Painter ili PShop e :
Awesome ! Amazing ! WOW !!! a horata zabraviat che Art-a e drapnal s 200 godini ottogava. Palna bezmislica e ako priemem che tia horata si mislat za sebe si kato za artisti. Ne sa. Sportisti sa. I tva dava smisal. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Пет Ное 26, 2004 6:15 pm Заглавие: |
|
|
Bio, strahotno go kaza, napulno sum suglasna :)
Tova oba4e mi napomni za kletiq mi pradqdo, koito naskoro gleda6e film za dinozavri po discovery i s nedoumenie pita6e "ama te nali sa izmreli odavna, kak taka sa gi snimali" sigurno 6te6e da e po-lesno da go ubedq, 4e e imalo kameri, kogato dinozavrite sa su6testvuvali, otkolkoto, 4e tova na televizora ne sa istinski dinozavri, 4e sa risuvani, 4e sa 3D, 4e sa praveni na kompiutur... a te suvsem ne bqha tolkova realisti4ni, kolkoto dalmatin4eto (drugite ne mi se otvarqt) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 12:47 pm Заглавие: |
|
|
basi zelkata _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 9:36 pm Заглавие: |
|
|
сега биха ме изумили само ако успеят да ги анимират... например въпросното далматинче да му се развее косъма от вятъра:))))
тези японци само ме подтискат:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 7:46 pm Заглавие: |
|
|
Ъъъ... ааа... не...?!
Бих искал да видя кой не би се самоубил ако си бачка така колкото години си бачка по нещо такова и накрая Windows-чето му си излезе с някое съобщенийце и му предложи нежно да рестартира без право на друг избор, а той, замаян от своя талант, не е правил save междинно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 7:54 pm Заглавие: |
|
|
хе, защо си мислиш че Windows е единствената платформа на която може да се направи нещо от сорта? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 8:27 pm Заглавие: |
|
|
tezi neshta se ba4kat osnovno s blendove, nyakude imah edin tut
ili mai beshe v Xarata pokazan kak da si praish obemni figuri, primerno rotacionni tela ili neshto takvoz ili neshto takvoz....
ma pri si4ki polojenia si ima i yako hand made, shtot ne si4ko i nasyakude moe mine s blendove |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galileo
|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2005 11:20 am Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | tezi neshta se ba4kat osnovno s blendove, nyakude imah edin tut
ili mai beshe v Xarata pokazan kak da si praish obemni figuri, primerno rotacionni tela ili neshto takvoz ili neshto takvoz....
ma pri si4ki polojenia si ima i yako hand made, shtot ne si4ko i nasyakude moe mine s blendove |
мешове - Mesh Tool (U) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2005 8:13 pm Заглавие: |
|
|
4udja se kakuv e smisala da izrejesh neshto ot njakoja snimka (primerno onezi obuvki) i da ja trasirash s vektori....kade e smisala??? Nito mojesh da ja zavurtish v 3D nito da ja osvetish po razli4en na4in. Mnooogo stranno naistina :)) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2005 11:39 pm Заглавие: |
|
|
TheViolator написа: | 4udja se kakuv e smisala da izrejesh neshto ot njakoja snimka (primerno onezi obuvki) i da ja trasirash s vektori....kade e smisala??? Nito mojesh da ja zavurtish v 3D nito da ja osvetish po razli4en na4in. Mnooogo stranno naistina :)) |
има сми ако искаш да я печаташ метър на декар, а оригинала ти е супер мъничък... но по-ефтино е май да се снима отново същото или нещо подобно и да се монтира... това си е от любов към спорта;) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|