Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 5:06 pm Заглавие: |
|
|
mi pokaj da vidim tvoi neshta ot onya period i ot segashnia ti de, shtot takvoz generalno izkazvane kak si bil v puti po dobur ot Rusencite (primerno) e leko angajirashto, ne mislish li?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tulsob
|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 10:28 pm Заглавие: |
|
|
Момчета, в крайна сметка всичко опира до собствени способности и желание за работа. Аз поне така мисля - ако работиш упорито и си учиш в университета, дори да е на по-ниско ниво, това не означава непременно, че и тези, които учат там са на такова. Ако не си даваш много зор, защото всички знаят, а и аз съм наясно - тази специалност лесно се избутва, въпросът какво ще научиш зависи само от теб самия.
А иначе ми е интересно дали има специализация в София и Русе де. До колкото знам преди години един познат завършил във Варна са им казали, че ще имат специализация, но такава не е имало. Аз лично се занимавам и с 3д и ми е интересно дали ще имам някакви възможности за работа и в тази насока. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 11:06 pm Заглавие: |
|
|
komacu написа: | Причината за това е само една-живота е в София. Не визирам клубовете, а галериите и всички културни събития. Те са от много по-голямо значение за мен от всеки преподавател и ВУЗ за6тото въздеистват по много по силен и осезаем начин. |
Дай за пример едно културно събитие, което ти е въздействало по наистина осезаем начин, накарало те е да преосмислиш живота си, дало е жар в душата ти и муза в четката ти, накарало е сетивата ти да се отворят към света, чакрите ти да почувстват космическата енергия. Да не се друсаш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 11:25 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | komacu написа: | Причината за това е само една-живота е в София. Не визирам клубовете, а галериите и всички културни събития. Те са от много по-голямо значение за мен от всеки преподавател и ВУЗ за6тото въздеистват по много по силен и осезаем начин. |
Дай за пример едно културно събитие, което ти е въздействало по наистина осезаем начин, накарало те е да преосмислиш живота си, дало е жар в душата ти и муза в четката ти, накарало е сетивата ти да се отворят към света, чакрите ти да почувстват космическата енергия. Да не се друсаш? |
/offtopic
Древните изкуствоведи май жена казват на събития от този род ;). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2005 12:25 am Заглавие: |
|
|
Tulsob написа: | А иначе ми е интересно дали има специализация в София и Русе де. |
Mi vij sa, az li4no kakto stana yasno po-gore ne go zavurshih i to ne go zavurshih ot glupost... lapeshka mi rabota.....
Ina4e za lesnoto izbutvane, zavisi ako ne te murzi, ako si otishul tam zarad tva za koet treva da si otishul - da izkarva se......
Inak priemnia izpit puk i risuvaneto po moe vreme si beshe tashak rabota , kazvam go vse pak ot poziciata na 4ovek zavurshil hudojestvena gimnazia.... (pone po moe vreme beshe de, sled nas potop... :\ )
Loshoto e 4e az zaka4ih dosta ot injenernite gluposti, puk i 4estno kazano mene si me murzeshe da 4eta.... nal behme hudojnici mladi naduhani v gimnaziata...zako nii taz fizika, himia, matematika.... i posle se okazaha trudno preodolima pre4ka po vreme na sledvaneto...toi 4oveka (Bil4ev) se opitva zavaliata da mi obyasni integrali matrici...az kvadratno uravnenie neznam kak se smyata...kvi sa tea cos sin tg cotg....nekvi funkcii ala bala...i taka, inak ot neshtata po specialnostta nal se seshtash 4e nema na4in prosto da doide ti prepodava Djudjaro primerno.... 4oveka ima kude kude po vajni dela... no prepodavatelskia kolektiv se starae, obrazova se i toi postoyanno... te prosto te hvashtat za ru4i4ka i te prevejdat prez celia kurs na obu4enie...kazvat ti tva e penoplast, tva kit, tva cutter, tui compyuter, shtot pone po moe vreme (94-95) compovete ne bea kat sea.... za specializacii ne sum 4ul neshto konkretno, to po princip neide kum 3-ti kurs seki sam za sebe si se specializira po vle4enie, edni podhvanahme compove, drugi se furliha na promishlen design i taka.... fakt e 4e pone ot moya kurs 90% ba4kat po specialnostta si, koi v reklamna agencia, koi sam, po golemata 4ast na grafi4en design sme sa nafurlili kat gledam, no ima i takiva deto si gi vle4e formo obrazuvaneto....
mnenie mogat da spodelyat Vladiss, Kekata, Simpli, Pavel-starozagorski, sigurno propuskam nyakoi .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
komacu
|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2005 2:00 am Заглавие: |
|
|
minimiro, nai-napred da ti se izwinq 4e ne ti dadoh ni6to s koeto da pokaja moga li ili -ne da rabotq w kraina smetka, no kym momenta ne sym w systoqnie da predostawq ni6to, koeto da me predstawi.
posle za muzata (ako moje taka da se kaje)- posledno adski me izradwa izlojbata na Iuri 4ariiski. daje o6te mi dyrji wlaga.
i nakraq smqtam 4e to4no w oblastta na promi6leniq design specialnostta w TU nezawisimo w koi grad moje da byde polezna. pri wsi4ki ostanali naprawleniq akademiqta ili edna hudojestwena gimnaziq sa dale4 napred. no qwno wsi4ki sme na mnenie 4e li4nata motiwaciq na wseki e re6awa6ta w kraq na krai6tata. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2005 6:13 pm Заглавие: |
|
|
komacu: - a koi to4no ti e kazal 4e si s pyti po-dobyr ot "tiq" v Ruse? shtoto to moje i li4na gledan to4ka da e .. sq shti kaja az kvo mislq za Varnenskata shkola... kogato az hodih tam - a hodih zashtoto iskah da se premestq po-blizo do mqstoto kydeto jiveeh, nalagashe se da prekysna.. ta po tva vreme tehni4skata baza beshe koshmarna, prepodavatelite bqha ujas.. izobshto stepenta na podgotovka beshe mnogo niska.. syjalqvam ako te zasqgam no ne moga da priema dori sravnenie mejdu dvete mesta.. da ne govorim 4e prepodavatelite po risuvane naprimer bqha gostuvashti ot dobri4 mislq.. ot tiq deto prepodavat v tamoshnoto VPI... s dve dumi - kato baza, prepodavatelska ili tehni4eska prosto ne mogat da se sravnqvat neshtata... li4nata motivaciq estestveno igrae navsqkyde.. sq.. estestveno, ti moje da si s edni(ili 5-6) gyrdi napred pred vsi4ki u4ilishta za designer po sveta i u nas, no tovanqma da zna4i 4e te ne sa na neobhodimoto nivo, a 4e prosto ti si si talant.. koeto s netyrpenie 4akam da vidq...pokazano po nqkakyv na4in.. shtoto ina4e me si govorim taka ... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|