Graphilla.com :: Преглед на тема - Pomosht, pleshiv sym !

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Pomosht, pleshiv sym !

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Rosty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 13, 2003 6:42 pm    Заглавие: Pomosht, pleshiv sym ! Отговорете с цитат

Zdraveite! Kato nachinaesh ima edna tema, koqto mnogo me vylnuva, a imenno kak da napravq kachestvena kozina i kosa ?
Bihte li mi preporychali nqkoi hubav plugin za tazi rabota ?

Ima edin strahoten - Shag: Hair i Shag:Fur. Nqkoi da znae kyde moga da go namerq bezplatno ?

Vie kakvo izpolzvate za tezi proceduri po "prisajdane na kosa" ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LMNT

МнениеПуснато на: Чет Мар 13, 2003 7:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bezplatno?! Ili otkradnato,mozhe bi?!

E, "bezplatno" mozhe i "Sasquatch Lite", da kazhem - integriran si e ot izvestno vremje v programata, taka che si go poluchavash gratis!
Joro*

МнениеПуснато на: Чет Мар 13, 2003 8:34 pm    Заглавие: Re: Pomosht, pleshiv sym ! Отговорете с цитат

Rosty написа:

Ima edin strahoten - Shag: Hair i Shag:Fur. Nqkoi da znae kyde moga da go namerq bezplatno ?

Rosty ... ti beshe priet w 3D foruma poradi entusiazma ti
no towa mnogo byrzo moje da byde popraweno pri sledwast
warez request.
Върнете се в началото
Toshiro

МнениеПуснато на: Чет Мар 13, 2003 8:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

въпросът с "окосмяването" и мен ме вълнува напоследък. мисля, че могат да се постигнат доста добри резултати и без спецялни плъг-ини, а само с геометрия и подходящи текстури.
rosty - малко се пообърках кой софт точно използваш, но ако наистина е lightwave(правя си извода от думите на LMNT), пък и да не е, погледни това : http://menithings.com/How/Tilt/Hair/Tilt_Hair_01.html . точно в момента линка не работи :(, но си мисля, че по късно ще се оправи. и търси други туториали в google. има много добри идеи из нета :)
Rosty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 13, 2003 11:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Vsyshnost izpolzvam 3D studio max. Shte konkretitizarash li malko "podhodqshti formi" ?

Iskreno se izvinqvam za nesyznatelniq warez request.
Върнете се в началото
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Мар 14, 2003 12:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami az otdavna izpolzvah edin plug-in za Max-a(ne si spomnqm za koq versiq ama vse shte go ima za 3 i nagore) Bezplaten e, imeto mu e Hair i mojesh da si go izteglish ot 3dcafe.com ili 3dluvr.com pone predi tam go namerih...Plug-in-a ne e koj znae kakvo ama moje da ti svyrshi nqkakva rabota. Chesno kazano ne sym bachkal s nqkoj ot Shag-ovete taka che ne moga da gi sravnq s Hair(no predpolagam che Shag-a e 100 pyti po-qk ama vse pak nali iskash neshto bezplatno...ta tova az namerih)
Eto ti i link kym site-a na 3dcafe kydeto mojesh da go izteglish...tam ima i razni drugi ako ti trqbva neshto:
http://www.3dcafe.com/asp/software2.asp
Tyrsi Hair - malko po-nadolu e - (sorry ama e za versiq 3.x) ama sym pochti 100% siguren che bqh gledal che ima i za 4.x taka che mojesh da si potyrsish ako ne si na 3.x
Christo

МнениеПуснато на: Пет Мар 14, 2003 6:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Плъгина, за който ти говори Coldblooded, май е същия тоя на Peter Watje - ето личната му страница, там ( в Plugins) има доста други полезни и безплатни неща от един от разработчиците на 3DS MAX.
http://www.max3dstuff.com/
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети