Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
trick_979
|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 3:38 pm Заглавие: malko pomosht s Bones w 3dsmax |
|
|
iskam da nakaram edna ptica da leti, obache imam problemi s razdwijwaneto na krilata, niakakwa idea kak i s kakwo da gi animairam? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 4:06 pm Заглавие: |
|
|
idei kolkoto 6te6 , vaprosa e ti sam kakvo iska6 da napravi6 .
eto ti help - http://tutorial.stavit.cz/page.asp?category=0600 _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
trick_979
|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 4:55 pm Заглавие: |
|
|
triabwa moiata ptica da leti izwestno wreme i posle da kacne ida si pribere krilata:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 8:15 pm Заглавие: Re: malko pomosht s Bones w 3dsmax |
|
|
trick_979 написа: | iskam da nakaram edna ptica da leti, obache imam problemi s razdwijwaneto na krilata, niakakwa idea kak i s kakwo da gi animairam? |
ами ако се поровиш в нета за птиците, да намериш скелетната им конструкция и се опиташ да помислиш кое как се движи + потърси си филмчета...даже има един документален филм - "Полетът на птиците" е- е те там съвсем спокойно можеш да видиш как се движат, летят, пърхат и т.н....
п.п. понеже не съм 100% сигурен "полетът на птиците" ли беше филмът, вземи и потърси документални филми с птици.... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 11:05 pm Заглавие: |
|
|
това май ще е полезно за всички анимационери..;))
ако не го знаете де! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
trick_979
|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2005 11:57 am Заглавие: |
|
|
ehaa kolko mnogo iaki filmcheta:)da widim dali shte mi swyrshi niakakwa rabota....10x za linka |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|