Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гарван

|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2005 7:50 pm Заглавие: Крути мерки |
|
|
Цитат: | 500 lewa. brawos welikani ste.
Ti ako mi padnes takuw boi ste iades. Otworeniak.
sawet:
Pazete si sait4eto pilenca.
ma mnogo. |
Цитат: | убит инфантилен селски бек смотан примрял от неудобство пред лицето на пъпчивата си издухана приятелка с евтините и псевдоалтернативни кецове етнис миришещи на повърня с цирей на клепача и осакатяла докато е правила тръби на някой паркинг прегазена 17 пъти от див тираджия |
Мразя да давам акъл на възрастни хора. Съвестно ми е, че само седя и консумирам ползата от Графила, а има хора, които отделят доста време, за да поддържат някакъв ред и прегледност. Към последните е и предложението ми.
Графила за Всеки - Графила за всеки....член на спец. форум....по примера на Дискусии.
Общи приказки -ll-
Представяне остава единственото свободно място за ВСИЧКИ.
Бан - при всяка грубост, провокация, хващане в кражба.
Супер толерантен човек съм, но не мога да гледам как стари кучета(Нубизус, Снейкър и още) се отеглят за сметка на такива като Josef.
Нещо трябва да се направи.
Ако мога да помогна по някакъв начин - с радост ще го направя. _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2005 8:12 pm Заглавие: |
|
|
И аз така. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2005 8:13 pm Заглавие: |
|
|
chesno da ti kaja, ako ne mi predstoeshe mnogo seriozno sabitie svarzanao s mashtabna podgotovka, takiva neshta nemashe da chetesh, ama vervai mi... naistina imam mnogo rabota, morg. sashto i zatova neshtata sa malko izvan kontrol... koeto obache ne znachi, che taka shte prodalji... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2005 8:25 pm Заглавие: |
|
|
btw... ponagledah polojenieto.... sha sa trieme.... ma ko da sa prai.... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2005 10:26 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | И аз така. |
_________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 12:52 pm Заглавие: |
|
|
Ха, това сладурчето josef ли го е писал? Дето се оказа че не просто някои от нещата му са крадени, а всичките?! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 5:07 pm Заглавие: |
|
|
nixn, tva e v edna druga tema no syshto tolkova drazneshta! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 5:09 pm Заглавие: |
|
|
nixon de:) mi trbva si edit i tva e:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 10:11 pm Заглавие: |
|
|
абе и на мен ми се е случвало да ми трябва едит-а.., а и не само на мен..та - не може ли да се направи да има едит бутон, само за тези, които имат дадени права?... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 10:12 pm Заглавие: |
|
|
Coldblooded написа: | абе и на мен ми се е случвало да ми трябва едит-а.., а и не само на мен..та - не може ли да се направи да има едит бутон, само за тези, които имат дадени права?... |
усп..ако не сте ме разбрали, под дадени права имам предвид, хора със права за специализираните форуми (а не да има права за едит бутона :) ) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 10:33 pm Заглавие: |
|
|
Взети са крутите мерки.. точно това, което предложи Гарван, обсъждахме миналата седмица, така че неговият пост дойде малко пророчески :)
Наистина това изглежда в момента единствено разумно решение... ще видим.
А за edit все още чакме народа от phpbb да направи възможност за редактиране, ограничено за определен период от време... уж скоро, имайте търпение :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|