Graphilla.com :: Преглед на тема - Хай и аз нещо да пусна, да не съм капо...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Хай и аз нещо да пусна, да не съм капо...
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
longjohn

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Яну 25, 2005 8:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Belevski che ne e marka za kitari ne e! Tova po-skoro e nikoi muzikant, edva li ako beshe marka shteshe da ima BIOGRAPHY!!!Mislia che obrushtate prekaleno mnogo vnimanie na stranichnite neshta a osnovnoto kato che li nikoi ne gleda! ;) Na men dizaina mi dopada, kato iskliuchim mastilnicata i golemiat list (po-maluk, s poveche svobodno miasto v sredata)! Mislia che shte stane qk site, uspeh! :-)
dEmON

МнениеПуснато на: Вто Яну 25, 2005 9:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BSC_mafia написа:
Demon вярно ли Belevski е един от най-големите
майстори на китари в такъв случай ico е прав,
мен ми харесва как изглежда но не е подходящо
във конкретния контекст така че по-добре пробвай
нещо друго.
Вярно е, да. Приятел на приятел е. Този сайт трябва да е подарък за роджения му ден.

Ами, аз имам и друг вариант. Този просто като техника е по-изчанчен. Доста си играх да постигна ефекта с хартиите.

Ще трябва и трети да мъдря...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Яну 25, 2005 10:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:

-> BSC System ti izvurtia temata v tazi posoka.
Choveka idva da pita za viziata na proekta si... eventualno kakvo moje da opravi. Ti iskash ot nego da go zavurshi za da mu vidish koda :))) abe chovek ti web stranici da ne bi samo sorsa da im gledash ? Ili taia kartinka ne moe da si ia predstavish v browser ?
Posledvaha i mneniata
"Аз не разбирам много от Web но... "

BSC System, не, че искам да се заяждам, ама преди да почнеш да критикуваш за щяло и за нещяло по семинарите вземи поне научи как стоят нещата първо. :) Аз ако не се лъжа ти беше и на Adobe Creative Suit и там пак същите изцепки правеше, ама може и да е бил някой друг твой колега.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
BSC System

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Яну 25, 2005 11:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пичове вижте са.....ако има нещо, нема к'во ! Просто небях на мнение, че като си отвориш фотошопа и сайта ти е готов.
ironhacker : амаааа вьобщеее незнам за какво ми говориш и за к'ви семинари иде реч. Това семинара беше нещо като ...? Какво всьщност е семинар (нали не е място на което ти казват "Ела да ти кажем Веб Стандартите и CSS к'ва болница са и как само за това трее слушаш, а не да ми правиш нещата 'красиви'". Защото само с 'красотата' ще си останеш!!!!)

Ако някой Дизайнер (ico, xakepa) нещо ми се е засегнал ..... извинявам се !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Яну 25, 2005 11:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BSC System написа:
Пичове вижте са.....ако има нещо, нема к'во ! Просто небях на мнение, че като си отвориш фотошопа и сайта ти е готов.
ironhacker : амаааа вьобщеее незнам за какво ми говориш и за к'ви семинари иде реч. Това семинара беше нещо като ...? Какво всьщност е семинар (нали не е място на което ти казват "Ела да ти кажем Веб Стандартите и CSS к'ва болница са и как само за това трее слушаш, а не да ми правиш нещата 'красиви'". Защото само с 'красотата' ще си останеш!!!!)

Ако някой Дизайнер (ico, xakepa) нещо ми се е засегнал ..... извинявам се !

Дам същото :) Аз лично правя сайтовете както искам, с не толкова сговнян синтаксис, но ми се отварят по един и същи начин във всички съвременни браузери. Явно не си бил ти, прощавай за грешката. Това за фотошопа си прав, но все пак тук обсъждаме дизайна, а не кодирането му. Като стане време за код и него ще обсъдиме.
Върнете се в началото
longjohn

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Яну 25, 2005 11:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ups, ako naistina e master na kitari, sorry mnogo za offtopica! :(
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети