Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 7:16 pm Заглавие: Някакъв Пилот - концепт |
|
|
По-добре да не виждате оригиналната скица, толкова много промени претърпя, че в крайна сметка няма нищо общо с оригиналната идея. Нещо му оплесках анатомията покрай промените, ама после ще му мисля, като си почина :) Всякакви идеи и критики са добре дошли :)
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 7:41 pm Заглавие: |
|
|
liceto qvno nedovyrsheno - nqma da go komentiram.. ina4e stoi dobre, zashto ti e toq svetyl kontur navsqkyde? moje ib malko go porazigrai.. i gornata ryka prystite neshto ne sa kakto trqbva... mai im trqbva po oshte edna falanga - sedqt im kysi... ina4e kato cqlo mnogo priqtno razraboteno.. shte go ocvetqvash li? _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 7:45 pm Заглавие: |
|
|
Тялото му е добре, но лицето му стои като залепено... за сметка на това косата му е готина:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 7:49 pm Заглавие: |
|
|
Мерси Кека, няма да го оцветявам, искам да направя няколко подобни само като скици, без да ги разработвам докрая. Лицето така си нямах до края представа как искам да изглежда, в крайна сметка си остана така - имам чувството че го разработих само колкото да се вижда че има глава и лице, не за друго :) Ръката беше последна , и си прав че липсва една фаланга - ще го оправя това. Има нещо което ме тормози в лявото рамо, не мога да разбера дали много скъсих ръката, или е бърка светлината на рамото - избутва го напред? Просто първата идея беше лявата ръка да застане леко назад, държейки един шлем, ама после го промених, и сега нещо не ми изглежда добре. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 7:51 pm Заглавие: |
|
|
da - izliza napred, zashtoot rykava ti e svetyl, a i qkata syshto e dosta izkarana napred.. no stoi ubeditelno.. a liceto trqbva da opravish nistina stoi plosko.. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 8:06 pm Заглавие: |
|
|
@Keka: Сър, йес, сър! :) Я кажи как ти стои контраста и въобще не е ли тъмно? /Поочертах го за да му изпъкне фигурата, исках да се вижда детайлно, по ескизно, не като пейнт./ _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 8:07 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Тялото му е добре, но лицето му стои като залепено... за сметка на това косата му е готина:) |
Нищо, в краен случай винаги мога да му надена шлема на главата :))))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 8:07 pm Заглавие: |
|
|
v pozata malko na toreador mi napomnq.. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 8:13 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | v pozata malko na toreador mi napomnq.. :) |
Е това го очаквах, горе долу, мислех си че някой ще каже: "Тоя са кво, ше танцува ли?" :)
Ето оригиналната скица:
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 8:16 pm Заглавие: |
|
|
sega se setih zashto mi se struva kato toreador.. otdelno 4e malko kostum4eto.. naramennicite po to4no.. no v posledstvie si mu vrutnal kitkata na vdignatata ruka tochno kato na spanish dancer.. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 10:41 pm Заглавие: |
|
|
ne e tymno - tonalnostta e dobre.. stoi si kato kojeno qke i 4eren kostum otdolu.. gamata e dobre.. originalnata skica e po-pravdopodobna za 4ovek, koito se ka4va v samolet... za posleden pyt may be ;)) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 1:00 am Заглавие: |
|
|
Mnogo e dobro - haresva mi bqlata liniq, molq ti se ne q promenqi. Purvata skica e po- tochna kato poza i chuvstvo, no puk vuv vtorata ima takava arognatnost and samouverenost, che nqma kak da ne mi haresa. I pantalone mu e gotin :) _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Пон Яну 31, 2005 12:04 am Заглавие: |
|
|
хич не зле, но ме смущава кракът и белия контур |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 4:57 pm Заглавие: |
|
|
Izobshto cqlata ideq na kostiuma mu e mnogo gotina. Syvsem si e obosnovan. kefi. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|