Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
p_ar
|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2005 10:59 pm Заглавие: Привет и от мен |
|
|
Здравейте,
искам и аз да ви покажа моя сайт..не съм професионалист,по скоро начинаещ...очаквам критиките ви и моля ви не ме щадете
http://ardesign.atspace.com _________________ Давай на хората повече,отколкото очакват. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bashev

Регистриран на: 14 Дек 2004 Мнения: 9 Местожителство: Златоград/Свищов
|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 1:25 am Заглавие: |
|
|
Не е добре.
Тези серифни шрифтове не са за уеб.
Съдъражние липсва.
Няма заглавие.
За какво е това интро?
Каква е ролята на БГ флага? Това се слага когато сайта е на няколко езика и има възможност за смяна между тях.
Тази дата и час, не са си на мястото. Аз си имам на компютъра за какво трябва да ги гледам на сайта?
Абе като цяло има доста какво да научиш
УСПЕХ _________________ Когато печелиш не знаеш какво губиш,
a когато губиш не знаеш какво печелиш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 5:04 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че човекът не се представя за уеб.
p_ar, наистина нещата ти губят от този сайт. Сложи работите от препреса поотделно и малко по-големи.
Имаш малко грешки в правописа при копирайта. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
t®op4o

|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 8:41 pm Заглавие: |
|
|
naskoro nqkoi mi kaza da ne smesvam "rubati" sys "zaobleni" formi.... pomisli i ti varhu tova _________________ Никога не казвай "Никога!". Да казваш "Никoга!" означава да се ограничаваш в мисленето. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 8:48 pm Заглавие: |
|
|
Здравей Пламене!
Така, значи вчера ти гледах сайта, предимно и само галерията /не разбирам от предпечат/, размера на риснуките ти е прекалено малък, просто човек не може да добие абсолютно никаква представа техниката ти и качеството на изпълнение. И тези рамки нещо не са ми по вкуса, но това не е важно. Та това е засега :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
p_ar
|
Пуснато на: Съб Яну 29, 2005 11:27 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ви за вниманието и се радвам,че никой не ми намекна да се откажа.С уеб се занимавам отскоро и не съм се и надявал за похвали,но не мисля да се отказвам,защото ми харесва...
За предпечата (то и там няма какво да видите-малко визитки и календарчета)..умишлено ги намалих заради данните на клиентите,но ще се коригирам.
За галерията..кратка предистория...значи започнах да рисувам с програмата "Paint" в свободното време на работа и постепенно се запалих.Инстапирах си корел дроу и им хвърлих малко цветчета с мишката и това е.Давам ви и линк на двата варианта...
[url]http://ardesign.atspace.com/test/test.htm
рамките наистина са ужасни...побиват ме тръпки
Още веднъж благодаря за вниманието...[/url] _________________ Давай на хората повече,отколкото очакват. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
p_ar
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|