Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 2:41 am Заглавие: |
|
|
понк, ако искаш права за уеб дизайн. за момента няма да получиш. права за там не се получават с един проект и то на това ниво.
друго: не ми харесва тона ти! това пак е минус за да ти бъдат дадени права. а камо ли някой от тук насетне да тръгне добронамерено да ти ги коментира. ми ти явно не си дорасъл да общуваш с непознати? прав ли съм? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ponk

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 2:56 am Заглавие: |
|
|
BSC System написа: |
ПП: колкото до градосовите линиики, ами ти просто не ги използваш както трябва. |
nova teza.:)
produljavate da ste mi interesni. ne obi4am takiva razpravii po princip oba4e vie naistina provokirate neshto v men i to opredeleno ne e dobro. kakvoto povikalo takova se obadilo kazvat.
ina4e shamara ne go slusham. ako ti samo shamara razbirash pod hip-hop (koeto ne e) iavno tolkova i razbirash ot tazi muzika.
do nox, moje i da ne si ia otkradnal no poznavam pone 10 svetovni artisti koiato praviat sushtite neshta i vuv vash stil sigurno triabva da kaja 4e ti gi kopirash bezpodobno i 4e tvoite "imitacii" ne struvat (e slava bogu ne si otkradnal i tova opravdava tvoiata klishiranost)... ina4e s liniikite mai problema si ostava, ili ne, 4el si v niakoia debela kniga kak to4no da se izpolzvat i si go izpulnil bezpogreshno.
e javno e... disputa s vas shte e bezmilosten i neokrotim, kolkoto i "tupo" i "sliapo" kopele da sum... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ponk

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 2:58 am Заглавие: |
|
|
ne ve4e ne iskam da kandidastvam za nito edna ot sekciite, uspeshno me otblusnahte i si svurshihte super taka "otgovornata" rabota na kritci.
ina4e naistina s hora koito polzvat ezik tip "centralna gara" kato tozi po-dolu edva li moje da ima komunikacia... ili tova e "dobria" ton:)
Ky3Mu4 написа: | ponk написа: | Ky3Mu4, veliki, dishai ti kazah, niama da vi mu4a mnogo... samo da vi pokaja 4e i vie ne ste tova za koeto se predstaviate... sam kazvash, ne e losho da ti pokajat greshkite nali |
Хахаха, какви грешки ше ми показваш ти бе, сопол? Кой си ти бе? Поредния некадърник дошъл да поспами форума, или непризнат гений, скрит зад безидейните си опити за "изкуство"? Че аз всеки ден правя подобно на твоето "изкуство" в кенефа, с руло тоалетна хартия в ръка, това значи ли че трябва да го поствам по професионалните форуми и да хвърлям слюнка, след като някой ми каже че от великото произведение което съм "сътворил" всъщност се разнася миризма на лайно? Достатъчно ме разсмя за тази вечер, имаш моето позволение да си останеш... е ти си знаеш най-добре ;) |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 3:14 am Заглавие: |
|
|
taka, gorski mi priqtelju. Zaqdoh te za 1 kartinka, koqto qvno is kopiral, obyrnal si q v 4erno-bqlo i nagraq si zalepil na fliera. Tova E krajba, ako nqmash pismeno syglasie ot avtora.
Stavash sku4en s eseto is na tema art, stil, izkustvo, i drugi slojni dumi, do koito si se dokosnal v 4asovete po literatura.
Ina4e intereseno e kak na svoi red zapo4vash da pliuesh vsi4ki, pri tova opisvaiki se kato liubitel, deto cyka Photohopa ot dyjd na vqtyr...
Ako prestanesh s detskite si postypki ( 6tom ne mi haresvate Arta ste kradci i vie i i i i she vi napliuq) i si sednesh na artisti4niq gyz, ta napravish ne6to po-serozno moje i da stane ne6to.
PS ne obvinqvai bez dokazatelstva:) utre zaran 6te pusna kartinkata deto si vzel, za da ne stane "hyk myk lujesh teq sym q vzel samo kato ideq"
Ina4e az sym dylboko prokrusen, 4e li4nost s dylboki poznaniq v sferata na Arta ne smqta tozi forum za dostoen, tyjno bib ilo da si otidesh _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ponk

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 3:32 am Заглавие: |
|
|
to e jasno, mojete da me iztriete ot tuk prespokoino.
ina4e se nadiavam 4e v tozi battle kolkoto i kraino pravi da ste shvanahte zashto si otvorih tolkova silno ustata i 4e moje da namerite greshkite si (kolkoto i muni4ki da sa te). zashtoto istinata e vinagi posredata.
ako biahte pro4eli oshte v na4aloto shtiahte da vidite 4e ne mislia 4e pravia art, dostatu4no dobre si znam nivoto zashtoto sum vidial tolkova mnogo 4e da moga da otseia dobro ot losho.
prosto, groznoto v cialata rabota beshe 4e kazahte: abe smeshnik, hodi iaj hliab shtoto imash julto okolo ustata a tuk e miastoto na golemite raboti
da, komputrite ni dadoha sila no ne i kultura. a bez kultura i izkustvo niama.
sorry oshte vednuj, prosto o4akvah normalni 4oveshki reakci s ogled 4e tova tuk e kulturno sredishte a sega ostavam dulboko zamislen i razo4arovan...
kakto i da e, ne 4e vi puka
uspeh
. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 4:09 am Заглавие: |
|
|
Гледай сега, виждам че се налага да ти се обяснява като на 10-годишен... Когато дойдеш на някое ново място, трябва да се запознаеш с ПРАВИЛАТА , което ти обаче, както си личи, не си го направил. След това, логично е като показваш свои неща, да получиш критика, положителна или отрицателна трябва да я приемеш. НО ти не приемаш критика, измъкваш се с оправдания от типа:
Цитат: | ne o4akvah da me oceniavate.. dostatu4no dobre znam na kakvo nivo sum i sum tuk za da se osavurshenstvam pokrai profesionalistite... kakto i da e |
и
Цитат: | mislia 4e se iska ot vseki nov tuk da pokaje 4e ima otnoshenie kum materiata, a ne da dokazva 4e e purvoklasen dizainer, grafik i tn. |
С последното грешиш - това е професионален форум, що се отнася до специализираната му част. Всеки може да дойде да покаже че знае къде се намират филтрите във Фотошоп-а и да иска права, равни с тези на хора работещи от години и специализирани в областа в която се занимават. Намираш ли сега разликата?
Продължаваме:
За кражбата и използването на работи принадлежащи на друг художник, защитени от авторски права, без неговото изрично писмено разрешение си има закон, надявам се никога в бъдеще да не ти се наложи да се сблъскаш с него. За твое добро.
Относно последните ти 2-3 поста:
Правиш се на обиден, на човек който ненужно е бил оскърбен и дълбоко наранен... Е извинявай, но това е смешно. И за да не съм голословен, нека цитирам всичките ти постове, до първият мой, защото до някаква степен аз нося отговорността за последвалият от твоя страна афект.
Цитат: | ne o4akvah da me oceniavate.. dostatu4no dobre znam na kakvo nivo sum i sum tuk za da se osavurshenstvam pokrai profesionalistite... kakto i da e |
Цитат: | avtorat mi e priatel... tova li vi e golemia problem tuk? |
Цитат: | da, izmaitapih se 4e mi e priatel. i az sum mu fen i oshte na mnogo kato nego na koito sum imal 4esta da vidia tvorbite. tova koeto me drazni oba4e e 4e ste dosta drebnavi v tozi forum, neshto netipi4no za edni tvorci. mislia 4e se iska ot vseki nov tuk da pokaje 4e ima otnoshenie kum materiata, a ne da dokazva 4e e purvoklasen dizainer, grafik i tn. a i mi e 4udno kak davate ocenka na tozi tip izkustvo sled kato to ne moje da bude obhvanato v niakakvi ramki ili kriterii, to samoto ne e definirano kato nauka ami e izcialo individualno 4uvstvo i vijdane. ako za vas e polezno tova da imate vzaimoobmen s hora koito vie li4no opredeliate kato izgodni za vas, gubite i vie, i foruma i ostanalite.
i pak povtariam: ne pretendiram 4e sum moderen, unikalen, genialen i tn. |
Цитат: | na pisa4 mi miazash... |
Цитат: | jasno, popadnah sred "zdravi" razbira4i.. jalko, samo bulgarite sme takiva. kompleksa e togabata na naciata koito ne e podminal i tova miasto. iavno triabva da ste mnogo veliki tuk sled kato pravite neshto "otvoreno" i v sushtia moment go zatvariate kato puskate samo mucunite koito vi podhojdat na vkusa. e az opredeleno sled kato vidiah kakvo praviat pove4eto ot vas i kak komentirat 4ujdite neshta razbiram 4e ne ste 4ak tolkova veliki, poznavam dale4 po-demokrati4ni obeshtestva koito sa klasi nad vashite "maistorski" umenia. i mojebi shtiahte da ste dale4 po izvestni ako tvorbite vi biaha tolkova "klasni"... ne iskam da oceniavam, ne me oceniavaite i vie, jiveite v mir i si zatvorete dobre vratata za da ne zeme niakoi po-dobur ot vas da hlopne na neia i da vi sruti kushti4kata... |
Цитат: | razbrah vi, dishaite. razbira se po-lesno e da othvurlish rukata na slabia koiato ti e podal otkolkoto da ia stisnesh priatelski. razbirase po-lesno se vjida polupraznata 4asha ot polupulnata.
kazah, ne sum profesionalist a amatior. pravia neshtata v svobodnoto si vreme za niakakvo udovolstvie, iskam da se osuvurshenstvam no se zanimavam i s drugi raboti i niamam mnogo vreme. kvo da vi kaja pove4e... |
Е? Сам прецени, кой започна всичко и кои трябва да се чувстват обидени в този случай. Има една стара българска поговорка, която казва: "Каквото повикало, такова се обадило." _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 4:31 am Заглавие: |
|
|
Хехехе, че тоя човек е талант бре! Може сам да си води дискусии.
Слушай к'во ти казват бат Ку3Ми4 и останалите и се учи от грешките си. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2005 11:08 am Заглавие: |
|
|
ponk, слушай сега човече - нито се заяждам, нито те ебавам -
1. за да показваш свои работи и получаваш за тях коментар и критики, не е необходимо да си член на специализиран форум - всички четат и преглеждат "графила за всеки", много хора постват там работите си и бъди сигурен че ако покажеш там нещо, то ще бъде коментирано и критикувано достатъчно подробно и изчерпателно.
2. специализираните форуми са за по-опитни и по-напреднали дизайнери, печатари и прочие, на чието ниво ти, без да се засягаш, в момента не си. там би могъл да постваш, след като се види че ставаш по-добър и по-добър - съответно ще ти бъдат дадени права, няма да останеш незабелязан.
3. относно материала който си представил, за да бъдеш приет във специализираните форуми, не мислиш ли че след като не се е харесал на всички, може би наистина не си на достатъчното ниво, за да искаш права за "уеб" примерно...
4. доста са дребнави точно твойте заяждания за разни елементи от дадена картинка - например "45 градусовите линиики" - човече, всичко зависи от това КАК и КЪДЕ са използвани дадените елементи - защото на илюстрацията на НОКС примерно може да седят добре, а на друго място - не /това мисля и сам трябва да го разбираш/...
5. навсякъде по форумите, където е поне малко по-сериозна ситуацията с постващите и представяните работи /както тук/, ще се заядат за гепения артуърк... бил той клипарт, лейаут или илюстрация... и това че /хайде пак/ НОКС примерно има анатомични грешки в НЕГОВАТА АВТОРСКА илюстрация, по никакъв начин не оправдава гепената картинка, заради която вилнееш наляво и надясно =)
... тези горните неща ти бяха казани от много хора, може би не по най-внимателния и изискан начин, но в крайна сметка би трябвало да си разбрал за какво става въпрос... не е нужно да се заяждаш и да се заяждат с теб, нали =))) затова принципно, ако желаеш да постваш тук, предполагам ще ти дадат права за "графила за всеки" - поствай там, а когато се види че имаш напредък, уверявам те - ще можеш да постваш и на повече места =))) /има една тема за другаря SoulSurvivor - тя е доста показателна в това отношение/
надявам се че си ме разбрал/а правилно.
успех =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|