Graphilla.com :: Преглед на тема - tuk mai tsari iaka tsenzura

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

tuk mai tsari iaka tsenzura
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nub

МнениеПуснато на: Съб Юли 15, 2006 1:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

pepunder написа:
4i4i tia slovoizliania gi pokazvai na niakoi na 14 godini det sa 4uva za dizain risuvane i kvo li ne o6te. da grafila ne e za vseki tuk si prav , vse pove4e stigam do izvoda 4e e za hora bez samo4uvstvie sposobni da ponasat kvi li ne pomii po svoi adres i po adres na tvor4estvoto si, ako za teb samia ili za koito i da bilo tuk ot golemite krititsi sobsvennoto vi mnenie e merodavno to mnogo jalko , ako iskate da se zatvorite v omagiosan krag na samozabluda predlagam vi da si napravite niakoe klub4e niakade i da se sabirate da si omuvate tam.
da ti napomnia li 4e vse o6te internet prostranstvoto e ni4ia zona i 6tom ste v nego ste ni4ii, takiva meratsi za sobstvennost i tn. malko nesa adekvatni.
da odgovoria i 6to se butam tuk - mi to4no poradi tazi pri4ina , tuk vlizat mnogo hora koito se interesuvat ot ne6to koeto interesuva i men ma ot mnogoznaikovtsi nikoi nemoje da pokaje ili da komentira ne6to bez da bade osakaten
izkustvoto na spora e dosta delikatna materia
kakvo se polu4ava napraktika
nikoi obsajda ne6to s niakoi drug , na treto litse ne mu haresva i hop nema teeeeeeeee
nepomnia da sme psuvali ili rugali mahlenski - togava da triite nared
ma ina4e si e 4ista proba osirane
az moga i tria- a moga li da sam ubeditelen sre6tu 4oveka otsre6ta i da mu dokaja 4e sam prav
mi iavno ne
mi 6te tria
neznam predi tova kak e bilo tuk ama ako sa tvardite 4e e dobre ...maiko mila predstaviam si predi

Мда още един Творец. Ми твори кво да ти кажа. :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
FPrint

Местожителство: San Francisco

МнениеПуснато на: Съб Юли 15, 2006 3:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

WTF? Lock please
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Юли 15, 2006 3:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

pepunder написа:
predlagam vi da si napravite niakoe klub4e niakade i da se sabirate da si omuvate tam.

Ми те хората са си направили вече - Графила.
vnnikolov

Местожителство: Sofiа

МнениеПуснато на: Съб Юли 15, 2006 7:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

pepunder написа:
... ma iavno sam se izlagal ...

И продължаваш да се излагаш..
Спри се..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети