Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 1:48 am Заглавие: |
|
|
wow....tazi statia naistina si zaslujava da se vidi cialata...
ehh..koga shte ima podobni bg izdania... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 2:37 am Заглавие: |
|
|
ами да ви кажа следващите сканове най-рано в понеделник... има нищожна вероятност утре да отида до офиса, но въобще не гарантирам
има в броя и едно интервю с PJ, може и него да сканирам след това. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 12:05 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | ehh..koga shte ima podobni bg izdania... |
vsashtnost, zamislya se edno takova neshto, samo che ne znam kak tochno shte stane... materiali ima, obache oshte ne znam koi shte se navie da go izdava... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 12:42 pm Заглавие: |
|
|
i koi shte se navie da go kupuva _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 1:18 pm Заглавие: |
|
|
e 3D bransha pone purvia broi she si go kupi... siguren sum...
dano se nameri izdatel USPEH.. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 1:38 pm Заглавие: |
|
|
3D bransha nabroiava ne pove4e ot 1000 dushi (v nai-smelite mi mechti) ...
spisanie s takuv tiraj e obre4eno na gibel ....
moje bi vestnik :))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 2:03 pm Заглавие: |
|
|
az si mislia che vseki uvajavash sebe si designer bi si go kupil sushto kakto i goliam braoi game maniaci, lubiteli na kinoto i tn... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 7:48 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | i koi shte se navie da go kupuva |
I az tova se pitam ... az edin izdatel daje 30 000 broiki sa malko!!! _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 8:11 pm Заглавие: |
|
|
ti puk 30000, w 6tatite moje no u nas maksimum 5000 , kato dori towa e mnogo... aadski mnogo _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 8:16 pm Заглавие: |
|
|
Може да се напражи он-лайн, или има вече? Само да има кой да се занимава да го прави. Аз бих си го купувал. Render Node например бих си го взимал, ама нямам как да платя. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Мар 26, 2004 8:40 pm Заглавие: |
|
|
moje da se napravi ne6to kato grafa ili sekcq ot teku6to spisanie za 3D..
naprimer v PC magazine ili Gamer's workshop ili koeto i da e drugo da ima da kajem po 10/15 strani4ki (kat za na4alo) samo za 3D i 2D grafika... s novinki i tn... e Jovi daje moje da govori s Freeman-a ot Workshopa i da vidi nqma li nqkav potenciql (ili po to4no izdateli meraklii) za takova ne6to...
kato to trqa da se preceni predi tva kakav broi ot bulgarite polzvat pc, net 3D 2D i tn i tn.... az minalata godina 4etoh 4e okolo 32% ot bulgarite imat pc-ta... koeto ne e mnogo de ama... ne znam! v Canada 50% ot naselenieto ima pc i si4ki gore/izboreni spisaniq gi ima po knijarnicite (:) malko mi e sme6no na magazin kolkoto sedemnaiset apartamenta da mu vikam knijarnica!) i tn...
moje bi pak ako se napravi da e ne6to za 3D 2D i arhitektura i po princip art design i tn..? togava vi garantiram 4e bi imalo stabilna kliantela...
abe 6tom ima spisaniq kato "Na6 Dom" ili "gradina" koito se prodavat v bg (pri polojenie 4e kup4ina hora jiveqt v paneli a pak golqma 4ast ot jivee6tite na selo ... ne bih kazal 4e jiveqt to4no v ka6ti..!!) na4i se trqa da se oceli to4niq mix ot sferi koito takova spisanie bi obgra6talo...
az li4no sam mnogo ZA takova ne6to i (sam 6tastliv 4e) poznavam MASA hora koito biha si kopuvali takova spisanie...! _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2004 12:21 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | ti puk 30000, w 6tatite moje no u nas maksimum 5000 , kato dori towa e mnogo... aadski mnogo |
Predpolagam govorish ot li4en opit...t.e. izdaval si ve4e spisanija i t.n. ta znaesh koga to4no shte si na zaguba i koga ne. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2004 12:39 am Заглавие: |
|
|
ne sum izdawal spisaniq, no znam cifrite... towa ne e nqkakwa taina mamamu.
Pazara u nas e dosta ograni4en. Puskat se mnogo malki tiraji. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2004 1:21 am Заглавие: |
|
|
3D-ta si govoryat za vestnici i tirazi i obsazdat 1000 ili 2000 broya stigat :))))))))) ehhh
Imperial Friedrich blagodarim za statiikata i po skoro da ti zemat nov scaner |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2004 1:42 am Заглавие: |
|
|
в понеделник ще сканирам още |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Съб Мар 27, 2004 4:50 am Заглавие: |
|
|
ByteSize_BG написа: | abe 6tom ima spisaniq kato "Na6 Dom" ili "gradina" koito se prodavat v bg (pri polojenie 4e kup4ina hora jiveqt v paneli a pak golqma 4ast ot jivee6tite na selo ... |
horata s mechti sa priblizitelno 100% ot naselenieto na stranata ...
podobni izdania prodawat nesbydnati mechti uspeshno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Нед Мар 28, 2004 2:47 am Заглавие: |
|
|
Joro* написа: |
horata s mechti sa priblizitelno 100% ot naselenieto na stranata ...
podobni izdania prodawat nesbydnati mechti uspeshno |
e are sega... az iskam da si imam mansarda varhu ministerstvoto na Finansite na ul.Rakovska ama ne si kopuvam spisanq s kartinki na tavanski pome6teniq, nali? ;)))
vse pak gore/spomenatite spisaniq sa na .. dosta stabilni ceni spored men... 5 kinta e ebasi edno izdanie na Gradina! a i e dobre napraveno spisanieto... qvno ima potencial i nqkoi go kopuva! pak i tiq 5 leva... abe tva sa si stabilni pari za spisanie za gradinarstvo ne misli6 li??? ne mi se vqrva (AMA HI4), 4e mnogo ot selskite babi, 4e dori i sofiiskite babi, biha mogli da si go pozvolqt samo za da im napomnq na me4tite im, nali? ima ne6to vqrno v tva koeto kazva6, no ne mislq 4e edno spisanie moje da se izdarja na takiva hora... :)
(tva ne iskam da zvu4i kato zaqjdane ei) na men mi se stroi 4e tumbi e zapoznat s izdatelskata deisnost i s spisanqta v bg kato cqlo... za6to ne kaje ne6to da ni prosvetli (ne be seriozno)...6toto nie, 3D grafilarite, opredeleno ne moga da kaja 4e razbirame ot manegerstvo na edno spisanie :) (e sega... sigurno ima i isklu4eniq de.. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 1:05 am Заглавие: |
|
|
ByteSize_BG написа: | e are sega... az iskam da si imam mansarda varhu ministerstvoto na Finansite na ul.Rakovska |
kupi si spisanie s kartinki na tavanski pomestenia |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 1:44 am Заглавие: опа |
|
|
ne znam, no predi vreme imashe edno "Графика с компютър", което изкара май няколко години, като вътре пишеше някакви супер тъпи, откачени и тясноспециализирани неща, но въпреки това аз лично си купувах всеки брой, до който се докопах. Не знам сега тука дали ще ме чете някой от издаделите на това списание, но по принцип си мисля, че има толкова много списания за какви ли не глупости в БГ, които пак вървят, че защо ли да няма още едно списание, което да събира най-интересните неща за хора като нас?
а иначе идеята ми е нещо от сорта на графика - дизайн - анимация - игри - ефекти... малко по-обширно, ама не знам, ще видим. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 3:07 am Заглавие: Re: опа |
|
|
Nixon написа: | малко по-обширно, |
to4no! to4no taka...!!! i az mislq 4e ako se pravi ne6to takova imenno ne6to malko po ob6irno 6te e nai funkcionalno i nai dobre bi se prodaval estestveno..
a i taka si4ki tiq bran6ove se raz6irqvat stra6no mnogo...!!! za sajelenie v momenta ima lack ot informaciq malko...
Joro*: za6to misli6 4e gledaneto an kartinki na tavanski pome6teniq 6te me pribliji do celta mi: pritejanieto na takova?
az ne me4taq. tva ebezsmisleno. Vnimatelno plairam i presmqtam ;)
ta Nixon, uspeh ti jelaq! dano skoro vreme da ti vidim avatara pod nqkoe interview ili na korica moje bi..? ;) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|