Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:37 am Заглавие: |
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaa, тука вече сарказма ми взима връх и немога да се контролирам...започна да тропа като 40-ка Ай-Би-Ем на 7200, след като уморения ми след дълъг работен ден и препълнен с какви ли не събития поглед, попадна на уникалното безумие на един артист. г-н панагонов, ти гений на файн арта, ти младеж, дето постваш колкото за половината юзери във форума, ти който си компетишън (като мен) и знеш отговорите на всички въпроси, как успя да пръкнеш на бял свят туй 8-мо чудо на препреса и дтп-то, дето неможе да се сравнява дори с мега премеждие в санитарния възел???... още по интересно ми е какви са аджеба тия клиенти безмозъчни, мазохисти дето ти дават поръчки да им правиш наи-уникалния, модернистичен, ултра фючър, супер ортодоксален, ненадминат сам по себе си "ДЕСИГН". е аз такива хора не ги разбирам, ще ме извиняваш ма и това изкуство твойто не мога да го разбера.
та момко, имам едно предложение за теб, (тъй като искам да ти помогна, както на теб, така и да отърва визуалното пространство от тия фекалии и да спестя на много хора нощтните кошмари) вземи да се занимаваш с нещо което ти идва отръки, че не само се излагаш, ами и ставаш противно смешен! ако трябва ще открия фонд за набиране на сума, която ще бъде разумно използвана в твоето преклалифициране!
сега очаквам и постовете на господата философи, с тяхните прозрения, за душевните изблици, на нас страдащите от подобни малоумни изпълнения, ала панагонов! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 8:46 am Заглавие: |
|
|
Много добре построено изказване: има си увод, теза, абе всичко си има! Харесва ми, дори ми и помага в дългосрочен план! Кво да се прави: добрите дизайнери тук създават шедьоври, аз съм май по конфекцията... Дизайна (както вече съм споменавал) не ми е професия, просто се налага да го правя, при това без никакво желание от моя страна. Най-малкото защото нямам вдъхновение и идеи!
Та затова помолиха за помощ и някоя идейка. Верно, че погледнато реално хора като мен ви ядат, така да се каже, от хляба ама не се смятам за толкова голяма опасност чак!
Абе с две думи ако може философите да си спестят мнението, и ако някой може да помогне...
P.S. Ако се срамува да не се излага пред останалите си колеги т форима, може и като лично съобщение да го прати :))
P.P.S BadmotherfuckeR, много 10x, имаш една почерпка от мен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 10:35 am Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | .... Верно, че погледнато реално хора като мен ви ядат, така да се каже, от хляба.... |
айде, не се надценявай толкова...ако очакваш някой да ти свърши работата не си попаднал на правилното мяст. и последно ще те помоля колкото и фън да изглежда да преустановиш постове от подобен род. и без това другите ти ми стигат да си загубия времето! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 10:48 am Заглавие: |
|
|
Panagonov, napylno te razbiram kakwo iskash da kajesh ... no tozi forum e nai-weche naprawen za stoinostna grafika/design, a ne prosto za grafika/design, koiato se prodawa/e prodawaema. Chesto, stoinostta na grafikata/designa kato takyw, niama priako otnoshenie kym cenata/prodawaemostta na wyprosnia design. Ta zatwa te razbiram :) i moite syboleznowania :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 11:30 am Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | ....Както казах проблема е, че на клиента ще му хареса моя вариант...... |
...абе панагонов, след кат на клиента ти ще му хареса дизайна ти (ако въобще може да се каже така в твоя случай), кво си тръгнал да търсиш помощ тука... ако още един път постнеш такова недоразумение като това по горе, а да питаш и как да организирам скапания надпис долу, та да се върже с това дето май стана маргаритка- аз лично ще се заема с отнемане на правата ти за спец форумите.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 12:53 pm Заглавие: |
|
|
Мдам, знаех си, хареса го!
Съжалявам за изгубеното от вас време, ама просто исках да стане нещо по-стойностно... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 1:04 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | ...просто исках да стане нещо по-стойностно... |
:)))) па си и нагъл бееее :))) чак ме разсмиваш :))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 1:09 pm Заглавие: |
|
|
мисля че един ip бан ще е добро начало на едно по-лятно настроение |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:28 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | мисля че един ip бан ще е добро начало на едно по-лятно настроение |
:-))))
Оставете го още малко, че не ни е доизял хляба! :-)))
Панагонов! You are the man! Мислех че след онези тетрадки няма да има с какво да ме изненадаш! :-))) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:35 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Snaker написа: | мисля че един ip бан ще е добро начало на едно по-лятно настроение |
:-))))
Оставете го още малко, че не ни е доизял хляба! :-)))
Панагонов! You are the man! Мислех че след онези тетрадки няма да има с какво да ме изненадаш! :-))) |
:)))
Не си видял новата серия, затова така говориш
Ама корицата да му е проблема на каталога. Днес трябваше филми да пускам, а те сега се сетиха че не искат да е 32 а 28 страници, и дали могло да не е А4, а А5, и ако може да сменим шрифта на артикулния номер, и т.н. при това след вече 4 разпечатки. Направо корицата ме радва вече, повече от това няма да има, а аз съм седнал да ви занимавам с нея... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:38 pm Заглавие: |
|
|
ти продължавай в същия дух и вече със сигурност няма да мога и да вечерям след като пропуснах обяда.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:42 pm Заглавие: |
|
|
а вътрешна страница ще покажеш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:44 pm Заглавие: |
|
|
tumbi? kakvo sme ti napravili be? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:56 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | tumbi? kakvo sme ti napravili be? |
нищо
ама искам да вида таз страница дето кусура и е един шрифт |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 3:05 pm Заглавие: |
|
|
tumbi написа: | а вътрешна страница ще покажеш? |
Ама разбира се, но е безсмислено
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 3:09 pm Заглавие: |
|
|
фен съм ти panagonov.... никога не се отказваш :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 3:11 pm Заглавие: |
|
|
хайде.... и вечерята..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 3:11 pm Заглавие: |
|
|
ъъъ Панагонов, знам, че си колега и си профи в предпечата, ама това това вътре с текстовете и каретата би подхождало повече на каталог на АРСЕНАЛ или БЕТА вместо басейнче с кака вътре - гаубица с редник Подкалиброва например... не става въобще за целта ман.... сори... корицата не искам да я коментирам, те хората казаха вече.... нямате ли си дизайнери за тая работа, по добре да оправяш 2 часа на някой сладур корелските бакии които ще изглеждат по добре от това което си почнал да правиш и после с кеф да си го пуснеш за печат...
АЗ те питам това харесва ли ти? _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 3:22 pm Заглавие: |
|
|
LuPi написа: | ъъъ Панагонов, знам, че си колега и си профи в предпечата, ама това това вътре с текстовете и каретата би подхождало повече на каталог на АРСЕНАЛ или БЕТА вместо басейнче с кака вътре - гаубица с редник Подкалиброва например... не става въобще за целта ман.... сори... корицата не искам да я коментирам, те хората казаха вече.... нямате ли си дизайнери за тая работа, по добре да оправяш 2 часа на някой сладур корелските бакии които ще изглеждат по добре от това което си почнал да правиш и после с кеф да си го пуснеш за печат...
АЗ те питам това харесва ли ти? |
Има само едни нещо, което съм правил аз и ми харесва. Смяташ ли че ако имаме дизайнер аз ще се занимавам с това. Мечтая си да попадна във фирма в която не съм предпечатар, дизайнер, системен администратор, куриер, понякога телефонист, подръжка на офиса и още няколко дейности. Неведнъж сме говорили с шефаза наемането на художник, но всичко опира до пари. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 3:29 pm Заглавие: |
|
|
Виж съчуствам ти... знам за какво говориш, и аз се опитвам да да смогна с много длъжности едновременно... обаче такива компромиси не бих направил чак... отдели малко повече време зе това каталогче, убеди клиента... ако пък е толкоз спешно и мислиш, че няма да се оправиш фриленс дизайнери се ще се намерят да сглобят нещо... е да пак за пари става въпрос, инак обаче може този клиент невъ-евър да ви се вясне повече ако го оставите така... а като гледам клиента си е средно сериозен, може някаква годишна периодика да се заформи с него... па дръжте го по-здраво де с нещо по-убаво!!!! От това което видях до тук просто и ученическа тетрадка не би го понесла... а на клиента ТИ трябва да му кажеш какво е хубаво... колкото и да е дръпнат и да си държи на простотията... убеждение му е мамата...
в някой фирми рекламните агенти запознати с процеса на работа го правят много успешно, в по-малките ние трябва да го правим или шефа ако той държи контакт с клиента...
сори за дългия пост, дано да ти е бил от полза, ама ти си ги знаеш нещата предполагам:) НЕ ГО ОСТАВЯЙ това така моля ти се, дай малко по сюриозно.... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|