Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Trimaran

|
Пуснато на: Сря Юни 09, 2004 3:14 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | Trimaran написа: | da da smeshna ti i sega mojesh da proverish kolko struva...tia kasat zelki pich ne bleiat iz hrastite... |
ма СЕРИОЗНО ли бе пич???? ти ме уби! мноо добре знам колко струва и как работи G5... а ти преди да почнеш да даваш умни идей, вземи ЧЕТИ какво съм писал!
ае! |
izviniavam se predvaritelno za tova koeto shte kaja...
tova koeto si napisal e dovelo do tova koeto sam kazal taka che sme kvit...ta vzemi si poopravi malko rechnika PICH shtoto ne e ubu taka da se ripa bez da se gleda:))) mai i ti tova imashe predvid...ta za umnite idei mi umno dete sam az, na mama i na tati nai-umnia i nai-krasia i nai-skromnia samo da iskash...full extri...moga davam...pa nati oshe edna...predi da vzemesh da postvash tuk parvo begai da povikash v gorata ili si izmisli nekva forma za razpuskane shtoto taka s nervite napred nema da prokopsash:))) ma verno tova si e tvoiata tragedia jiveisia na volia kak ti dusha iska:))) _________________ а я съм ПИТБУЛ, мале ТЕРИЕР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Юни 09, 2004 3:25 pm Заглавие: |
|
|
и военните не ползват чист титан... май и на тях им е много скъп а си има и други причини _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 12:33 pm Заглавие: |
|
|
Trimaran написа: | bile написа: | Trimaran написа: | da da smeshna ti i sega mojesh da proverish kolko struva...tia kasat zelki pich ne bleiat iz hrastite... |
ма СЕРИОЗНО ли бе пич???? ти ме уби! мноо добре знам колко струва и как работи G5... а ти преди да почнеш да даваш умни идей, вземи ЧЕТИ какво съм писал!
ае! |
izviniavam se predvaritelno za tova koeto shte kaja...
tova koeto si napisal e dovelo do tova koeto sam kazal taka che sme kvit...ta vzemi si poopravi malko rechnika PICH shtoto ne e ubu taka da se ripa bez da se gleda:))) mai i ti tova imashe predvid...ta za umnite idei mi umno dete sam az, na mama i na tati nai-umnia i nai-krasia i nai-skromnia samo da iskash...full extri...moga davam...pa nati oshe edna...predi da vzemesh da postvash tuk parvo begai da povikash v gorata ili si izmisli nekva forma za razpuskane shtoto taka s nervite napred nema da prokopsash:))) ma verno tova si e tvoiata tragedia jiveisia na volia kak ti dusha iska:))) |
виж сега, г-н "на мама и на тати най-умния", избивай си комплексите колкото си искаш, това не ме засяга =) въпросът беше, че G5 категорично НЕ Е направен от титан, както беше написал някъде назад... споменах също така че АКО беше направен ОТ титан, цената му щеше да бъде в пъти по-висока от сегашната... ако не си схванал какво искам да кажа - съжалявам =)
айде мир _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 12:38 pm Заглавие: |
|
|
puka mu na nekoi.... lock _________________ V2&V8 forever |
|