Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
longjohn

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 8:56 pm Заглавие: |
|
|
Belevski che ne e marka za kitari ne e! Tova po-skoro e nikoi muzikant, edva li ako beshe marka shteshe da ima BIOGRAPHY!!!Mislia che obrushtate prekaleno mnogo vnimanie na stranichnite neshta a osnovnoto kato che li nikoi ne gleda! ;) Na men dizaina mi dopada, kato iskliuchim mastilnicata i golemiat list (po-maluk, s poveche svobodno miasto v sredata)! Mislia che shte stane qk site, uspeh! :-) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 9:46 pm Заглавие: |
|
|
BSC_mafia написа: | Demon вярно ли Belevski е един от най-големите
майстори на китари в такъв случай ico е прав,
мен ми харесва как изглежда но не е подходящо
във конкретния контекст така че по-добре пробвай
нещо друго. | Вярно е, да. Приятел на приятел е. Този сайт трябва да е подарък за роджения му ден.
Ами, аз имам и друг вариант. Този просто като техника е по-изчанчен. Доста си играх да постигна ефекта с хартиите.
Ще трябва и трети да мъдря... _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 10:20 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: |
-> BSC System ti izvurtia temata v tazi posoka.
Choveka idva da pita za viziata na proekta si... eventualno kakvo moje da opravi. Ti iskash ot nego da go zavurshi za da mu vidish koda :))) abe chovek ti web stranici da ne bi samo sorsa da im gledash ? Ili taia kartinka ne moe da si ia predstavish v browser ?
Posledvaha i mneniata
"Аз не разбирам много от Web но... "
|
BSC System, не, че искам да се заяждам, ама преди да почнеш да критикуваш за щяло и за нещяло по семинарите вземи поне научи как стоят нещата първо. :) Аз ако не се лъжа ти беше и на Adobe Creative Suit и там пак същите изцепки правеше, ама може и да е бил някой друг твой колега. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 11:07 pm Заглавие: |
|
|
Пичове вижте са.....ако има нещо, нема к'во ! Просто небях на мнение, че като си отвориш фотошопа и сайта ти е готов.
ironhacker : амаааа вьобщеее незнам за какво ми говориш и за к'ви семинари иде реч. Това семинара беше нещо като ...? Какво всьщност е семинар (нали не е място на което ти казват "Ела да ти кажем Веб Стандартите и CSS к'ва болница са и как само за това трее слушаш, а не да ми правиш нещата 'красиви'". Защото само с 'красотата' ще си останеш!!!!)
Ако някой Дизайнер (ico, xakepa) нещо ми се е засегнал ..... извинявам се ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 11:31 pm Заглавие: |
|
|
BSC System написа: | Пичове вижте са.....ако има нещо, нема к'во ! Просто небях на мнение, че като си отвориш фотошопа и сайта ти е готов.
ironhacker : амаааа вьобщеее незнам за какво ми говориш и за к'ви семинари иде реч. Това семинара беше нещо като ...? Какво всьщност е семинар (нали не е място на което ти казват "Ела да ти кажем Веб Стандартите и CSS к'ва болница са и как само за това трее слушаш, а не да ми правиш нещата 'красиви'". Защото само с 'красотата' ще си останеш!!!!)
Ако някой Дизайнер (ico, xakepa) нещо ми се е засегнал ..... извинявам се ! |
Дам същото :) Аз лично правя сайтовете както искам, с не толкова сговнян синтаксис, но ми се отварят по един и същи начин във всички съвременни браузери. Явно не си бил ти, прощавай за грешката. Това за фотошопа си прав, но все пак тук обсъждаме дизайна, а не кодирането му. Като стане време за код и него ще обсъдиме. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 11:49 pm Заглавие: |
|
|
ups, ako naistina e master na kitari, sorry mnogo za offtopica! :( _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|