Graphilla.com :: Преглед на тема - таксиджии

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

таксиджии
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юни 02, 2005 10:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мразя таксиджиите!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bio

МнениеПуснато на: Чет Юни 02, 2005 10:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И те ни мразят, вярвай.

Веднаж се возих при един изрод, доста болен психически. Носеше гумени ръкавици. Навсякъде имаше табли " не се пуши" "не се яде в колата" "влизане само в прилично облекло" и още 10 подобни.
А пък аз си водих 2-те 2-процесорни машини на ремонт.
Понеже ги нося отворени а и са големи, тръгнах да ги слагам на задната седалка, където им е мястото. Този обаче изпадна в криза. Тръгна да ги слага в багажника и понеже го видях че не разбира какво носи, лекичко му подметнах че струват 2пъти колкото колата и да внимава. Е толкова ПОТ не сте виждали да се стича от човек. Едвам ме закара и като спря не искаше да докосва машините.
Така го спекох че още ги сънува тия компове хехе.
Дими

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 2:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
И те ни мразят, вярвай.

Веднаж се возих при един изрод, доста болен психически. Носеше гумени ръкавици. Навсякъде имаше табли " не се пуши" "не се яде в колата" "влизане само в прилично облекло" и още 10 подобни.
А пък аз си водих 2-те 2-процесорни машини на ремонт.
Понеже ги нося отворени а и са големи, тръгнах да ги слагам на задната седалка, където им е мястото. Този обаче изпадна в криза. Тръгна да ги слага в багажника и понеже го видях че не разбира какво носи, лекичко му подметнах че струват 2пъти колкото колата и да внимава. Е толкова ПОТ не сте виждали да се стича от човек. Едвам ме закара и като спря не искаше да докосва машините.
Така го спекох че още ги сънува тия компове хехе.

хахахее :))

Наистина има големи ненормалници обаче!

Един познат ми разправяше как се качил в едно такси и шоферчето почнал да говори нещо за циганите... Някви фашистки глупости плюел, обаче с известна страст в гласа си. И моя познат за шоуто почнал и той да скача, прави се на фашага и го настравява! И по едно време таксиджията в разговора подмята "А ако ми влезе тука мангал, ей с тоя пистолет ше го гръмна веднага!" и извадил някъв пищак от жабката, истински!!! ОСВЕН тва обаче в жапката имало и пеперуда с притеснителни размери!
...
Преставям си какво би било преживяването ако се върна от морето стабилно мургав и се кача при тва шефче :)))))
Bio

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 5:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

имам още 2 интересни :

1) 2ма си правят състезания кой повече кучета ще сгази и си обменят резултатите по радиото.

2) Возя се при един който ми разправя как си оправял колата. ако му се е скапел примерно десен мигач и има раждясала тенекия вдясно, търсил си сгоден случай когато някой по невнимание не спазил предимство и се нацелвал нарочно с развалената страна в него. така че естествено оня да е виновен и Гражданската Отговорност да му покрие ремонта. Хвалеше се че си оправял така колата от 3 години. Браво.
Дими

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 6:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
имам още 2 интересни :

1) 2ма си правят състезания кой повече кучета ще сгази и си обменят резултатите по радиото.

2) Возя се при един който ми разправя как си оправял колата. ако му се е скапел примерно десен мигач и има раждясала тенекия вдясно, търсил си сгоден случай когато някой по невнимание не спазил предимство и се нацелвал нарочно с развалената страна в него. така че естествено оня да е виновен и Гражданската Отговорност да му покрие ремонта. Хвалеше се че си оправял така колата от 3 години. Браво.

Секви лисици!!!!

Мен веднъж ме вози един от Люлин до Овеч купел. Малко разтояние, има няма 5 км... за тия 5 км обаче поне 7 ПЪТИ щяхме да се нарежем в някой! Идеотския шофер реши да ЯДЕ ДОКАТО КАРА! и хуу де, нямам против да си яде семки примерно С ЕДНА рака. Но не, той ядеше кисело мляко (за маниерите и звуците не ми се говори!) като държеше кофичката с една рака и лъжицата с другата!!! И мези с фафли!!! И кара без ръце!!! ... не е, не е истина как изпреварваше с 60 по околовръстното където "няма много коли"!!!

Баща ми едно време беше таксиджия, а миналата година с някъв таксиджия иронично се харенеха на едно кръстовище. И после по чист късмет все че си поръча такси и му се падна същия скандал-таксиджия :) И се разпознали разбира се, обаче и двамата били ултра гузни! :) И почнали "... абе..... ти си нали..." "еми.... да.... ..амъ...то аз тогаваааъ...." "еми да, то и аз малко....." ;) :) Та в крайна сметка едва ли приятели станали :))

Много готино беше веднъж като се качих стабилно нахилен след една вечер в маската... И се случи шофера да е китарист на "Хипербореа" :) Много готин пич се оказа, мен те като група не ме радват много, но тоя човек..... адски точен! Разправяше ми как си зел няква нова китара за 1800 кинта, как спестявал с банички и как в О!Шипка бутнал няква колона, толко мощна била мъндолинката! И за турнета в Румъния ми разказа, за гаджето си също... Накрая ме посъветва да живея живота на макс! :)
...

...Спах на килима същата вечер :)))))
bulLET

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 9:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Смърт на таксиджиите!!!
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 11:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Byte, kakvo e tova 'харенеха'? :-)
Ne sum go sreshtal dosega.
(moga da se dosetya kakvo oznachava, no mi e interesno otkude se e poyavilo)
Дими

МнениеПуснато на: Пет Юни 03, 2005 3:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sumo написа:
Byte, kakvo e tova 'харенеха'? :-)
Ne sum go sreshtal dosega.
(moga da se dosetya kakvo oznachava, no mi e interesno otkude se e poyavilo)

Псувам, обиждам значи, но и аз не знам от къде идва :)
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Съб Юни 04, 2005 2:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе... след като оня ден на Слънчев Бряг гледах ценоразписа на бакшишите - курса до София е 400 лева...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Дими

МнениеПуснато на: Съб Юни 04, 2005 4:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
Абе... след като оня ден на Слънчев Бряг гледах ценоразписа на бакшишите - курса до София е 400 лева...

И като му платиш и връщането наобратно = 800 лева --> можеш да си купиш кола за тия пари :)
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Съб Юни 04, 2005 7:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:

hihi, bileta za samoleta e napolovina
panagonov

МнениеПуснато на: Съб Юни 04, 2005 9:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тръгваме с женами към родилния дом - ще ражда всеки момент. Знам че пред Шейново е много трудно да се паркира затова викам такси. Качваме се, жената притеснена много - абсолютно нормално, аз се опитван да я успокоя, но и на мен ми е напрегнато.
Обаче тъпото копеле си е тъпо - няма никаква представа как да излезе от кватрала - на всяка пряка у казвам на къде да кара и това ме вбесява. Излезнахме от квартала и трябва да се престроим за ляв и веднага след това за десен завой. За левия едва успяхме но за десния не - подминахме пряката защото засякохме някакъв мотоциклетист, който щеше да се вреже в моята врата с околи 130км/час. Онзи ни го върна, като счупи антената на таксито. Обикаляме още километър заради изпуснатата пресечка, а антената подрънква зад нас висяща на кабел. Спираме да я поправи, но не може сам, за да продължим слизам да му помогна. Жена ми вече е в шок. След малко продължаваме. тново се опитвам да си успокоя половинката. ДА, ама той не знае накъде е Шейново. Пак му обяснявам на всяка пряка. Само не знам щерката ми как не се роди в таксито. Тъпи, прости копелета са тези!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Дими

МнениеПуснато на: Нед Юни 05, 2005 2:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

panagonov написа:
Тръгваме с женами към родилния дом - ще ражда всеки момент. Знам че пред Шейново е много трудно да се паркира затова викам такси. Качваме се, жената притеснена много - абсолютно нормално, аз се опитван да я успокоя, но и на мен ми е напрегнато.
Обаче тъпото копеле си е тъпо - няма никаква представа как да излезе от кватрала - на всяка пряка у казвам на къде да кара и това ме вбесява. Излезнахме от квартала и трябва да се престроим за ляв и веднага след това за десен завой. За левия едва успяхме но за десния не - подминахме пряката защото засякохме някакъв мотоциклетист, който щеше да се вреже в моята врата с околи 130км/час. Онзи ни го върна, като счупи антената на таксито. Обикаляме още километър заради изпуснатата пресечка, а антената подрънква зад нас висяща на кабел. Спираме да я поправи, но не може сам, за да продължим слизам да му помогна. Жена ми вече е в шок. След малко продължаваме. тново се опитвам да си успокоя половинката. ДА, ама той не знае накъде е Шейново. Пак му обяснявам на всяка пряка. Само не знам щерката ми как не се роди в таксито. Тъпи, прости копелета са тези!!!

... И все пак..
Да ти е жив и здрава!!! :)
Дими

МнениеПуснато на: Нед Юни 05, 2005 2:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ByteSize написа:
Да ти е жив и здрава!!! :)

ЖивА и здрава!
и много усмихната!!! :) :)

сори за двойния..
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети