| Предишната тема :: Следващата тема | 

| Автор | Съобщение | 

| lls_studio 

| 

|  Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 10:13 pm    Заглавие: Marmalad Menu |   |  
				| 
 |  
				| Eдно меню ми се наложи да направя вчера. Заведението има лятна градина и не е много голямо. Размерите на менюто са 19,5 х 13,7 см. Ще се печата на дигитална машина най-вероятно.
 Не се заглеждайте за грешки - всичко е мо-та-мо - само за проекта ... та какво мислите?

... така би трябвало да изглежда рекламна страница (ако има кой да я плати естествено)

... за този текст нищо друго не успях да измисля - чудех се с какво друго биха изненадали клиент, ако не с празна чиния )))
 ... на някой ако му дойде някаква идея на момента ще съм благодарен )

| Върнете се в началото |  | 

|  | 

| TchudO 

| 

|  Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 10:11 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| раджа ми окото ама тази лазица не знам дали требва да е  там, и ако е там какъв и е смисала. |  | 

|  | 

| LoveHate ta tatau

Местожителство: Sofia

| 

|  Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 10:52 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| men mi se nravi... moje bi samo tozi zelen gradient malko me pretesniava, no predpolagam e ot tova, che ne sam osobenno privarzan kam zelenoto.... _________________
 V2&V8 forever
 |  | 

|  | 

| stefan 

| 

|  Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 10:56 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| menuto e gotino! no edno ot malkoto nesta koito nauchih w edinstwenia chas po cwetoznanie koito posetih beshe che zeleneto i sinioto ne e dobre da se polzwat kato osnowen cwiat pri design swyrzan s hrana - podsyznatelno se swyrzwa s muhyl i ubiwat apetita... i naistina towa menu kato go gledam hich ne mi se pohapwa :)
 |  | 

|  | 

| Add 

| 

|  Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 11:18 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Това трябва да е Мармалад в Пловдив? Градът с най-много тематични менюта - вярвате ли хора, обаче в този град можеш да различиш заведението само по менюто - от сонети, ретро снимки до техното на Плазма - изумяват ме, честно. Съгласна съм със забележката за отношението на зеления цвят към храненето - ако Туборг е главен спонсор и си решил гамата, за да се вържеш с тях - разбирам, но ако можеш да избереш друг цвят - ще е супер:)
 Идите на лупата и чинията, които са и водещи в случая, не са нещо свръх ново, но определено се връзват с целия минимал стила тук;)

|  | 

| dreamer 

Местожителство: София

| 

|  Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 11:28 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Лупата май беше само за да видим текста...... или я има някъде на менюто...!?! _________________
 .

Dreamerworx.com
 -------------------------------------
 Steps Of Inspiration
 |  | 

|  | 

| Add 

| 

|  Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 11:35 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | dreamer написа: |  	  | Лупата май беше само за да видим текста...... или я има някъде на менюто...!?! | 

Стига деее, как ще е само за видим текста, това е възможно най-добрата идея, даже да я има интегрирана тук-таме из менюто - на адреса или на основни напитки или оригинални предложения в храната;))
 lls_studio, дай 5 лв за идеята сега, айде - може и само да ме включиш в благодарствения текст;)))

|  | 

| mim 

| 

|  Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 11:42 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| като снимка като гледам лъжицата - някой така я е треснал, че я е смачкал и кръв е потекло мисля си дали не е по-добре да има 1 черешка в тази лъжица

и стефан е прав за зеления фон

също и убитото зелено на името

фашата на която пише Меню не ми се връзва нещо

|  | 

| fidelio 

Местожителство: sofia

| 

|  Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 1:08 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| zelenkoto na liceto emalko silno v 100 procnta 

ina4e e mnogo got
 |  | 

|  | 

| lls_studio 

| 

|  Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 4:50 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| хехе - не - лупата е само за да видите текста, който е доста дребен умишлено. Няма я в проекта - не мисля да я слагам. - Пробвах да сложа и черешка и ягодка в лъжичката, но не ми стоеше за корица на меню за заведение от този сорт (коктейлни и сладкарски асоциации - според мен).
 - Зеленото в менюто е заради лятната градина, на която предполагам залагат доста, що се отнася до менюто през лятото. Ще видя какво мога да направя с цвета - аз никога не съм свързвал зеленото с мухъл - по-скоро със салата бих го свързал (маруля или нещо от сорта що се отнася за меню), но може би ще го променя към по-жълтеникаво в такъв случай )) 10х.
 - А това със страницата за спонсорирането е просто примерна - не съм връзвал проекта спрямо нея.
 - относно идеята за корицата - това е някакъв вид мармалад от горски плодове - капини, ягоди и др. (може би 7 в 1) )))
 - кривата лъжица символизира някакво разчупване и различие в асортимента на менюто спрямо стандартните и до чревна болка познати нам народни гозби.
 Благодаря за мненията.

|  | 

| dreamer 

Местожителство: София

| 

|  Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 5:01 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Наистина сега като чета на Мим мнението...... все едно някой е видял паяк и познайте какво му се е случило :РРР 
 Според мен сладкото трябва да е ВЪВ лъжицата а не ПОД нея :Р

Dreamerworx.com
 -------------------------------------
 Steps Of Inspiration
 |  | 

|  | 

|  |