Graphilla.com :: Преглед на тема - Ми много дразни

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ми много дразни

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Вто Юли 19, 2005 12:53 pm    Заглавие: Ми много дразни Отговорете с цитат

А бе мног одразни постването на какви ли не простотии във Представяне! Мисля, че някак си му се губи идеята на този форум! Е може ли обяви за таблети и за работа да се пускат там! И си е станало една луда говорилня! То по-добре да се слее с Общи приказки и Книга за жалби и оплквания!
Все си мисля, че едно време организацията беше много по добра! И в представяне хората си се представяха. Разбирам мотивите ви за рестриктивните мерки, ама нещо... не става като хората!
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Вто Юли 19, 2005 1:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хайде n-тата умна глава пак почна акъл да дава и да критикува.

писано е много из форума, но за теб ще обобщя:
модераторите и администраторите на графила си знаят работата. не мисля че имат нужда от обяснения кое върви добре и кое не.

мога да продължа в този дух, ама мисля няма нужда
=))
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 19, 2005 1:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

В момента е много по-добре отколкото преди. Категорично.
По-добре да се плеви само в "Представяне", отколкото спамърите да налазят навсякъде. Явно изобщо не си разбрал смисъла от "рестриктивните мерки".

Пък и никой не ти държи главата залепена за монитора - четеш представянията и пропускаш другото, какъв е проблема?!

п.п.
Да не говорим че за оплаквания си има раздел, до който вероятно имаш достъп? :-)
The_Cat

МнениеПуснато на: Вто Юли 19, 2005 3:00 pm    Заглавие: 4ak pu Отговорете с цитат

Чак пък н-тата умна глава! В края на краищата този форум е за общи приказки и аз си поствам тук! В това няма нищо лошо, още повече да изкажеш мнение! Ама вие нещо сте се позаслепили господа богоподобни! Ай по лекичко с приказките и сравненията! Моите уважения към модовете и всички членове на Графила, но щом аз не си позволявам да умнясвам глави, то и ти Биле не бива! Ако имаш да казваш нещо - не по тоя начин!
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Вто Юли 19, 2005 3:12 pm    Заглавие: Re: 4ak pu Отговорете с цитат

The_Cat написа:
Чак пък н-тата умна глава! В края на краищата този форум е за общи приказки и аз си поствам тук! В това няма нищо лошо, още повече да изкажеш мнение! Ама вие нещо сте се позаслепили господа богоподобни! Ай по лекичко с приказките и сравненията! Моите уважения към модовете и всички членове на Графила, но щом аз не си позволявам да умнясвам глави, то и ти Биле не бива! Ако имаш да казваш нещо - не по тоя начин!

кротко!
разрови из старите теми по въпроса "управлението на графила" и ще разбириш защо го казвам така =))
The_Cat

МнениеПуснато на: Вто Юли 19, 2005 4:59 pm    Заглавие: PEACE Отговорете с цитат

МИР!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети