Graphilla.com :: Преглед на тема - Остро се нуждая от помощ на програмист

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Остро се нуждая от помощ на програмист

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Hof

Местожителство: с.Скрът

МнениеПуснато на: Пет Сеп 02, 2005 7:49 pm    Заглавие: Остро се нуждая от помощ на програмист Отговорете с цитат

Здравейте. Вече писах тук на форума че направих един рускоязичен арт форум. До тук добре тъкмо се появиха идеи как да го направя още по интересен и да го превърна в цял арт ресурс и т.д
Бум, и една прекрастна сутрин вместо текстове виждам псевдо букви навсякаде...Оказа се че хостера променил енкодинги. Попитах ги -пичове как става така всичко си работи и изведныж и бум.
Те отговориха "конвертирате всичко в единен енкодинг" хубаво само че идея си нямам как става, а те май не смятат да го правят. И друго, реших да направя формуляр , необходим е за това хората да имат възможност да си направят портфолио на ресурса ми, направихме всичко освен този формуляр, стандартни такива не намерихме, трява да има възможност да се атачват 6 картинки и да се запълват анкетни данни и това да минава модерация, тоест този формуляр да идва на пощата ми, плюс още един който да позволява хората в последствие да си сменят картинките в портфолиото...
Та сега към основния въпрос, живея в Пловдив распитвах тук там, за човек който да свърши тази работа, но все нещо не е как то трябва, един е прекалено зает, друг не ги чатка тези работи и т.д.
Може би на този форум има хора които могат да го свършат това, тоест да конвертират всичко в един енкодинг и да направят 2 формуляря, или поне първото, щото форума в момента е като форум за извънземни, дето само те си знаят какво е написанно, а това е доста неприятно....Просто ако може ме насочете , каде да отида, какво да направя или възможно някой може да се заеме с това и колко ще ми струва...Благодаря
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Сеп 02, 2005 9:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Знаех си, че има някакъв проблем, но за съжаление не аз съм човекът който може да помогне. :(
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети