Graphilla.com :: Преглед на тема - Предпечат

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Предпечат

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bluelemon

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:26 am    Заглавие: Предпечат Отговорете с цитат

Много се чудих какво да постна за предпечат. Значи от около 5 години се занимавам с тази работа и в момента бачкам в една печатница.

Етикета е 3 пантона и GOLD. Жълтото е GOLD, а пантона пада върху голда затова е най отгоре. Ми тва е.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много и неправилно използвани фонтове. Модифицирането (ресайз) на шрифт само по верикала или само по хоризонтала е забранео в този форум :) (ма то не е смешно) С този пантоне който е оувърпринт какво се цели: състаряване, ефект на нечетимост, скрач ефект или просто дизайн?
bluelemon

МнениеПуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:) Значи да подчертая че аз съм правил само и единствено предпечата. Дават ми проекта от дизайнера и без да питам защо така го работя, знаете как е.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мхм значи дизайна не е твой. принципно за предпечат се (кандидатства) представя със собствени дизайни на печатни материали от всякакъв вид...
bluelemon

МнениеПуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мдам :) ами просто нямам мои дизайни или имам такива с които не се гордея. Тука си имаме отдел дизайнери и отдел предпечат, та аз съм от вторите.
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

лошо, за приемане в група трябва дизайнче..., но ако модератора реши...
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети