Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sami

|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 11:54 am Заглавие: За България Еър |
|
|
Понеже въпросът ме вълнува, а не мога да се включа в дискусията, ще наблегна на някои факти тук:
1. Никъде не бяха публикувани проектите на всички участници - само един списък с имената и данните им /ако някой има друга информация - ще е интересно да се видят/.
2. В списъка беше попаднала и една фирма - не знам как точно беше отговорила на възрастовите ограничения.
3. При обявяването на резултатите беше съобщено, че са поощрени 4 проекта, но нито помен за имената на авторите им.
Далеч съм от мисълта, че моите проекти са нещо кой знае какво, но като видях какво са избрали, особено пък надписа, направо не повярвах на очите си - това ли е съвременно, разчупено виждане, емоционално и т.н. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 12:17 pm Заглавие: Re: За България Еър |
|
|
Sami написа: |
Далеч съм от мисълта, че моите проекти са нещо кой знае какво, |
дай да виим м?
че ми е интересно кво праи младежта...? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 1:01 pm Заглавие: Отдавна |
|
|
Sami написа: | Понеже въпросът ме вълнува, а не мога да се включа в дискусията, ще наблегна на някои факти тук:
1. Никъде не бяха публикувани проектите на всички участници - само един списък с имената и данните им /ако някой има друга информация - ще е интересно да се видят/.
2. В списъка беше попаднала и една фирма - не знам как точно беше отговорила на възрастовите ограничения.
3. При обявяването на резултатите беше съобщено, че са поощрени 4 проекта, но нито помен за имената на авторите им.
Далеч съм от мисълта, че моите проекти са нещо кой знае какво, но като видях какво са избрали, особено пък надписа, направо не повярвах на очите си - това ли е съвременно, разчупено виждане, емоционално и т.н. |
fox беше пуснал темата: http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=473
Там имаше и линк с резултатите: http://www.mtc.government.bg/Presscenter/News/November/KONKURS/proposals.htm
Между другото, на страницата на МТ, когато кликнеш в/у линка с новото лого, ти се отваря пощата.
Дори и това не ги е подсетило!
Идиоти!
И още нещо - доста теми има по въпроса във времето...
И защо тогава нищо не се направи?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
qc

|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Всички се оплакват - никой не показва какво е направил! _________________ If I could have my wasted days back
Would I use them to get back on track?
Stop to warm at karmas burning
Or look ahead, but keep on turning? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 3:04 pm Заглавие: |
|
|
По въпроса за показването - приготвих си някои jpg-та, ама май не мога да се престраша. В момента и без това съм в някакъв професионален катаклизъм, та като чуя критиките, сигурно ще зарежа и дизайн, и печат, и ще хукна да ставам сервитьорка. Да си призная нямам художествено образование. Аз съм просто един тъп инженер, още по-лошо - инженерка. Работя предимно, разчитайки на интуиция и тук-таме на муза, ама тя музата, както пее Висоцки, малко поседи, че вземе и си тръгне.
А за втория линк - там има инфо за конкурса за име, както и някои картинки, но няма такава за конкурса за лого. Там информационното затъмнение е пълно. Според мен трябваше да изнесат по същия начин всички проекти. И поне да съобщят имената на поощрените. Иначе остава впечатлението, че нещо се крие. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|