Graphilla.com :: Преглед на тема - Дипляна Настилки

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Дипляна Настилки

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 12:23 pm    Заглавие: Дипляна Настилки Отговорете с цитат

Текста е примерен, чакам го, оттам насетне изображенията ще се разместват взависимост от него.
Малко по-голямо от А5 в сгънато състояние.

P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не е лошо Михайлов, не е лошо... :)
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като цяло - добре
имам обаче няколко забележки
"показалците" на паркета и на мокета с тия заоблени ъгли се късат от общата форма с прави ъгли. На мен направо ми се набиха в очите от първия път
И шрифта на заглавията- аз бих го сменил с подобен - това Л на ламинат не стои добре
Също и за заглавията - мокети и ламинат изглеждат подравнени с края на текстовото каре. А подова керамика стърчи наникъде
Знам, че е в средата, но поради факта, че тежеста е в другия край на проекта това не се забелязва. Аз лично бих го подравнил с тестовия блок
SPIT

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 2:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

prednata stranitza s taka slozeno logoto na siv fon ne mi dopada, zashtoto samoto to e sivo, a i vutre nqmash analogichno podrezdane na plutni fonove.....moze da prerabotish tazi stranitza samo sus snimka i logoto nqkude i imash edni minavashti poluprozrachni beli poleta na drugi mesta. moze takova da izpolzvash i na prednata stranitza.
vutre ima edni fonovi snimki zad teksta i malkite snimki...moze da gi blurnesh leko, ako iskash da probvash s useshtane za nqkakuv preden plan. nqkakvi takiva idei mi doidoha dokato go gledah sega. inache kato tzqlo e mnogo priqtno. uspeh
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 3:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен текста трудно се чете
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нанатам се лашкам

Хай Куалити

Текста още се бистри....
competition

МнениеПуснато на: Вто Мар 07, 2006 9:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

golemite snimki sa po4ti skriti, a se vijda samo nai-nenujnata chast ot tiah. Izpolzvash razlichni dizaini za modelite na artikulite - na moketite nomerata vlizat navutre, a pri parketa - starchat.
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Мар 07, 2006 10:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

competition написа:
Izpolzvash razlichni dizaini za modelite na artikulite - na moketite nomerata vlizat navutre, a pri parketa - starchat.

При сериите с мокетите ми се наложи да спестявам място (2-3 пъти повече са от другите артикули) а идеята в началото беше за всяка група да си има самостоятелна страница. В момента в който ги сложих обаче :/...
Обче ме подсети друго и сега се мятам да го оправям - на гранитогреса и на ламинирания паркет езичетата са различни.
Понеже на мене главата трудно ми увира смятам да запазя дзвъчките.
За бекграунда по-точно не можеше да го кажеш.
Всъщност проекта в сегашния показан вид е преди двойния нож. Тоест една рамка от около 5 мм съм я предвидил да падне.
sunnyfrog

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Мар 07, 2006 12:33 pm    Заглавие: .... Отговорете с цитат

Zdrasti!
Nemojeh da se sturpya da ne si kaja mnenieto, koeto mai go pravya ryadko:) Az lichno smyatam che tiya fonovi blurnati snimki sa absolutno nenujni, texta, purvo che ne se vijda koi znae kvo ot tyah i vtoro texta ne se chete. Tezi etiketcheta na vsyaka mosra se cepyat ot cyalostniya dizain, samo tam si podhodil v tozi lubim ala web stil:)
Sushto mostrite bi moglo da sa v edna i sushta proporciya , da gi oednakvish kato golemina. I edno kardinalno reshenie napravi fona nyakakuv pluten ili s prelivka cvyat no da e tumen, tumno sivo, cherno ili kakvoto ti doide na surce. Mostri ot toya sort izpukvat mnogo po dobre na tumno. Dokato sega sedyat leko murlyavichki:)
Suvetvam te da ti e po monohromna palitrata ot cvetove a akcenta da sa snimkite.
Sushto moje texta da ne ti e taka ot kraia do krai a da e v dve koloni i tam kudeto imash izbroyavane s buleti da ima po golyamo megduredovo razstoyanie.
Po izchisteno i stegnato podhodi. A i logoto ne e losho, ne ka to te vodi kum stila, koito e nai podhodyasht.
aide uspeh
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sunnyfrog

МнениеПуснато на: Вто Мар 07, 2006 12:37 pm    Заглавие: ... Отговорете с цитат

i kato e tumen fona texta da e byal, da ne slojish pod mostrite edna tumna fasha prosto:))
Върнете се в началото
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Мар 07, 2006 3:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ммммм незнам доколко ще ми уври главата някой ден (дълъг, изтощителен и поглъщащ много дърва процес), но определно казаните неща повслияха по един или друг начин...за един по-добър дизайн дет се вика.
Понеже вече съм в сферата "на тъгъдък" с този проект ето последните версии на страните от дипляната

хай куалити

хай куалити
competition

МнениеПуснато на: Вто Мар 07, 2006 4:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

taka e po-dobre ot predi :)
poluprozrachnata biala fasha pod teksta vatre v diasno (gore) mojesh da ia mahnesh i da premestish teksta...na niakade.
vatre v liavo (gore) snimkata koiato reshesh na jivo ne stoi dobre.
adresa (otzad v liavo) mu mahni fashata. neka ostane na fona na moketa, kakto e zaglavieto na koricata.

Uspeh
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Мар 07, 2006 4:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

без контури Михайлов...без контури!
sunnyfrog

МнениеПуснато на: Вто Мар 07, 2006 5:03 pm    Заглавие: ... Отговорете с цитат

Ih nachi ne me slushash i tui to:)
tiya parketcheta deto si gi slojil vurhu parketena fasha ne e nikak dobre. Che i toya parket ot suvsem drug fason.
Ako ne na tumen fon pone na byal gi sloji tiya mostri be chovek. Vurhu tui bledo julto ne hubavo:) Cvetni kvadratcheta e dobre vurhu byalo, sivo ili cherno.
I ne mi e yasno zashto koricata ti e v edin tonove a vutreshnata v topli. Ne e li po dobre da sa pone cvetovo ednorodni.
Koricata snimkata ako bez da chetesh kakvo pishe shte reshi chovek che ide rech za ofis obzavejdane. Po dobre da e nyakakuv detail na kraka na stola.
Predi vreme se zanimavah s taya tematika, ta v obshti linii ot lichen opit ti govorya.
Върнете се в началото
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Мар 07, 2006 5:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За следващият път... :)
че този оляля... :))

ушната кал е обратнопропорционална на дизайнерското ниво така като гледам :)
Благодаря на всички за съдействието!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети