Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
HEA
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 12:05 am Заглавие: |
|
|
Колкото и да не ми харесваше картинката от аватара ти (с нея май се представи, ако не се лъжа), това направо ме разбива! Нямам думи! :))
Браво! _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 12:34 am Заглавие: Re: Aizu-Tsurugajo Castle 70% .. wip |
|
|
HEA написа: |
Tools: CD + bezier + mouse |
Картинката е страхонта - векторче предполагам, но какво по дяволите е "CD + bezier"? Може би аз не съм в час... Моля за просветление!!! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 1:33 am Заглавие: Re: Aizu-Tsurugajo Castle 70% .. wip |
|
|
velinov написа: | HEA написа: |
Tools: CD + bezier + mouse |
Картинката е страхонта - векторче предполагам, но какво по дяволите е "CD + bezier"? Може би аз не съм в час... Моля за просветление!!! :) |
Ditto! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 2:41 am Заглавие: |
|
|
CD - Corel Draw
bezier - "Krivi na Bezie", izmisleni ot 4i4a Bezie v dale4nata 1970 godina za CAD/CAM prElojeniq. Nai-prosto izrazqvane na kriva 4rez kubi4ni uravneniq (mai)
mouse - periferno ustroistvo za PC/Mac/Disney
+ simvol v matematEkata, belejesht sybirane
drugo? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 2:48 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | CD - Corel Draw
bezier - "Krivi na Bezie", izmisleni ot 4i4a Bezie v dale4nata 1970 godina za CAD/CAM prElojeniq. Nai-prosto izrazqvane na kriva 4rez kubi4ni uravneniq (mai)
mouse - periferno ustroistvo za PC/Mac/Disney
+ simvol v matematEkata, belejesht sybirane
drugo? |
Трябва да ти повишат заплатата ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 3:19 am Заглавие: |
|
|
Juana – Благодаря! (болезнено откровена си, но не съм се представила с аватара си:))
Velinov и Ky3Mu4 – да, вектор е - Благодаря! :) (предполагам, че дълго време ще ви представям само вектори)
NOX- ме изпреварил .. безиер тула е като пен тула при фотошоп
CD – така си съкращавам CorelDraw/а (май не беше нужно да ги споменавам) – но в случай, че някой не ме е видял сред представящите се преди ... реших да ги спомена
Надявам се скоро да ви покажа завършения си вариант – почти нямам търпение :) _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rotorblade

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 10:10 am Заглавие: |
|
|
Mania6ko!
P.S. NOX me razbiva s poznaniq...kakto vinagi! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Cinderella

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Hea , не знам дали няма да ти прозвучи малко нахално , но пробвай с Илюстратор - имам пресонални наблюдения върху Корел и Илюстратор (от скоро) и Адобци определено водят (имам предвид ЦС2 за Илюстратора) . Гледам нещата ти и се изумявам колко търпение и цъкане с мишката си вложила. Мисля, че с Илюстратора направо ще се родиш - "безиер" тула им се манипулира като писалката във Фотошопа но има и още бонус функции . Има двд-та с видео-уроците на Адоб, за илюстратора бяха 2 и ги има из фрее сървърите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 4:43 pm Заглавие: |
|
|
Cinderella – Благодаря за съвета
Мога да работя с Илюстратор но моят избор е Корел
Разговарях с един Арт директор на студио от USA той беше много разочарован да узнае, че работя с Корел – та влязохме в задълбочен разговор по повод двете програми
Крайния му отговор беше, че всички професионалисти работят с Мас а той не подържа Корел и затова са с Илюстратор
Това беше най-убедителния отговор по-повод предпочитанията към Илюстратор, който съм получавала някога (но видиш ли – не ме засяга за сега)
Докато не се появи човек, който да изкара сериозни аргументи по повод +са на Ил. - то ще продължавам да съм с КД. или ако работата не ми наложи да премина на него
В ред на тези мисли и повод на мнението ти тук – би ли ми показа по какъв начин Илюстратор би улеснил работата ми? _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 4:45 pm Заглавие: |
|
|
Rotorblade - Благодаря! _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Cinderella

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 9:06 pm Заглавие: |
|
|
Ами да дори само наичието на лайф пат ти улеснява живота. А за мен лично манипулацията на възите е много по лесна в Адобските приложения - отколкото постояното разхождане до бутончетата на корел (освен ако не си си сложила шоркъти,но дори и тогава)- направи възела симетричен или остър и т.н. Но да не влизаме в излишни спорове - щом имаш предпочитания и наблюдения , значи ОК ))) А на мен преди време ми се налагаше да работя много със спотови цветове като файловете ми,най често, бяха комбинирани вектор и растер... още повче, че и нещата бяха със спецялен цмик профил, просто нямаше как да стене с корела - а в илюстрарор всичко беше дин път - профил, спот ... но няма значение )) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Cinderella написа: | ...за мен лично манипулацията на възите е много по лесна... |
Единственото смислено нещо в участието ти в тази тема пепеляшке...
Напомням, на новите, че на спора Illustrator VS. DRAW по тези места не се гледа с добро око !!! _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 8:11 am Заглавие: |
|
|
Лек ъпдейт на илюстрацията ми
За жалост от няколко дена съм като на война с програмата ми
Явно в повече и идват обектите и ми създава сериозни проблеми
Както и да е .. ще я завърша на пук на всичко .. но ще ми отнеме повече време – ха
Мисля и малко да “разхлабя” цветовете на черешата в долната и част, че нещо съм ги претрупала
Ако имате някакви забележки .. съвети – сега е момента
 _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 4:55 pm Заглавие: |
|
|
Sveza i priqtna risunka, imam samo dve zabelezki, tova zeleno dolu ne6to ne se vurzva v tozi si vid s risunkata a i zida dolu e mnogo ednoobrazen, vkarai malko akcenti po nego. tova e. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 10:47 pm Заглавие: |
|
|
i na men mi se struva, 4e dolu si mu "nabrala laikata". Kato ti pisne nedei da pretupvash, ami po4ini ili ostavi za drug den :) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 12:52 am Заглавие: |
|
|
Прави сте
В момента в който пуснах wip/а и забелязах че съм оплескала всичко в долната част
Вчера се върнах на варианта камъни при стените му, както и добавяне на няколко дървета (с готови текстури няма да го бъде-ясно е)
- за цветчетата ще гледам да ги представя образно – без излишества, като в момента
Ще експериментирам докато ми хареса и вие сте съгласни с мен _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 11:08 am Заглавие: .... |
|
|
Kushtata e super, az ne bih imala nervi da ya napravya:)
No cvetencata hich ne stavat s chista suvest mojesh da gi iztriesh sichkite. Lipsva im fines i prostota na formata, harakterana za sichkite yaponskite risunki ili kakto tam se kazva. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 7:21 pm Заглавие: Re: .... |
|
|
sunnyfrog написа: | Kushtata e super, az ne bih imala nervi da ya napravya:)
No cvetencata hich ne stavat s chista suvest mojesh da gi iztriesh sichkite. Lipsva im fines i prostota na formata, harakterana za sichkite yaponskite risunki ili kakto tam se kazva. |
нямаш идея колко съм съгласна с теб
Така ще ми изглеждат цветчетата:
 _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mechanic_X

|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 9:51 pm Заглавие: |
|
|
Посдледната определено наи-много ми харесва. Цветята така са страхотни, но може би малко трябва да осветлиш тревата, защото малко ми седи затлачена. Браво :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|