Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 5:49 am Заглавие: Спете, спете сладък сън, дрън дрън. :( |
|
|
Да му е.. м...... 5:37 сутринта е а аз още работя. не мога си видя ни жената ни дъщеричката. кво им стаа на клиентите напролет *@#$Гр?!? А и некви некадърни румънци са се осрали нечовешки и трябва за пак да бъдем CG Пирогов за клиенти дет незнайно що се доверяват на Пупескувците.
Това ще се промени ! MWAHAHAAA
вече е 5:49 а аз рендвам. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 9:51 am Заглавие: |
|
|
не си поискал не си ги видел да ти кажа пък аз ;)
работата е едно добро оправдание просто......
Има хора дет се научават да казват " бал съм ги в мамата" и такива дет просто не щат, не щот не моат... ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 3:55 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | Има хора дет се научават да казват " бал съм ги в мамата" и такива дет просто не щат, не щот не моат... ;) |
е сега, като човек се хване трябва да си свърши работата :)
но виж, рано сутрешната философия е много специфично нещо. компютрите са едни такива дразнещо бавни, възглавниците едни привлекателни...
мноого го е гот човек да си помрънка в жалби рано сутрин, едно такова релаксиращо :) . трябва да се взима такса жалби и оплаквания, примерно 20-30 ст. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 12:27 am Заглавие: |
|
|
Aз също имам проблем с заспиването рано... Лягам си след 3 обикновенно което не е добре, защото ако искам да съм свеж и бодър трябва да пропусна половината следващ ден, както и обикновенно става. Зависи си от човека, ако по-добре работиш вечер ок, ако по-добре през деня ок. Лично за мен вечерта дава спокойствие което деня не предлага и можеби това е и причината да работя обикновено след 00:00 :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|