Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне - Фото - Beyonder

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне - Фото - Beyonder

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Beyonder

МнениеПуснато на: Чет Юни 22, 2006 11:53 pm    Заглавие: Представяне - Фото - Beyonder Отговорете с цитат

Амии..аз...таковата...пишман фотографче... И най-накрая се осмелих да се представя, нищо че го разглеждам от сумай време, и ми е малко притеснено, но какво да се прави.. :) Та както казах, не съм професионалист, нито нищо, ами просто беден кандидат-студент, който обича да си щрака разни хубави неща... :)
Та да започвам с картинките.. ъмм.. да..

Като за начало едно черно-синьо-бяло портретче, което поне аз си харесвам... Особено на хартия... (което ме подсеща да си го изкарам пак, че модела си отмъкна снимката наскоро :P )

мда, наистина се нуждае от леко орязване от ляво....

Дръвче... беше пораснало между тухлите в дупка на стената на една недостроена сграда...

Един приятел, достатъчно прегладнял за да нападне шушулките на близкият салкъм :)

Яйчице....

Блатно кокиче... За малко да цопна във водата и аз :)

Тих бял дунав се вълнува....

(дърветата придават много досадното усещане за крив хоризонт... (който може и да си е такъв де... :P ))

I *heart* you...

успях сравнително успешно да се порежа по време на снимачния процес и същевременно установих че цимента на терасата е доста противопоказен за коленете ми... :)

Та стига толкоз, че станаха прекалено много картинки нещо... Ако някой иска да види още нещо, или същите снимки да заповяда на http://flickr.com/photos/beyonder/ :)

Ами..ъмм... мерси за вниманието, приятен ден/вечер/нощ :)
M0

Местожителство: Paris

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 10:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:) Блатно кокиче... zaradi rakursa
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 10:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

кокичето е приятно заради цветовете и ракурса, но и на него му куца композицията

а на останалите им куця цялостно подхода

заповядай пак скоро
Beyonder

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 10:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:) мерси, ще..
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети