Graphilla.com :: Преглед на тема - Добър скенер за без пари?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Добър скенер за без пари?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ronige

МнениеПуснато на: Вто Авг 15, 2006 2:38 pm    Заглавие: Добър скенер за без пари? Отговорете с цитат

Плосичък въпрос .. знам че едното изключва другото обикновено, но все си мисля че някои от вас са имали същата мечта и са разбрали не малко за това как да я постигнат та ......

Дали можете да ми препоръчате скенер около стотарка (в лв) и да си заслужава парите. Няма да сканирам диапозитиви и такива разни. Само туш и молив с идеята да ги пипна с някой софт. Или поне малко акъл, какво да гледам като си купувам скан' ако може да дадете.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Авг 15, 2006 2:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Без да се впускам в марки щ'и кажа какво бих направил аз.
Ако търся скенер в днешни дни бих събрал около 300 лв. и бих търсил модели в тази ценова рамка.
Не бих си взел 150лв. комбайн тъй като нито един от компонентите му не е изпълнен докрай.
Бих търсил скенер, чиито инсталационен софтуер ми предлага предварителни настройки на цветовете, яркостта, някакви криви и прочее.
Не бих се интересувал от възможностите за колкото се може по-висока способност на сканиране спрямо резолюция.

Вземай отсега смислена тхеника за да не купуваш за същите пари евтинийки на няколко пъти...
Иначе за това което питаш - всяка консерва ще ти свърши работа.
ronige

МнениеПуснато на: Сря Авг 16, 2006 5:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако се впуснеш в марки няма да ти се разсърдя :) 300 кинта ми идват нанагорно (особено след морето) а ми писна да ползвам служебния или на някой комшия. Иначе и аз препочитам по-скъпичките неща ама ей го ... драскам си с Volito-то и тва е. А Intuos III ми е легнал на сърцето ... мъка мъка.
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Сря Авг 16, 2006 9:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

canon imam az za kym 100 lv. po-tynyk ot kniga, zahranva se ot USB to, ne "topli" lapmata po 2 chasa kato HP tata i sym dovolen
ronige

МнениеПуснато на: Сря Авг 16, 2006 9:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хъмм .... аз съм леко фен на Canon ама във фотото. Така че бих си взел Canon-че.
Ако някой има да каже нещо против да го каже или да замълчи завинаги .. по тази тема ;)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети