Graphilla.com :: Преглед на тема - Web: Monoxia WIP

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Web: Monoxia WIP

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dEmON

МнениеПуснато на: Съб Сеп 23, 2006 10:49 am    Заглавие: Web: Monoxia WIP Отговорете с цитат

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dEmON

МнениеПуснато на: Съб Сеп 23, 2006 11:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Sry.... http://img169.imageshack.us/img169/3366/monoxiacomwipbyd3monlj6.jpg
Върнете се в началото
ники михайлов

МнениеПуснато на: Съб Сеп 23, 2006 12:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Уеба като уеб не ми е в интересите да коментирам някогаш... сега като ти видях проекта се сещам за един мой много добър приятел и нещо като личен гуру в графичния дизайн който ми каза едно неувяхващо правило (едно то многото) с което дизайна ти ше скочи ниво нагоре.
НЕ ДУБЛИРАЙ ЕФЕКТИ (включително и огледално)
Ако направиш малки разлики ще видиш, че самият ти ще си много по-доволен от крайния резултат....
И на моменти навигацията не е подравнена и не се чете.
'Ма това умните по специалността да ти го коментират.
dEmON

МнениеПуснато на: Съб Сеп 23, 2006 12:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ники михайлов написа:
Уеба като уеб не ми е в интересите да коментирам някогаш... сега като ти видях проекта се сещам за един мой много добър приятел и нещо като личен гуру в графичния дизайн който ми каза едно неувяхващо правило (едно то многото) с което дизайна ти ше скочи ниво нагоре.
НЕ ДУБЛИРАЙ ЕФЕКТИ (включително и огледално)
Ако направиш малки разлики ще видиш, че самият ти ще си много по-доволен от крайния резултат....
И на моменти навигацията не е подравнена и не се чете.
'Ма това умните по специалността да ти го коментират.

Благодаря за коментара, Ники. Ама понеже не съм от най-схватливите, какво искаш да кажеш с дублирането на ефекти?
Върнете се в началото
ники михайлов

МнениеПуснато на: Съб Сеп 23, 2006 12:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Горе където са сградите, направи някоя и друга промяна. Смени "светлението" (топли, студени цветове) попромени архитектурно (изтрий или деформирай) някоя дзвъчка. А ако можеш да подмениш структурата на скалата отдолу изцяло (намираш някакво фото правиш маска с очертанията на скалата и слагаш - да е един монолитен блок а не огледални форми) основата ще то стои по-добре (след това скалата бих и дал също единия край да е топло оцветена а другия студен).. облаците също... а и някои ефекти ми се струва че може и без тях (прогарянето в "герба" в средата на хедъра примерно)
Дет се вика - ти си човека - човъркай.
dEmON

МнениеПуснато на: Съб Сеп 23, 2006 12:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дам, стана ми ясно. Имаш резон. :)

Хм, тоя проект за нещастие е мъртъв в момента, така че ще изчакам. Но ще го имам предвид завбъдеще, наистина не бях обърнал внимание, че седи постно фона на хедъра... а то доста се набива на очи.

Благодаря отново.
Върнете се в началото
kingBMF

Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99

МнениеПуснато на: Нед Сеп 24, 2006 10:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ники михайлов написа:
НЕ ДУБЛИРАЙ ЕФЕКТИ

Ти продължаваш да ръсиш глупости на търкалета написани в сила на "на баба Злата шурея ми каза..." , и в която тема погледна ти си там, или лющиш търкалета или привикваш некви на КЮ-то си...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ники михайлов

МнениеПуснато на: Нед Сеп 24, 2006 12:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Le Brute написа:
и в която тема погледна ти си там, или лющиш търкалета или привикваш некви на КЮ-то си...

Аааа мноого са те :) Не е една
А този съвет дето ми го бяха дали на мен се оказа много верен.
Щото дразни също толкова колкото и липсата на подравняване ;)
'Ку искаш ти префърла малко фенове по Qто ... ;)
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети