Graphilla.com :: Преглед на тема - The Chubbchubbs - Oscar for animated short film, 2003

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

The Chubbchubbs - Oscar for animated short film, 2003

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Апр 20, 2003 8:29 pm    Заглавие: The Chubbchubbs - Oscar for animated short film, 2003 Отговорете с цитат

The Chubbchubs - Sony pictures imageworks 2002

Е, предполагам, че вече сумати народ е гледал тази суперска анимация, която спечели наградата Оскар на американската киноакадемия за 2003-та година. За тези, които не са я гледали още ето я на този адрес:
http://rack4.free.evro.net/server28/MEI/phun/clips/The%20Chubbchubbs/The%20Chubbchubbs.avi

Та. На мен ми казаха преди няколко дни че я има в ЕВРОТО, и веднага хукнах да я дърпам. Много ми добадна като история, герои и изпълнение. Показвам я на всякакви хора и на тях също им допада.

Интересно ми е какво мислите и вие. А също и дали някой има някои от другите кратки анимации, номинирани за Оскар тази година, а и преди. Айде.
ivgin

Местожителство: В съня на черния цар

МнениеПуснато на: Нед Апр 20, 2003 8:32 pm    Заглавие: Ako... Отговорете с цитат

Ако е същата анимация, която върви като бонус към DVD-то с Monsters, Inc. (т.е. на Pixar), наистина е нечовешка :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Нед Апр 20, 2003 8:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=1060
Ето ти тема отпреди 1 месец, вече го забравихме туй Chubbchubbs :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Nixon

МнениеПуснато на: Нед Апр 20, 2003 9:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

morgoth написа:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=1060
Ето ти тема отпреди 1 месец, вече го забравихме туй Chubbchubbs :))

Сори, Морг... :)) не съм я засякал тази тема там. Аз не ходя много често в другите части на форума, а и тъй като мислех, че темата е много "3Д", затова я постнах тук.

ivgin написа:
Ако е същата анимация, която върви като бонус към DVD-то с Monsters, Inc. (т.е. на Pixar), наистина е нечовешка :)

В диска към Monsters върви For the Birds, която няма нищо общо с Оскарите и е кратък филм само на Pixar.

Модераторите, ако решат може да изтрият темата, но на мен лично ми се стори интересна като човек, занимаващ се с 3Д, а и с анимация. Айде.
ivgin

Местожителство: В съня на черния цар

МнениеПуснато на: Нед Апр 20, 2003 11:29 pm    Заглавие: mah mistake Отговорете с цитат

Абсолютно моя грешка - implant е проявил по-свежа памет в другата тема за чъбчъбите - филмчето беше на диска с MIB2, а не на Monsters Inc., където обаче продължавам да твърдя, че има много хубави бонус филмета...
Върнете се в началото
voltaja

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 11:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

AAAAAAAAAAAAAAA super e , prosto e velikolepna .E takova neshto mi se shte da napravja njakoga
Strahotijata vliza v klasacijata mi BEST OF THE BEST :)
north

Местожителство: Austin,TX

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Na men puk mi se shte da vidq vse pak "The Cathedral", no mai samo trailer moqe da se nameri v neta za sega.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 3:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nixon написа:

В диска към Monsters върви For the Birds, която няма нищо общо с Оскарите и е кратък филм само на Pixar.

Eeeee man nedej taka sa. Shto For the Birds da nqma nishto obshto s oskarite (vse pak vze minalata godina tochno za kysometrajna animaciq)
Ne che se zaqjdam ama For the Birds e edno ot naj-kefeshtite me film-cheta. A za The Chubbchubs samo sym gledal otkysi ama sigurno e mnogo qko...sa go teglq da gi vidq:)))
chokoboko

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 3:44 pm    Заглавие: hm, a niakoi pomni li tezi? Отговорете с цитат

http://www.ihmignet.de/carlandray/
Върнете се в началото
Toshiro

МнениеПуснато на: Пон Апр 21, 2003 8:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

chokoboko - тия карл и рей разбиват просто :))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
chokoboko

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Апр 22, 2003 12:49 am    Заглавие: aham, Отговорете с цитат

loshoto e, che kakto vinagi kustom plugin za sharenata kozinka..puk kato biah na predstavianeto na maya 4.5 u parija mi go pokazvaha tova movie i mi tekoha ligite :(
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети