| Предишната тема :: Следващата тема | 

| Автор | Съобщение | 

| miroto 

| 

|  Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 8:05 pm    Заглавие: Моля за съвет |   |  
				| 
 |  
				| Може и да не е наи подходящото място за тва защото не представям нищо:), искам съвет.  Препоръчаите хубав монитор 17 -19'' които да става  за уеб дизайн и предпечат, но да не е няколко хиляди лева , знам ЕЙЗО една позната си купи , и още не сам го видял как се държи . маи по добре да е CRT знам ли. Имам единствено наблюдения  над разни конвенционални плоски монитори за ширпотреба, обаче ми се струва че има някакв замазване при обикновен неизгладен шрифт  все едно е "sharp-нат", за цветове не мога да кажа нищо . трябва ми за работа, наи вероятно и калибрация ще е необходима. Още веднъж се извинявам за темата на тва място. Пускам я в Графила,  защото  мисля че от хората тук мога д получа компетентен съвет. Мерси за вниманието :) |  | 

| Върнете се в началото |  | 

|  | 

| e388 

Местожителство: Bulgaria

| 

|  Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 8:33 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Абе да ти кажа на мене всички монитори ми изглеждат едни и същи. |  | 

|  | 

| FPrint 

Местожителство: San Francisco

| 

|  Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 9:20 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| кажи все пак и какъв е макс бюджет де :) Иначе ти трябва монитор с >16.7 цветове, търси такъв с максимален зрителен ъгъл - 178/178 градуса. Също така ти трябва проверка на еднаквостта (униформити) на матрицата, ако можеш го включи за тест на тъмно и включи чисто черно, за да видиш какво е положението (аз лично така открих, че се виждат артефакти по задното осветяване). 
 Лично аз съм с един Филипс Брилиънс 190Р не калибриран, върши ми работа, а на работа съм с ВюСоник VP930-3.

По принцип препоръчват НЕК крайните серии, Ейзо както се каза вече... и Синема ;).

Дано това ти е от помощ.
 |  | 

|  | 

| RiN 

Местожителство: София

|  | 

|  | 

| miroto 

| 

|  Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 3:13 pm    Заглавие: |   |