Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dosadnika
|
Пуснато на: Съб Май 10, 2003 3:17 pm Заглавие: 3d logo help need realisum |
|
|
taka dneska ve4e vi zanimavah s tazi tvar ( syzdadena ot zul geniq moq milost )
ajde kojto ima jelanie da pomogne
pak sha kaja shtoto nqkoj moje da ne e 4el prednata diskusiq az sum si bosi4ko
eto kakva beshe ideqta
tova e logo na firma koqto razrabotva softuer s 4iqto pomosht mnogo hora ot razli4ni kraishta na sveta da si ba4kat on line edin vit virtual office
opitvam se da spretna edno plakat4e i poneje mi e poostanalo vremence reshih da se probvam malko 3d pa ako ne stane sha go izrusuvkame kakvo da se pravi
ideqta e slednata
koj shte pomogne s realizam i teksturirane i svetlinka
malko idejki az sum hubavo mom4e barzo shvashtam samo deto pove4ko trqbva da mi se obqsnqva
10x predvaritelno
-------------------------
Kojto kove piron s 4uk ..... Go zakovava |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Съб Май 10, 2003 4:09 pm Заглавие: |
|
|
1 Razkarai reflectoin mapinga
2 dai bevel na rabowete na obekta
3 s tozi cheren fon mi izglejda dosta tamno
4 neshto osvetlenieto ne me radwa, a i reflectoin mapinga ti preebawa dosta obekta
5 Moje da probwash da slojish glow na planetata (ili na emblemata), kato si mislia cha na planetata po shte i podhojda.
za sega se seshtam samo za tolkowa kritiki |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Съб Май 10, 2003 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Nachi,
Naistina, razkaray toya reflection. Imam predwid defaultniya material ot 3Dstudio library-to. Prawen e za razlichen sluchay -- samo wizh kakuw e reflection map-a :-))))
Planetata: tryabwa i atmosphera -- prawi se susgradient ramp/faloff, ako te interesuwa, kazhi.
Eeeeeiiiiiii, ama si nerazbran tip, ei! Zashto slozhi takawa sphera -- wizh, che sega si lichi kude i e polyusa -- tsentralno ima tochka.
Inache, otkum logo, nishto ne razbiram, ne moga da ti kazha. Otkum 3D -- kazhi kakwo ti tryabwa po-tochno. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dosadnika
|
Пуснато на: Съб Май 10, 2003 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Nachi,
Naistina, razkaray toya reflection. Imam predwid defaultniya material ot 3Dstudio library-to. Prawen e za razlichen sluchay -- samo wizh kakuw e reflection map-a :-))))
Planetata: tryabwa i atmosphera -- prawi se susgradient ramp/faloff, ako te interesuwa, kazhi.
Eeeeeiiiiiii, ama si nerazbran tip, ei! Zashto slozhi takawa sphera -- wizh, che sega si lichi kude i e polyusa -- tsentralno ima tochka.
Inache, otkum logo, nishto ne razbiram, ne moga da ti kazha. Otkum 3D -- kazhi kakwo ti tryabwa po-tochno. |
am az po4nah da go pravq na novo malko praktika : )
a ideq ta e da izglejda po realisti4no
logoto trqbva da e stojka na globus i si mislq dali da ne e drugiqt map za planetkata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dosadnika
|
Пуснато на: Съб Май 10, 2003 4:41 pm Заглавие: |
|
|
Mutra написа: | 1 Razkarai reflectoin mapinga
2 dai bevel na rabowete na obekta
za sega se seshtam samo za tolkowa kritiki |
ami kato im dam bevel i se sgovnqva si4ko
znam az 4e vinata e v mene : )))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 11:53 am Заглавие: |
|
|
Po waprosa za bewela
Pedpolagam che dupkata si ia prawil s boolen operacia. Ta sled Boolean-a konwertirash obekta w editable poly i izpolzwash chamfer edge za sa zagladish rabchetata. Nai weroiatno shte ti se naloji da poobrabotish tochkite i rabowete na ply obekta za da gi naglasish kakto triabwa. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Ami sa kato govorish za globus v interes na istinata az v nas imam edin plastmasov.....no kato se zamislq za nqkoj naistina hubav globus da ti kaja na men mi idva spomen za edni golemi globusi ot masivno dyrvo......A i togava samata zemq nqkak si nqma da ti se vyrje(ako iskash naistina da e globus shte trqbva da slojish nqkakva pobodavashta karta), no ako smqtash da e edin vid stiliziran globus...hmmmm...abe moje i da ostanesh sys snimka na Zemqta.
No ako iskash realistichen globus sys sichkite mu raboti...ne znam....za men dyrvoto si e klasika....:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 4:56 pm Заглавие: |
|
|
abe ne znam za BEVEL i taka na tatuka
no spored men triabva ako iskash tova da e metal da si poigraesh s Vray materiala s reflekciata mu i da renderirash s edno HDRI za enviornoment
i za reflektion refraction
vish opciite na Materiala Vray za Shinines
ako iskash moga da ti pratia takuv material napraven Polished Iron
tova e praveno s Vray material i za osvetlenieto i reflektiona edno HDRI
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|