Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
fox

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2003 10:48 pm Заглавие: Icons i kak da gi pravim |
|
|
Takmo se chideh kade da pitam za icons :-)
mai tuk e nai-dobre
interesuva me niakoi dali moje da mi dade savet kak po nai-optimalen nachin se praviat iconi
problema e, che imame razlichni razmeri
neznam ot kade da zapochna
da napravia nai-goliamata,a posle da ia smaliavam i pix po pix da ia dorisuvam i opraviam ili ima i po-lesen variant
blagodaria predvaritelno za pomoshtta |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PerroBG

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 2:40 am Заглавие: |
|
|
ima 1 programka MicroAngelo se kazva poslednata versia beshe 5 /mislia/ tegliash ia i pochvash s neia da praish iconi. stava lesno poddurja vsichki razmeri i cvetovi palitri iconi, kakto i copy i paste i podobni standartni funkcii... tia e za tova pravena :) _________________ ... Ako ti e tumno - prenastroi si
Brightness, Contrast i Gamma ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 7:59 am Заглавие: |
|
|
za MicroAngelo znam, 4e ima i 5.5 a sigur i powe4e, ima i drugi warez est
... ina4e po princip se po4wa ot naj-golemiq ramer ... az li4no si gi praa u PS i posle export kym nqkoq ot goreposo4enite programki i tam ako se naloji se dooformq _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 10:58 am Заглавие: |
|
|
da znam ia MicroAngelo
ima i po-priatna ot neia programka
Axialis IconWorkshop
http://www.axialis.com
poniakoga mi se nalaga ot malka da pravia goliama icona i e koshmar
pipkava rabota
no kakto razbiram napravata na icons triabva da e v slednia red
Photoshop > MicroAngelo / Axialis IconWorkshop
kato ne moje da se mine bez dopalnitelno pipane i doizkusuriavane |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ksel
|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 1:53 am Заглавие: |
|
|
Preporu4wam edin po kratuk variant na iconopisa...
photoshop + plug-in-a iconbuilder pro
s nego cqlata rabota se vur6i v shopa i nqma nujda ot hiliadi otvariania zatvariania namestvania i t.n. nenujni operacii
osven tova predlaga hiliadi ulesnenia :128x128, classic iconi, win iconi i kakwi li ne 6turotii..
podrobno bla bla na www.iconfactory.com
raboti mai samo na pc-ta s Windows XP /moje bi i na drugite WinOS/, no mai bez vyzmojnost za mac iconi ili ne6to takowa
mejdu drugoto iconfactory sa pravili iconseta na StuffIt, Roxio Toast, Windows XP, Office X, AOL 6, Alcatel i kakwo li o6te ne |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 12:56 pm Заглавие: |
|
|
ksel написа: | Preporu4wam edin po kratuk variant na iconopisa...
photoshop + plug-in-a iconbuilder pro
s nego cqlata rabota se vur6i v shopa i nqma nujda ot hiliadi otvariania zatvariania namestvania i t.n. nenujni operacii
osven tova predlaga hiliadi ulesnenia :128x128, classic iconi, win iconi i kakwi li ne 6turotii..
podrobno bla bla na www.iconfactory.com
raboti mai samo na pc-ta s Windows XP /moje bi i na drugite WinOS/, no mai bez vyzmojnost za mac iconi ili ne6to takowa
mejdu drugoto iconfactory sa pravili iconseta na StuffIt, Roxio Toast, Windows XP, Office X, AOL 6, Alcatel i kakwo li o6te ne |
mersi mnogo :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

Регистриран на: 08 Юни 2003 Мнения: 15 Местожителство: Somewhere in the dark.
|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 1:18 am Заглавие: |
|
|
AWicons Pro - dosta dobra programa za pravene na icons. Ako iskash mi dai mail i shet ti q pratq. Samo 1.8 MB e.
P.S. Izvinqvam se za tova che pisha na latinica , no si preinstalirah windows-a i nesam si instalnal FlexType-a. _________________ Винаги се цели в луната , таак и да неуцелиш пак ще си сред звездите.
Angel Of Darkness |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 11:17 am Заглавие: |
|
|
Angel написа: | AWicons Pro - dosta dobra programa za pravene na icons. Ako iskash mi dai mail i shet ti q pratq. Samo 1.8 MB e.
P.S. Izvinqvam se za tova che pisha na latinica , no si preinstalirah windows-a i nesam si instalnal FlexType-a. |
mersi mnogo
drapnah ia i sega shte ia razucha :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOX
|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 11:39 am Заглавие: Macromedia Fireworks |
|
|
тези дни ми се наложи да правя много икони за малко времи и като за капак ми се скапа машината та трябваше да работя на чисто нов windows.
като за капак на всичко нямах подръка инсталация на PS...
всяко зло за добро - установих че Macromedia Fireworks е перфектния редактор за икони. Позволява много по-голям контрол над векторите, има по-културен PNG и GIF експорт и като цяло инструментите са доста по-удобни за пикселно рисуване (не ме питайте защо - просто за 5 дена стигнах до извода че са по-удобни)
ми.. тва е |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|