Graphilla.com :: Преглед на тема - Web sites

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Web sites

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
LeXyY

Местожителство: Kardjali

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 7:31 am    Заглавие: Web sites Отговорете с цитат

Здравейте! Казвам се Светослава от град Кърджали съм и съм на 17. От скоро се занимавам с web design и се опитвам да напредвам в тази насока. От много време разглеждам форума и все не се осмелявам да покажа и аз какво съм сътворила, но все пак ето ме.
Дано не наруша някое правило като дам линкове към screenshot-ите на някои от сайтовете ми.
http://lexyy.hit.bg/102podaraka.htm
http://lexyy.hit.bg/gabitour.htm
http://lexyy.hit.bg/pandoras.htm
http://lexyy.hit.bg/ipulsebg.htm
http://lexyy.hit.bg/pema.htm

Очаквам критиките ви и ако на някой му харесат ще се радвам и на похвали разбира се :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ani

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 8:25 am    Заглавие: за LeXyY Отговорете с цитат

Здравей LeXyY; Тъй като съм виждала много уеб сайтове правени в часове по информационни технлологии от ученици, макар и доста по- малки от теб, пети, шести клас, СМЯТАМ, че Твоите са не по лоши и че всеки трябва да бъде автор както на своя живот, така и на своето творчество. Винаги е по-добре да имаШ какво да дадеш, най-вече "Нещата" с висока морална стойност, която носи творчеството на много деца.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nub

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 9:17 am    Заглавие: Re: за LeXyY Отговорете с цитат

ani написа:
Здравей LeXyY; Тъй като съм виждала много уеб сайтове правени в часове по информационни технлологии от ученици, макар и доста по- малки от теб, пети, шести клас, СМЯТАМ, че Твоите са не по лоши и че всеки трябва да бъде автор както на своя живот, така и на своето творчество. Винаги е по-добре да имаШ какво да дадеш, най-вече "Нещата" с висока морална стойност, която носи творчеството на много деца.

Баси. Разплаках се.

По темата.
За 17 е ок. Започвай с читанката на тема:

Дръпни от торентите книги или видеоуроци с
топик:
Web design, Color theory,Typography,Composition (visual arts).
Четене и мислене и бачкане и пак.

ПС.
Не е важно само да си упорит, трябва преди да направиш нещо, да помислиш защо го правиш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 10:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
steady

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 1:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Той аватара хобав, ама на 17 кой ти чете правилата на форума...
Иначе по сайтовете, мнението ми да се разглежда като мнение на потребител, а не на специалист, предполагам че и такива мнения понякога са уместни.
Незнам как си го получила, но страниците са запълнени равномерно. Това в никакъв случай не е в твоя полза, защото липсва акцент. В някои сайтове шрифтовете са огромни, на други разтоянията между редовете също е голямо. това мен лично ме дразни. Комбинацията черен сайт с оранжеви бутони никога не ми е харесвала, въпреки че често се използува, можеби проблема е в мен. сайта на 102 подаръка по-добре не го показвай, прекалено е шарен. Явно това се е изисквало от клиента, но в случая не е станало приятно за окото. ако се поработи върху сайта на gabitour ще се получи нещо. но все още иска много работа.
Общо взето тук си показала че се занимаваш със сайтове, но за дизайн мисля че е рано да се говори.
LeXyY

Местожителство: Kardjali

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 8:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за съветите nub.
Kliment извинявам се че не съм забелязала че аватара ми трябва да е най-много 100x100 и вече го промених.
ani благодаря и за твоето мнение.
steady да ти кажа всичките сайтове са различни и това е защото всеки клиент изисква различни неща и така им харесва. Аз не се занимавам с дизайн поне не мога да го твърдя все още за сега само правя сайтове и ги правя така както ми се каже само два сайта съм направила както на мен ми харесва и това са този на Центъра за медицинска козметика и на Дизайнерското ателие. Знам че имам още много да уча и че не се вписвам за сега в този форум просто исках да чуя и други мнения от хора които не ме познават за което ви благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети