Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне WEB еLab

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне WEB еLab
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hitman_1

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Сеп 25, 2007 10:16 pm    Заглавие: Представяне WEB еLab Отговорете с цитат

Скромното ни представяне е:
www.elabdesign.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 1:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

фоновете на сайта са изключително приятни =))
което за съжаление не може да се каже за логото, навигацията и начина, по който се представя съдържанието =))
както и да е, предполагам че щом портфолиото стане активно, си приет =)))
nub

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 2:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Този чичко в началото не му чатнах кво иска да ми каже, явно ингилицкия му е с мноо модерен акцент.
Нещо кииването ви е изкуцало здраво щото човеците ги е фанала болестта на зеленикавия бордер:))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 10:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

браву за фоновете ;))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 10:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

имаш ли други неща да покажеш?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Greenhorn

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 10:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз съм за фоновете... като цяло има идея в страницата, но само фоновете са завършени като детайл.

Понеже забелязах, че се представяте в множествено число, искам да запитам това лично представяне ли е или си представяте фирмата, защото ако е второто, мисля секцията за реклама е в другия форум.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dreamer

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 10:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Нуби, звука на чичкото е много зле, не е от акцента :РРРР При толкожа кристална музика неговия звук напраааааааво оплесква работата ;)

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 10:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Като цяло не е лошо. Трябва още работа обаче. Особено по навигацията. Дай още да видим!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Дими

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 11:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Каква е идеята на интро видеото?
И това ли му е финалния вариант?
Ако сте нова фирма, защо логото ви /което трябва да е емблама на марката ви) е забутано долу в ляво...? Не искате ли да се наложите, да останете запомнени именно чрез него?
Трудно ми е да намеря цялостна концепция която да обединява дизайна на сайта... Облаци, вода, лазери, романтичен силует на ферма?... А пък в името - "лаборатория" ...
Според мен не сте го обмислили достатъчно обстойно сайта и затова сте наблегнали значително на разни технически джиджафки като видеа, панели, анимации... (извинявам се ако греша)
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 11:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

фонтовете? стандартни фонтове с малък размер... какво толкова впечатляващо??

Дими, е с най-обективен коментар! Възползвайте се!
hitman_1

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
фоновете на сайта са изключително приятни =))
което за съжаление не може да се каже за логото, навигацията и начина, по който се представя съдържанието =))
както и да е, предполагам че щом портфолиото стане активно, си приет =)))

Мерси за фоноветер предпочитам да избягам от стандарта и да наложа интерактивна визия!
hitman_1

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nub написа:
Този чичко в началото не му чатнах кво иска да ми каже, явно ингилицкия му е с мноо модерен акцент.
Нещо кииването ви е изкуцало здраво щото човеците ги е фанала болестта на зеленикавия бордер:))

Този чичко в началото не сам аз хехехехе, както и да е, проблема на видеото и звука и липсата на техника но поне се усмелявам да правя такива неща, следващото ще е перфектно поне се научих как точно се прави кристално, а и се налага да преснимаме всичко наново, звука е с реверберации знам но технически няма как да стане по добър с микрофон на камерата и камера за 2,30лв.!
hitman_1

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kliment написа:
браву за фоновете ;))

Мерси Климент!
hitman_1

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ico написа:
имаш ли други неща да покажеш?

Ице всеки месец по 1 или 2, не мога да си позволя в такава аудитория да представям недовършени неща!
hitman_1

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Greenhorn написа:
И аз съм за фоновете... като цяло има идея в страницата, но само фоновете са завършени като детайл.

Понеже забелязах, че се представяте в множествено число, искам да запитам това лично представяне ли е или си представяте фирмата, защото ако е второто, мисля секцията за реклама е в другия форум.

Гриин, прати много поздрави на Милен и Диметър Ганеви това първо, второ не ми казваи че ти представящ работа която само ти си пипвал, и се стягаите це идваМЕ!
Коментираи професионално дизайна и реализацията моля!
Лоши и добри страни!
И ви моля поне си оправете бъговете на страницата на едизайн.бг ако не ги виздаш пиши ми да ти ги споделя!
hitman_1

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

chono написа:
Като цяло не е лошо. Трябва още работа обаче. Особено по навигацията. Дай още да видим!

Мерси колега еи това искам аз, мнения за де правиме все по добри неща, нали за това сме тук
hitman_1

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дими написа:
Каква е идеята на интро видеото?
И това ли му е финалния вариант?
Ако сте нова фирма, защо логото ви /което трябва да е емблама на марката ви) е забутано долу в ляво...? Не искате ли да се наложите, да останете запомнени именно чрез него?
Трудно ми е да намеря цялостна концепция която да обединява дизайна на сайта... Облаци, вода, лазери, романтичен силует на ферма?... А пък в името - "лаборатория" ...
Според мен не сте го обмислили достатъчно обстойно сайта и затова сте наблегнали значително на разни технически джиджафки като видеа, панели, анимации... (извинявам се ако греша)

Дими, на каква е идеята на видеото си отговори сам, поне е първото такова направено, да залагаме на много ефекти но това е идеята, че да не сме бакалия. И мерси за коментара има какво да се получиме!
hitman_1

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:

Дай коментар деееееее
Greenhorn

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hitman_1 написа:

Гриин, прати много поздрави на Милен и Диметър Ганеви това първо, второ не ми казваи че ти представящ работа която само ти си пипвал, и се стягаите це идваМЕ!
Коментираи професионално дизайна и реализацията моля!
Лоши и добри страни!
И ви моля поне си оправете бъговете на страницата на едизайн.бг ако не ги виздаш пиши ми да ти ги споделя!

Казвам ти, че няма работа която да съм представил и да не съм "пипвал", това първо :) Второ тука нещо много лично взе да го раздаваш, и тъй като не те познавам и не знам кои сте и къде идвате, но ако имаш още забележки от тоя род, моля на лични.

Професионално казах, какво ми харесва, т.е. другите неща не са довършени като детайл и съответно не ми харесват... Дими е прав за цялостната концепция, а видеото е под всякаква критика и съвсем не е "първото такова направено".

По въпроса за нашия сайт, ще се радвам да ми споделиш бъговете, че да ги оправим, но мисля че темата е сайта който ти си постнал.

Виж виждам, че си надъхан и бачкаш с кеф и амбиции, което е супер и ти пожелавам все така да бъде, но не е лошо да се приземиш малко. Сайта има потенциал да стане много добър, но все още не е такъв. Та в тоя смисъл по-лекичко го давай, по скромничко. Знам че си очаквал всички тук да ахнат от новата фирма която си е е***о майката и яките дизайнери, но тук това няма да се случи. Повечето хора тук там където си тръгнал, от там се връщат. Успех!
Върнете се в началото
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:

Май става въпрос за фоНовете :)
Инач сайта като цяло не ми го дига. Портфолио страницата е андър констръкшън. Тя би трябвало да е ключова за едно портфолио. Отделно едно портфолио не би трябвало да е прекалено бъбриво. Все пак най-вече искате да покажете какво правите, а не какъв сайт сте си направили(освен ако не разчитате само на дизайна на личния си сайт). Поне като не работи тази секция би трябвало да изнесете контактите на видно място (пак ако сте целели това, за което писах), поне докато не оправите останалото. Аз лично не бих се върнал на сайта ви понеже няма какво да видя и съответно не мисля всеки ден да влизам, за да проверявам дали случайно не сте го ъпдейтнали
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети