Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ivancho7
|
Пуснато на: Нед Сеп 30, 2007 6:06 pm Заглавие: Чертожна дъска? |
|
|
Здравейте! Знаете ли от къде в София мога да си купя чертожна дъска и колко горе долу струва? Трябва ми нещо като на снимката по-долу. Може и да е без линеал. Просто ми е неудобно да рисувам върху хоризонтална повърхност.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Нед Сеп 30, 2007 8:44 pm Заглавие: |
|
|
ВИАС _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 1:31 pm Заглавие: |
|
|
ах, бате!!!! 2 година мухлясваше една супер яка немска маса на балкона и преди месец я пратих на боклука :(((((( иначе мисля, че мога да ти намеря една, само ще трябва да си намериш траспорт. ще ти пиша скоро PM. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ivancho7
|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 8:07 pm Заглавие: |
|
|
На мен обаче не ми трявба много голяма, аз си имам една огромна чертожна дъска за архитекти, но тя ми заема половината стая пък и няма къде да си слагам боите. Трябва ми такава, която да мога да си я слагам върху бюрото. Трябва ми да си рисувам илюстрации върху нея, а не да правя чертежи. Може и някакво по-специално бюро да ми предложите. Моля професионалните илюстратори да споделят върху какви повърхности рисуват (като изключи, wacom-a :) ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 1:28 pm Заглавие: |
|
|
отиваш в бриколаж, харесваш си цвят, поръчваш си размер да ти отрежат от МДФ, с 5-6 алуминиеви профила и винтове си правиш стойка, която може да се настройва на различен ъгъл - и си в джаза... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|