Graphilla.com :: Преглед на тема - Здравейте тва ми е първия пост при вас ..

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Здравейте тва ми е първия пост при вас ..

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
de`Medici

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 11:11 am    Заглавие: Здравейте тва ми е първия пост при вас .. Отговорете с цитат

Ами тва е само ренде не съм правил дизайн и не кометирам за него..
http://picbg.net/pic.php?u=6257fOCmK&i=51773&file=.jpg
http://picbg.net/pic.php?u=6257fOCmK&i=51774&file=.jpg
http://picbg.net/pic.php?u=6257fOCmK&i=51775&file=.jpg
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Ное 24, 2007 7:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хубави фотографии ;) Приятна атмосфера, всичко си е на мястото и в нужните количества. Осветлението също е както трябва. Харесват ми стъклата ти. Ако трябва да кажа малко критика, не ми харесва мапа на дървесината, особенно координатите и не ми допадат. Другото нещо са глоловете по пода - прекалено са силни. И само като вмета, ако имаше нещо на мониторите, нямаше да е зле, независимо че няма хора, така ми стоят като дупки в момента.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 11:04 pm    Заглавие: mmm Отговорете с цитат

Добре са като цяло, но както каза vrabchev, малко ти е прегоряло отражението долу.

Аз бих добавил, композицията ти куца малко в първата и третата. Можеш да изтеглиш камерата по-назад и при двата случая, като в първата можеш да разместиш растението вдясно (в момента се виждат само връхчета на листа), а при третата да преместиш цялото предно бюро напред, и да гледаш по-малко таван.

Можеш да пробваш да смалиш с 1-2 градуса зрителния ъгъл, за да не ти е толкова силна перспективата.

Сега видях нещо странно, като се загледах в дограмата на стъглената стена. Височината на дръжките правилна ли ти е? Като гледам спрямо бялата врата с черната дръжка нещо не ми е точно...

На втората картинка има някаква дупка на тавана вляво, стои странно, като грешка. На другите също се вижда, но не дразни толкова.
And0

МнениеПуснато на: Вто Ное 27, 2007 4:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво, аз нямам забележки.
А пък не смятам за нужно да намаляваш зрителното поле с 1-2градуса, много си е добре и така ако мъ разбираш ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
de`Medici

МнениеПуснато на: Пет Ное 30, 2007 11:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

10x kolegi za vsi4ko, Ando za tebe pica kato si doidesh....:)
Candelero

МнениеПуснато на: Пет Ное 30, 2007 11:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

SUPER sa !
Po otnoshenie na designa - moje bi bih polzval bial material za mebelite - shgren4e shte zaspi i sus sigurnost shte e daje po-evtino i po-stilno !

Best regards,
nikki Candelero
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети