Graphilla.com :: Преглед на тема - profesionalno izvisen! ...ima li i drugi?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

profesionalno izvisen! ...ima li i drugi?
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 11:03 pm    Заглавие: profesionalno izvisen! ...ima li i drugi? Отговорете с цитат

toklova me biva v pisane po forumi i taka sam se izvisil profesionalno, che v 22.00 snimam toaletna hartia i slusham smooth jazz:))))) taia kombinacia me navejda na misalta che ne moje da niama i drugi pacienti, koito praviat gluposti vmesto da piat bira s otbran otbor proidohi. triabva da se zahlebva, verno si e... ama shte sam blagodaren ako niakoi spodeli i negovite visini... che inache sam si za jalbi i oplakvania
dalibg

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 11:13 pm    Заглавие: zzz Отговорете с цитат

ми аз и аз поработвам ... ама не съм извисен дееба ... тази тема е за жалби и оплаквания със заглавие "Т'ва живот ли е?"[/b]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mel

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 11:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ma az ne se oplakvam deba. prosto mi se iska i drugi da si kajat. muzichkata e iaka. i kinti shte zema. i mi e priatno da go pravia. koeto vsashtnost mai ne e normalno:)
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 11:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз тъкмо се прибирам от пиене на Столично тъмно с приятели, след като поспортувахме малко.

Брои ли се?

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

правя лява гърда на една моделка... ши ис секси! ай лайк ит!
mel

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper - tvoito ne se broi, shtoto niama nishto nenormalno v tova koeto si pravil:)))) shte se broi ako si se pribral da si kalibrirash monitora, ako si razglabiash aparata za vreme, niakvi takiva tapotii:))))

implant - blagodaria ti:)))))))))))))

kak dosega niakoi ne kaza-pichove 3 godini srah na 5 programi, ma sia mi mina! vinagi se govori konceptualno i po princip, a defakto se praviat elemntarni posledovatelnosti ot deinosti chesto vodeshti do posredstven rezultat.
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 1:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

хахахаха =))) аз па ползвам тоалетната хартия по предназначение докато драскам на палма идейки за знак на клиент =)) в петък. в четири сутринта. =))))
mel

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 1:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:)))))) ei tva veche e razvitie po temata-az toku shto spretnah lek tifec v hrama na porcelanovia kon, na laptopa s touchpada:)))) xaxaxaxaxaxaxa
Bio

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 2:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:

Ей ти и клиника ли отвори вече? слагаш Implant-и а? Ето що ти е такъв ник-а ;) - GOTCHA!
maiski

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 10:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз направих Патенце от една дъфкана дъфка докато си чаках транспорта..конусче за тяло,сплескани конусчета за крилца ,топче за главата и т.н и някаква клечка за оформяне....хаха това когато работих като декоратор на торти...........
Върнете се в началото
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 10:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
implant написа:

Ей ти и клиника ли отвори вече? слагаш Implant-и а? Ето що ти е такъв ник-а ;) - GOTCHA!

ХАХАХАХА

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maiski

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 10:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

в миналата ми работа често трябваше да изпускам пара..и то най-ве4е в правене на арт-глупости....снимала съм синият гел/онзи дето избива микробите дори и под ръба на тоалетната чиния/как се стича по нея....

един ден хванах една кукла барби/бучкахме ги в торти-няма такава гадост и безсфусица/и я обезглавих,после я напръсках със златен спрей ,сложих и постамент-че да замяза на "оскар" и тръгнах да и правя фотосесия с колегите /сладкари в бели и не много бели престилки/как се кефат все едно са спечелили наградата :)...

хаха мани..аз пък се снимах и с един предварително напръскан в златно фас, който няма да ви описвам как смърдеше от афтоспрея:) ама нали изкуството ми иска и жертви аххахаахха айде спирам да се излагам ...
Върнете се в началото
maiski

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 11:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

за портокола аз май писах по темата "професионално изкривен" а не "професионално извисен" както е истинското задание :(
Върнете се в началото
high crime

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

0_0...0_0...преди доста време за кратко рисувах 2д анимация. през това време два пъти ми се случи да сънувам изцяло анимационни сънища 0_0...фрики 0_0
Върнете се в началото
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хеххе, Яро, и аз наскоро правех тук едни кутии за боб, и колкото и да ме ебаваха колегите мен ме кефеше и си ги джитках с кеф :))) С Body&Soul или Putumayo за фонче :))

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mel

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ся като се замисля...един от най-веселите ми дизайнерски спомени е... как навремето правих билборд от снимка 2млн. пикс-правена със сапунерка мустек, която нямаше дисплей нито па читав визйор. и сичко тва щото нещата ставали лесно и нямало значение дали снимката е правена за лейаут или за печат:))))))) бяха незабравими 3 часа "ретуш"... но пък никой не разбра драмата, а картинката вися из цяла софия:)))) абе кефа се. радвам се, че и други се кефат:)
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

в предната ми работа беше често срещано да се виси по нощите, дали да се правят покани, плакати и бордове супер спешно или да се виси по организираните от нас събития - често техно партита или некви "awards", от които лично мене ме побиваха тръпки :)

сия вечи няма такиви работи, снощи в 10 гледах мач и пийвах леко Джак олд нъмбър 7, докат котарака ми спеше в краката - идилия :)
Върнете се в началото
M0

Местожителство: Paris

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хихи, кой те ебава бреее :) :P хихихи, аз какво да кажа за превръзките

аз се хващам, че много често, когато стане въпрос за цвят и си "коригирам" цветовете по CMYK... по-малко магента и щеше да е прекрасно :))) ... да не говорим като се влезе в някой магазин и се започва едно гледане на опаковки :) приятелката ми не иска, НО знае какво е - щанца, преге, топъл печат, пантон, линиатура :)) това вече не е така, ако някой постъпва така да се усети на време :))
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

младежи...
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 1:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
младежи...

:)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети